На пазар във Варна - 27

• 47 494
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Този модел специално го има в Метро, понякога е и на промоция. Виждала съм и във веригата Денси, но те май вече ги няма във Варна

Някой знае ли къде има голямо разнообразие от сервизи за хранене на Luminarc? Харесах си един сервиз от интернет, ама нещо не ме кефи цената на доставката Simple Smile
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=75419
Да, благодаря ти! Благодаря и на останалите, които ви дадоха информация  Hug

# 706
  • Варна
Привет момичета! newsm51
Бихте ли ме насочили от къде мога да купя крема диск за кафе машина Делонги.
Благодаря ви !  bouquet

# 707
  • Варна
inoa, и аз много търсих и в крайна сметка си поръчах от интернет от един сайт.  bouquet

# 708
Момичета, къде могат да ми поправят счупени очила със сребърен припой?
И имате ли идея приблизително колко струва услугата?

# 709
  • Варна
Момичета, къде могат да ми поправят счупени очила със сребърен припой?
И имате ли идея приблизително колко струва услугата?

Два чифта очила са ми поправяли в оптика Косеви.
http://optika-kosevi.com/

И върху двата чифта беше седнало детето и изкривило рамката. Дали използват сребърен припой /нямам представа какъв е този уред/ , не знам.

Обаче и в двата случая ми обясниха, че гаранция не могат да поемат, заради естеството на огъването и аз да си реша дали да рискувам, защото има вероятност и да се счупи рамката при поправката.

Цена, обаче, изобщо не помня. Сигурно е било около 5лв, ако беше по-голяма сума, щях да я запомня.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Кой питаше за магазин Манго?

От информацията в Гранд Мол казаха, че почти е сигурно, че магазинът повече няма да отвори. Почти сигурно, защото нямат потвърдена информация от Управител или някой упълномощен Simple Smile

# 710
  • Варна
Искам да помоля, ако някой ходи до магазин Мадара, да провери в магазина за халати дали имат юношески / трябва ми размер 152 /. Интересуваме и на коя точнo фирма са, и какви са цените. Ще съм много благодарна, че магазина ми е доста далеч и не ми се разкарва напразно.

И да споделя, ако някой търси детски пантофки Befado, днес видях в магазин Диана на бул. Владислав /срещу Образцов дом, до бившия магазин Роди/. Имаше много модели и затворени, и отворени, като сандалки с каишки.

# 711
  • ride my bike...
Такъв размер халат купих от един магазин близо до Дубровник. Магазинчето е нещо като склад за хавлиени изделия, основно са на фирма Яна май...
Но този, който взех беше турски,едноцветен с качулка. Цената - около 25-26 лв..
Ако те интересува, ще се пробвам да обясня по-точно къде е.

# 712
  • Варна
Laluni, ако може да обясниш по-подробно къде е магазина? Търся за момиче ръст 152. Дали имаше?

# 713

И да споделя, ако някой търси детски пантофки Befado, днес видях в магазин Диана на бул. Владислав /срещу Образцов дом, до бившия магазин Роди/. Имаше много модели и затворени, и отворени, като сандалки с каишки.

Zetpol са същото качество, доста по- евтини, във Варна би трябвало да ги има  Peace

# 714
  • ride my bike...
antonia, като гледам картата май се пада на ул. Емануил Манолов
Това е като тръгнеш от спирката на 13 на ул. Дубровник, (където е един аптечен склад) посока 2-ри корпус. Първата в ляво и после в дясно. От дясната страна е.
Не мога да ти кажа дали има. Ако минавам тези дни от там - ще погледна и ще пиша.

# 715
  • Варна
Много благодаря! Ориентирах се, къде е. Не се разхождай специално, и аз ще мина утре или в петък от там.   bouquet

# 716
  • Варна
Laluni, благодаря! А доволна ли си от качеството- попива ли добре и ако е по-тъмен цвят, оставя ли власинки.

# 717
  • Някъде там
Здравейте, момичета! Дали някой знае къде продават детски обувки Dandy. Гледах на сайта на Bart, където има голямо разнообразие, което не съм срещала по магазините, даже въобще. Явно не знам къде да търся. Хубав ден!

# 718
  • ride my bike...
За качеството не мога да кажа, защото я подарих.
Но имаше и други халати и хавлии на Яна.

# 719
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, търся интересни картички за сватба и абитуриентка ... Бях в едно магазинче срещу Шрек, други предложения да имате?

Общи условия

Активация на акаунт