Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 452
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте сладурки, за днес 45 мин. силова, 8minAbs, 10 упражнения за стегнат корем - 2пъти И сега започвам едно чистенееееее, поне 2 часа - то си е живо кардио. Ама ми се полага щото вчера мързел,мързел, само по гости ходихме Simple Smile

Скрит текст:
BibbitaИзвинявай, не знам защо така съм решила че е Мери. А ти доволна ли си от този протеин? Аз досега пих на Optimum Nutrition, но свърши и сега се чудя, мислех да взема Now Foods
Времето е пролетно и настроението във форума е такова. Много коментари и много положителни емоции, успех момичета. От Събота съм на разтоварващ режим - закуска мляко с овесени трици , вода , кафе , обяд - салата и за вечеря таратор.
Днес закуска кафе с ябълка , обяд - салата домати и краставици .В събота 5 км ходене бързо темпо , в неделя около 3 км , а днес съм решила една Гребна да направя.Имам задържане на килограмите предполагам понеже съм пред МЦ. Ще докладвам резултат в края на седмицата.
Желая ви слънчеви и усмихнати дни през Април!

# 586
  • Sofia
Привет!
Отдавна не съм се подвизавала тук, тренирам напоследък кратичко с Руми, доволна съм и смятам да изтествам и по- дългите и тренировки.
Джери, тренировката за постелка може би е Mat workout на Silvia Wiesenberg.
Пробвай Pop Pilates Butt blaster от you Tube.
Желая ти бързо да се оправиш!
Венелина, изглеждаш чудесно.
Аз съм болна, вирус с повръщане. Много ми е лошо , за съжаление няма да мога да тренирам. Cry

# 587
Марги, безкрайно ти благодаря!   bouquet
Бързичко оправяне ти желая, дано този вирус не те тормози много   bouquet Почивай си сега!

Единственото нещо добро от грипа, който изкарах преди 20 дни,  е че свалих 3 кг.   Rolling Eyes

# 588
  • Sofia
Джери, ако не можеш да я намериш, пиши ми тук, ще я кача пак в докса.
Благодаря за пожеланията, а ако се отърва от някое килце, няма да е лошо Grinning

# 589
Фентъзи, да, протеинът е много вкусен и се радвам, че го купих. Peace

# 590
Аз пък влизам да поспамя малко и да се похваля, че си взех теоретичния изпит (листовките) за B категория и съм щастлива, че няма да ги виждам повече  Laughing Laughing Crazy Crazy Crazy

И за да не е много спам - утре ако е хубаво времето мисля да открия сезона на бягането в парка  Laughing

# 591
Марги, мерси   bouquet
От руския торент сега си свалям целия комплекс на Силвия, а пилатеса го записах направо като файл от ютубата  Hug
Утре се зареждам със Силвия от 6.00 часа.

# 592
Момичета, да цопна и аз при вас, за да черпя опит и вдъхновение  Flutter

Аз също тренирам предимно в домашни условия, защото останалото свободно от работа време предпочитам да го влагам в социален живот  Laughing

Основно залагам на кардио - 30-40 минути, гири и упражнения със собствено тегло. До момента не съм пила никакви добавки, но чувам все повече препоръки за качествени такива. Дали бихте споделили нещо, което при вас е дало добри резултати?

# 593
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Билянка , Тяна    bouquet
Рачето приключваше и сега вече официално е в 2013 г  Mr. Green Но тренировките си ги правя - 15-20 или 30 мин. през ден . Редувам Руми и ФБ .
Почти ви изчетох . Вече " слушам " тялото си какво иска . Пък няма начин - толкова години на какви ли не "диети " го подлагах  Mr. Green
Бързо оздравяване на всички болни . Честито за листовките на Merry , видях и "плочките " на  venelina81

# 594
Ооо Раче, хайде добре дошла в 2013-та тогава  Grinning Hug
Отчитам с добрия стар Били, че не съм го правила от месеци. Нещо по-леко - https://www.youtube.com/watch?v=La14c-9TAe8
Jerry F, точно този Поп Пилатес ти препоръчвам и аз  Peace На Силвия преди време бях правила нещо, но незнам защо не ми допадна.
Ама че съм заплес. Успешен месец желая на всички ни  Hug

# 595
Агентката, нещо не ми се отваря снимката от линка, който си дала.

Лайк, аз пия мултивитамини, омега 3-6-9 и MSM (за стави). Често замествам хранене с протеинов шейк. Редовно ям и т. нар. супер храни.

