На пазар във Варна - 27

• 47 500
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Да сте виждали някъде промоция на големи хавлии за баня или халати?

На входа на Мадара имаше магазин за разни китайски глупости, сега е изцяло за хавлии и халати. Основно са на "Яна" на прилични цена, промоции не видях, но бях там преди 10 дена.

Магазина за чанти, който беше, ли имаш предвид - вляво като влезеш в Мадара?
Него ли са махнали?

# 691
  • ride my bike...
209 вече само до Почивка ли ходи?
Мисля, че преди се движеше и към Дружба. Сега влизах в сайта на Градски транспорт и пише последна спирка "Почивка" Thinking
С кой друг автобус мога да стигна до е Евксиноград?

# 692
  • Варна
Мисля, че преди се движеше и към Дружба. Сега влизах в сайта на Градски транспорт и пише последна спирка "Почивка" Thinking

209 би трябвало да ходи до Златните, но нали само сезонно се движат по този маршрут, явно по-късно ще почнат. 409 не ти ли върши работа? За 8 и 9 не знам как стоят нещата.

# 693
  • ride my bike...
Живея в Левски и 209 щеше да ми е по-добре. За 409 трябва да ходя до центъра Rolling Eyes

# 694
  • Варна

209 би трябвало да ходи до Златните, но нали само сезонно се движат по този маршрут, явно по-късно ще почнат. 409 не ти ли върши работа? За 8 и 9 не знам как стоят нещата.
Само 209-бърз мисля, че ходи до Златните, но не знам дали вече са го пуснали или тепърва го пускат.

# 695
  • Varna
автобус 209 от 15 юни ходи и до Златни пясъци - мисля , че така беше. А с 8-та съм ходила до Дружба така че мисля , че спира на Евксиновград..

# 696
  • Варна
Да сте виждали някъде промоция на големи хавлии за баня или халати?
На входа на Мадара имаше магазин за разни китайски глупости, сега е изцяло за хавлии и халати. Основно са на "Яна" на прилични цена, промоции не видях, но бях там преди 10 дена.
Магазина за чанти, който беше, ли имаш предвид - вляво като влезеш в Мадара?
Него ли са махнали?

Така е, магазинът за чанти в началото на Мадара е станал за хавлии, но чантите са преместени вътре в Мадара след работното облекло. Поне като ходих преди месец-два беше така.

# 697
  • ride my bike...
Благодаря за информацията за 209.

# 698
Тина, благодаря ти.  Simple Smile Хубави чанти съм виждала там.

# 699
  • Нейде из лудите гори...
Живея в Левски и 209 щеше да ми е по-добре. За 409 трябва да ходя до центъра Rolling Eyes

Не знам в коя част на Левски живееш, но от спирка Явор, можеш да хванеш 51  Peace Крайна спирка е ВСУ, минава през Евксиновград  Peace

# 700
  • ride my bike...
Не се сетих за 51. Благодаря  Hug

# 701
Някой знае ли какво се случва с магазин Манго newsm78
Прави ми впечатление,че е винаги е затворен, говоря за Гранд мол Peace

# 702
  • UK
Някой знае ли какво се случва с магазин Манго newsm78
Прави ми впечатление,че е винаги е затворен, говоря за Гранд мол Peace

Доколкото разбрах, ще го затварят и него Rolling Eyes

# 703
  • Варна
Движи се на два часа, така че е хубаво да му видиш разписанието.

# 704
Този модел специално го има в Метро, понякога е и на промоция. Виждала съм и във веригата Денси, но те май вече ги няма във Варна

Някой знае ли къде има голямо разнообразие от сервизи за хранене на Luminarc? Харесах си един сервиз от интернет, ама нещо не ме кефи цената на доставката Simple Smile
http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=75419

Общи условия

Активация на акаунт