На пазар във Варна - 27

• 47 782
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
Аз още не съм си намерила спортно горнище, ама сега пък търся цветен пясък за оцветяване за дъщеря ми, но само пясък. Някой знае ли откъде мога да намеря? Може би на едро, по половин кило да речем...
Мисля, че на Джъмбо съм мяркала, но за разфасовките незнам newsm78  Crazy

# 226
Мислех си за Джъмбо, благодаря, ще проверя там!

# 227
Домко със сигурност е отворен още от преди 2 седмици. Crazy

Цветен пясък - има в Мам'с центъра (това в Левски до Била) на 2 -ия етаж магазин Елефант (ако не с лъжа се казваше) там пише поне, че продават материали за ръчно творчество. Ако имаш път натам или някой има да провери. Влизала съм в него, но преди доста време и имаше цветен пясък.

# 228
  • UK
А какво друго има в този Мам'с център? Магазини или заведения? Все чувам за там ,но не съм ходила, все още Crazy

# 229
Ми има заведение за хранене - МЕМО (приличен ресторант) Има занималня за деца, на първия етаж има книжарница и клуб за мънички дечица. Магазините май умряха - имаше и козметичен център, ама дали е още там не знам. Има и магазин за детски играчки Рая. Също имат и зала за гимнастика, водят се редовно някакви скачащи и други дейности. Общо взето правят наистина неща за деца - имат си и театър редовно, лекции май на списание 9 месеца, има си програма, по която си се движат.

# 230
  • Варна
Къде във Варна продават козметика Constance Carroll?

# 231
  • Варна
а bodyography?  newsm78

# 232
  • ВАРНА
Днес видях,че Пикадилито в Мол Варна затваря,както и сладкарница Крамер в ГрандМола - да споделя  Peace

# 233
Днес видях,че Пикадилито в Мол Варна затваря,както и сладкарница Крамер в ГрандМола - да споделя  Peace
За Пикадили ми е ясно, че много клиенти не е имало и затова, но ми стана чудно за Крамер?  newsm78
Какво ли ще има на тяхно място...

# 234
По-скоро къде ще преместят Крамера, че този ми беше много удобен? newsm78

# 235
  • Варна
Днес видях,че Пикадилито в Мол Варна затваря,както и сладкарница Крамер в ГрандМола - да споделя  Peace

Аз от мъжа ми (а не от форума на бг-мама, където обикновено първа научавам всичко  Laughing), разбрах за Пикадили, че са пуснали всичко на -50% и народът пълнил по 3-4 колички със стока и чак си крадяли взаимно стоката от количките.  Tired

# 236
Хм... а какво ли ще отворят на местото на Пикадили?
Аз един път взех от там месо и беше развалено. Така, че го подминавам всеки път този магазин.
А за Крамера и на мене ми е странно... то си беше доста вървежно. Може нещо за наемите да не са се разбрали...

# 237
Някой знае ли дали има къде да се играе тенис на маса в района на Младост? Или където и да е , освен Спортна зала Simple Smile

# 238
  • Deutschland/HE
Някой знае ли дали има къде да се играе тенис на маса в района на Младост? Или където и да е , освен Спортна зала Simple Smile

в Гранд мол има тенис маси след електронните игри (поне преди месец бяха там) и в Двете кули до боулинга.

# 239

в Гранд мол има тенис маси след електронните игри (поне преди месец бяха там) и в Двете кули до боулинга.

Аз редовно играех в двете кули, наскоро минах да проверя как е положението там- всичко беше затворено, нищо не работеше освен осветлението в мола. Даже ескалаторите и асансьорите бяха спрени.

Общи условия

Активация на акаунт