На пазар във Варна - 27

• 47 495
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте на всички!Знаете ли от къде мога да си купя листов дунапрен?

Виж дали това ще ти свърши работа Simple Smile

П.С. Аз си търся кожа или хартия, с която да приведа в приличен вид няколко доста поразпаднали се книги. Някой да знае къде мога да потърся такава?
Благодаря много:)  Hug
Кожа може да има в магазините за платове-аз там съм виждала изкуствена,а всякакви хартии и картини има в слънчоглед:)

# 661
  • Варна
Да споделя за един голям магазин, нещо като м-н Мадара е - има дрехи, обувки, аксесоари - чанти, портмонета, шалове, слънчеви очила, калъфи за телефони, бижутерия и пр.
Стоките май са китайски, но прилични  Simple Smile

Намира се в един нов блок точно на голямото кръстовище, разделящо кв. Кайсиева градина и Владиславово.

# 662
Да споделя за един голям магазин, нещо като м-н Мадара е - има дрехи, обувки, аксесоари - чанти, портмонета, шалове, слънчеви очила, калъфи за телефони, бижутерия и пр.

Намира се в един нов блок точно на голямото кръстовище, разделящо кв. Кайсиева градина и Владиславово.

Той не е ли от веригата "Фиола"?

# 663

Този магазин и онзи в Пикадили Чаталджа на 2-ят етаж са един и същ. Имат магазин в някой от МОЛ-овете също.

# 664
  • Варна
Стоките май са китайски, но прилични  Simple Smile

Той не е ли от веригата "Фиола"?

Май така пишеше на касовата бележка. Не знаех, че са верига.  Rolling Eyes

Как стои въпросът с посещението в Екопарка? Плаща ли се за вход и колко? Барбекюта колко има там и бед предварителна резервация какъв е шанса да има свободно?

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 21:15 от Киса

# 665

Как стои въпросът с посещението в Екопарка? Плаща ли се за вход и колко? Барбекюта колко има там и бед предварителна резервация какъв е шанса да има свободно?

2лв-възрастен,деца под 7г,-безплатно,пенсионери,студенти,ученци-1лв./барбекю-15лв-с предварителна заявка.

# 666
Kъде е този Екопарк?

# 667
  • Варна
Момичета, в сайтовете за колективно пазаруване съм виждала едни растения с послание...

Виждали ли сте някъде в града да се продава такова нещо?

Такива съм купувала от магазин Шихо, на ул. Дрин, до денонощния супермаркет на светофарите на Дрин и Пюскюлиев.

# 668
  • Нейде из лудите гори...
Благодаря ви момичета, за отговорите. След кратко и неуспешно търсене смених идеята за подарък  Wink

Това всъщност е университетската ботаническа градина над Св.св. Константин и Елена  Peace

Доколкото знам в топлите месеци доста напред се запазват барбекюта... но е много приятно там и за разходка, и за излет, ние сме празнували там и бебешки рожден ден  Mr. Green За всичко става  Wink

# 669
  • Варна
Някой да знае Жельо шивача дали работи днес?  newsm78

# 670
Аз лично от две седмици не мога да се свържа с Екопарка  Rolling Eyes звъня на различни номера  Rolling Eyes

# 671
  • Варна
Някой знае ли къде има голямо разнообразие от сервизи за хранене на Luminarc? Харесах си един сервиз от интернет, ама нещо не ме кефи цената на доставката Simple Smile
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=75419

# 672
  • Варна
Аз лично от две седмици не мога да се свържа с Екопарка  Rolling Eyes звъня на различни номера  Rolling Eyes
На 1.5. говорих с тях на този телефон: 052 36 19 41.

# 673
Някой знае ли къде има голямо разнообразие от сервизи за хранене на Luminarc? Харесах си един сервиз от интернет, ама нещо не ме кефи цената на доставката Simple Smile
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=75419
Червения площад след ПИБ.
Доста богат избор, но и цените си ги бива. Rolling Eyes
Нещо подобно бях мяркала в Пикадили и Кауфланд, но преди доста време.

# 674
  • Варна
Да сте виждали някъде промоция на големи хавлии за баня или халати?

Общи условия

Активация на акаунт