Мери, браво! Кога ти е практическият?

Бибита, ти си беше купила berry flavor протеин на LEF, нали? На мен той ми е любимият.

Марги, много гадно за вируса. Поне тия гадове за 24-48 часа се махат  Hug

Аз продължавам да чистя мазнини, като редувам нормалното си, ниско калорично хранене с минималистичен ден. Бедрата и коремът ми изглеждат значително по-добре. Виждам се облечена в ЛулуЛемън бански в съвсем близко бъдеще  Flutter

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 19:15 от Фея Кръстница

# 596
  • Sofia
Мери, честито!
Фея ,  живот и здраве очакваме  твои снимки с банския под някоя кокосова палма с питие в ръка:)
Раче, добре дошла отново!
Венелина, бързо оздравяване на малката!
Моля ви, препоръчайте ми 2-3 хубави тренировки на Зузка, но не такива , в които само  обяснява и показва упражненията, а клип, в който мога да играя едновременно с нея. Благодаря предварително  bouquet

# 597
Фея, още не знам кога ми е практическия  Simple Smile Hug

Марги, обърни внимание на по-дългите тренировки на Зузана. Ако има два клипа с едно и също заглавие, си пусни по-дългото, защото то е реалната тренировка, а по-късата е обяснение и правилна техника.

# 598
  • here, there, everywhere
Аз продължавам да чистя мазнини, като редувам нормалното си, ниско калорично хранене с минималистичен ден. Бедрата и коремът ми изглеждат значително по-добре. Виждам се облечена в ЛулуЛемън бански в съвсем близко бъдеще  Flutter
Фея, дай моля те повече инфо как ги чистиш? И аз се опитвам по тази система, но ефектът е нулев. Може би ако споделиш храненето си за 2та вида дни много ще ми помогне. Hug

Аз ви чета, но до скоро нямах какво да отчитам, понеже имах 2 операции и не смеех много да се напрягам.

От утре съм в редиците с добрата ни приятелка Джилиян.

# 599
Нюклиър, в редовните дни обикновено ям мюсли с кефир за закуска (рязани със стомана овесени ядки, стафиди, сурови семки и ядки, чия, елда и конопено семе); хапвам плод и бийф джърки или пия нектар за снак; обядът ми е без продукти, съдържащи нишесте или брашно (протеин чрез яйца, пиле, риба; фибри и витамини чрез сурови зеленчуци и плодове; замествам ориз с киноа); за вечеря често ям шопска салата, зеленчук с кисело мляко или със султански хумус. Изпивам поне по 10 чаши чай (зелен, бял, билков).

В минималистичните дни яденето ми е предимно трудно смилаеми зеленчуци (аспержи, броколи, брюкселско зеле, сурови, без дип) или айрян (направен от домашно заквасеното ми, пълномаслено кисело мляко). За снак хапвам по пакетче пуканки, които са 100 калории и почти без мазнина (само 6%). За вечеря, след тренировка пия протеинов шейк. Позволявам си да пия домашно приготвен суров нектар (любимият ми е от грозде и праскови) или да си направя сурова супа в блендера.

В минималистичен ден задължително ям преди тренировка, като взимам по две кубчета или три топчета от домашно приготвените ми комбинации от супер храни. В противен случай тренировката ми няма да е ефективна.

Отчитам Can You HIIT Like a Girl на Блендъра. Много е готин тоя комплекс.

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 20:39 от Фея Кръстница

Общи условия

Активация на акаунт