Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 453
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Murcia, Spain/Ruse
Винаги може и по-добре(задницата не си я харесвам Laughing за това не я и снимам ).Хайде давайте сега и вие   bouquet

# 571
Венелина, страхотен корем! Поздравления за труда!  bouquet

Фентъзи, аз бях писала за протеина. Ето това е протеинът, който си купих скоро, заповядай - http://www.iherb.com/Life-Extension-Enhanced-Life-Extension-Prot … 16-oz-454-g/44140
Дори в момента цената на 1000 гр. е само с 2 $ повече от 454 гр. Ако си бърза, офертата е супер! Peace

# 572
venelina81, поздравявам те за формата!   bouquet

От мен днес кръговата на Джаки.

# 573
Венелина, браво на тебе! Какво се стесняваш - я виж какви телеса си направила!

Ние ходихме за три дни до Отава. Като изключим малкото разходки и лекото стягане на мускули в колата (за корем и дупе), нищо не съм правила. За сметка на това един път ядох телешки стейк с пържени картофи и един път - капама по бански.

Липсват ми тренировките. Ще се опитам да сместя един Джо Дилън тая вечер, въпреки че имам камАра пране и не съм готвила за сл. седмица...

# 574
Венелина, браво  Peace
Аз днес от толкова мотане, накрая никаква не я свърших, че и денят ми беше изцяло въглехидратен... накрая в 22:00 метнах едно Insanity Fast and Furious, колкото да не е без хич.

# 575
Венелина - чудесно изглеждаш!

От мен 1ч. катерене по местните баири и една серия тибетци,

# 576
Отчитам си Джо Дилъна и отивам да лягам, че...

# 577
За вчера отчитам мързел, за днеска 10км. хайк из мормонските земи  Mr. Green

# 578
  • Miami
Добро утро  Grinning

Вчера почивка, тази сутрин W3  Simple Smile

Слънчев ден  Hug

# 579
  • 1st floor
Днес съм на W4 за втори път. Първият път ми докара жестока мускулна треска от задната страна на бедрата.  Laughing

# 580
10 минути кардио тази сутрин - http://www.youtube.com/watch?v=Vj0nZf0Utq0  Hug

# 581
  • au bout du monde
Cardio 2 и край за 6-та седмица  Simple Smile Здравейтe W 7 и W 8 Laughing

# 582
Аз за днес отчитам едно кардио с Били  Get Celebrity Fit Cardio, и тъй като е чуден ден ще поиграем с децата навън няколко часа Heart Eyes
Венелина и според мен изглеждаш чудесно  Peace

# 583
  • Murcia, Spain/Ruse
Благодаря ви  bouquet
Аз днес ще потичам само,че малката е още болна и продължаваме лечението с Аб плюс Вентолин Cry И за капак й забрани да излиза много на вън,още повече да бяга....а това е Мисията Невъзможна Sad

# 584
Здравейте сладурки, за днес 45 мин. силова, 8minAbs, 10 упражнения за стегнат корем - 2пъти И сега започвам едно чистенееееее, поне 2 часа - то си е живо кардио. Ама ми се полага щото вчера мързел,мързел, само по гости ходихме Simple Smile

Скрит текст:
BibbitaИзвинявай, не знам защо така съм решила че е Мери. А ти доволна ли си от този протеин? Аз досега пих на Optimum Nutrition, но свърши и сега се чудя, мислех да взема Now Foods

Общи условия

Активация на акаунт