Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 731
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Аз пък харесвам всички тренировки от БР. Харесва ми да тренирам горната част на тялото, там имам и по- добри резултати. В бедрата много бързо трупам мускулна маса.
Днес сутринта по програма имах любимата ми тренировка Get Lean Intervals.
За довечера Cardio3 + I`ve Got Ads

# 451
  • au bout du monde
Cardio 2 + perfectly fit legs and buns( правих само първата част за buns)

# 452
 Hug

Много ми липсвате   Sad Даже нямам време да ви чета.Нищо не правя освен спининга и боди пъмп в събота.Чак ме е срам, но съм много натоварена.Попаднах в собствено "задръстване".С всичко и тренировки и храна  Confused.Ще мине.

Бобченка  Hug радвам се, че отново си тук.Пусни някоя снимка на творенията си.

Непокорна, това е задържана вода мила не се коси.Ще се източи, но пий повечко.

Фъстъчето къде е  newsm78 и Билянка не съм виждала скоро.

Прегръдки за всички и доскоро   bouquet

# 453
Днес правих на Силвия Tonique cardio mat едвам я издържах,накрая ми трепереха краката,но съм много доволна Simple Smile

# 454
  • Бургас
Момичета , може ли линк към  тези тренировки, за които говорите , че натоварват ръцете и най-вече трицепса. Не знам какво е БР   Embarassed

# 455
Седя си на работното място цяяяял ден неподвижно и си мисля  Whistling още не мога да свикна
Дали не мога да правя нещо докато седя и никой да не забележи естествено.
И дали изобщо ще има ефект  newsm78

Мисля, че работата ми е малко  Crazy

# 456
  • София
и никой да не забележи естествено
hahahaко измислиш нещо,сподели го Mr. Green

# 457
Бобченка, радвам се да те видя пак! Като го знам твоя корем как изглежда по принцип, едва ли ще ти е нужно много време да му върнеш формата.

Фея,може ли на лични да ми кажеш за този блендер какво е,за какво е и как да го търся че с английския не съм на ти вече  Mr. Green
Ще отговоря тук, ако не възразяваш. Може и други да се запалят по блендването.

Скрит текст:
Блендерът, който имам е Blendtec. Има още една марка: Vitamix. Това са най-добрите блендери на американския пазар и са съизмерими по качество и характеристики. И двете фирми предлагат 7-годишна гаранция. Различните модели на блендерите пристигат с готварска книга и се продават както директно от сайтовете на фирмите, така и в Амазон.

Прекарах много време в проучване и сравняване на два от продуктите: Vitamix 750 и Blendtec Designer Series. Предпочетох Блендтек, защото перката не е остра (не е опасна за момичетата ми, а и няма да се налага периодично наточване), управлението е по-лесно и децата ми ще могат да го ползват с лекота, а панелчето за контрол се чисти с едно забърсване.

Предимството на тези блендери е, че могат да приготвят всичко: от домашно бадемово или лешниково масло, през сокове, смудита, сладолед, кайма и тесто, та до супи и сосове, които излизат топли. Можеш да използваш както сурови, така и готвени продукти. Винаги знаеш какво има в яденето и ти контролираш качеството и съставките. Няма консерванти, подобрители, оцветители и пр.

Подобен ефект можеш да постигнеш и с по-евтини уреди, разбира се, но за по-дълго време. Просто трябва да имаш освен обикновен блендер (за смудита и шейкове), така и пасатор, и кухненски робот (food processor) с множество приставки.

# 458
  • Murcia, Spain/Ruse
Аха,сега ми се поизясни мерси много  bouquet

# 459
Тяна, тук съм и още как  Hug
Бобченка, липсваше ни ей! Няма сега да се измъкнеш така лесно. Давай да гледаме снимки на произведенията ти, линк (каквото ти е под ръка)  Heart Eyes Фен съм Wink
Днес съм на едночасово ниско интензивно кардио на Leslie Sansone, но определено никак не съм доволна и няма да го препоръчам. Ужааасно писка тази жена, изпили ми нервите  Stop

# 460
Здравейте милички! Днес цял ден бях на гости в моя приятелка, която от два месеца си има две прекрасни съкровища, сега се прибрах и почвам да приготвям вечеря и не знам дали днес ще правя нещо, освен това съм в МЦ, но ако по късно ми остане време ще се отчета.
Скрит текст:
Днес приятелката ми ми каза че съм отслабнала и й се виждам по различна в тялото и това много ми повдигна духа Simple Smile

# 461
Отчет: Total Body Bootcamp от Блендъра.

Хранене:

Закуска - кефир
Снак - бийф джърки
Обяд - шопска салата

# 462
Кори-гирите ми са по 2,5 кг.
Аз по принцип нямам проблем с мускулите на ръцете. Но въпреки ,че имам добре оформени мускули там нямам никаква сила. И, когато се набляга много на рамене и трицепс направо умирам.
А с тези упражнения от планк се уморявам много. Няма да се откажа де.
После и аз ще мина на Боб сигурно.

# 463
Седя си на работното място цяяяял ден неподвижно и си мисля  Whistling още не мога да свикна
Дали не мога да правя нещо докато седя и никой да не забележи естествено.
И дали изобщо ще има ефект  newsm78

Мисля, че работата ми е малко  Crazy

Да,докато стоиш да си стягаш задника/не знам дали се сещаш / Аз ,примерно отброявам 100на стягания,обхващащи задник и бедра.И така няколко пъти.
Друго за ,което се сещам е да правиш клекчета,подскоки /ако никой не те вижда,де/ Laughing

# 464
Не знам какво е БР   Embarassed

bebaaa - Това БР ще да е Body Revolution (програма от упражнения)

Kalaka - По принцип, има сведения с експериментални доказателства за трениране без мърдане.... На ментална основа е, но все пак трябват някаква подготовка и съответни наставления на место от знаещ човек (учител) по методика приличаща на медитация.... Ерго пак ще си личи, щото така "трениращия" човек трябва да е полузаспал и в някакво трансо-подобно състояние за да има ефект  Twisted Evil И понеже и мойта работа е на бюро, то по-скоро ти препоръчвам да използваш всяка възможност да се движиш - ходи до края на коридора, качвай се по 3-4 етажа по стълбите, обиколи сградата в обедната почивка!  Party Еее... все пак гледай да не ти излезе име, че постоянно висиш по коридорите, а не си си на раб. място!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт