Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 611
  • 689
  •   1
Отговори
# 495
  • в сърцата на децата <3
Добро утро, дами и мадами  Hug
Хайде на диетитееее  Joy Трябва да вляза във форма, ще вземат вече да ме питат познати и роднини дали не чакаме второ  Mr. Green hahaha
Мария, тоя ябълков оцет го ЗАБРАВИ! Колкото по-скоро, толкова по-добре. Освен гастрит (личен опит) друго няма да си докараш. На тоя свят може и да има диета, която да не съм пробвала, но аз поне не знам за съществуването ѝ. От откровен глад (диетите на Лидия Ковачева) до пълни абсурди (диетата с кленов сироп, японското чудо). Диетите, с които отслабнах наистина - 90 дневната и Зоната. 90 дневната не е моята диета, защото без млечни продукти аз не мога да съществувам. Зоната е най-доброто - хем ядеш, хем отслабваш, хем имаш супер много енергия за всичко. Един недостатък - трябва доста играчка с меренето на продуктите, докато свикнеш да ги определяш на око. Но пък е супер  Peace Може да пусна снимка от закуската ми тази сутрин ако искаш  Hug

Поли, и моите еклери на вид не го докарват, но важното е на вкус да ги бива  Heart Eyes

# 496
polito_87, фугите ги чистя точно с четка за зъби. Има обаче и едно приспособление, но не знам каква работа върши. Ето го
http://www.praktiker-online.bg/ru/product/83526/.html

Аз започвам с лазанята, че следобед пак ще водя на басейн и няма да успея.

# 497
  • при късмета
Добро утро
вятъра навън, направо ме плаши.От светкавици и гръмотевици не ме е срах, но буря ужасно мразя.
За банята не мога да помогна, мъжа ми се занимава.Препарата си е препарат за баня, но имаме фаянс само на стените.Пода ми е музайка.
mariat, декоративните теменужки, тези които са по парковете са двугодишни.Да се одереш няма да тръгнат трета година. Може би си попаднала на старо растение.Продавача те е заблудил, че нарочно така ги продават.
Аз между другото гледам от дивите теменужки-тези дребните, лилави които цъфтят април, май. Размножават се с едни мустачета които пускат и от тях става ново коренче.И се намират навсякъде под целогодишна сянка. За това декоративните не можеш ги опази, не пускат ластинки.
Ох, още не знам какво да готвя, а стана никое време.
Айде, че дълго стана

# 498
Малко студ искате ли да ви изпратя, а? Не се пререждайте, моля, за всички ще има  cold
Добро утро.
Днес няма да готвя, ще дояждаме. Чудно би било да излезем, но времето, както предполагам разбрахте, е повече от ужасно. Ще се гледаме с кюфтенцето вкъщи, най - много да баба ми да идем. Та с две думи - тук съм  Heart Eyes

# 499
  • Талант на 2012,2013 г.
Чакам обаждане и ще излизам. Трябва да разбера къде максимално най-евтино и с някаква отстъпка все пак мога да намеря тези инжекции за мъж ми... Синът взе от личната рецептата рано тази сутрин. Сега проучваме къде и как...

Иначе ще готвя за вечеря. Свинско с картофи го измислих...

# 500
  • София
И аз трябва да направя някаква диетка, да сваля 7 кила поне... Времето лети, вече му се вижда края на март... Иска ми се да започна 90-дневна, но не обичам плодовете, а плодовете на гладно - още е по-гадно....

# 501
Добро утро , сигурно е много рано за подобен въпрос , но що за идиотщини се пишат от администраторите по сайтовете. Четa коментарите към новина  в dir.bg и попадам на следното
 [color=redСъобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.][/color]
   Не знаят или не помнят  думата  преведено
И за да е пълна трапезата и чаша чай от мен

# 502
  • София
Ммм, чайчето, обичам... Мерси redsea

Аз мързелувам, всички ме глезят.

Петьо със  сополите все още, Миленка от вчера с гърлобол - не е на училище.

Вкъщи е подредено, сготвено... Peace

# 503
  • при късмета
Мари, вие обсъдихте ли с химиотерапевта, това което ви беше казал вашия приятел, че с тези инжекции не може да продължи химиото?Каза ли нещо по този въпрос?Хич не ви е лесно  Cry
Лус, мързелувай си, сега ти е паднало.Диетите не трябва ли да ги консултираш с някой доктор. Не, че искам да звуча поучително, ама след операция, колкото и лека да е, трябва организма да се възстанови напълно.И операция и диета са си стрес за организма и може да му дойде много.
Вио, не ти ща студа, тук си имаме Crossing Arms слънце беше обещала да пратиш, ама ха

# 504
  • София
Така е, но ми пречат килцата, от миналото лято съм с 6 отгоре.
На най-гадните места - коленете, краката, д-то и корема... Нищо не отиде в циците Mr. Green

# 505
Люси, внимавай наистина с диетите, нали имаше проблеми наскоро именно след една диета?
Мама-коко, и слънце ще има, поръчала съм го, ама засега нещо се спотайва  Flutter
Довечера и утре сутрин може да нямаме форум, момичета, да знаете. Ще правят профилактика на системата. Ето какво е писала мамма :
Във връзка с планова профилактика на системата, в петък (22 март) вечерта, след 22 ч., до сутринта на 23 март (събота) е възможно да има прекъсвания на достъпа до сайта.

# 506
Така е, но ми пречат килцата, от миналото лято съм с 6 отгоре.
На най-гадните места - коленете, краката, д-то и корема... Нищо не отиде в циците Mr. Green

При мен са в циците, д-то, корема, и паласките smile3511
Embarassed Embarassed Embarassed, хора, къде ми е акъла! Защо съм писала теменужки????
Е, разбирайте иглика!
Ангел4е, ти как го приемаше ябълковия оцет?
Ще про4ета и Зоната и 90 дневната(ама като имам време)
Оби4ам 4ай- благодарско!
ОООо Кокончето е щастлива днес!
Ако искаш бързо да се оправиш си пийни малко мая за сирене. Има я във всеки хранителен магазин и ако имаш лактобацили.

И още за китките. Тази зима, за да зарадвам децата си посадих костилки от фурми.
Слагам по една с прореза на долу в почва ,в кофирка от кис. мляко. На кофичката отдолу правя дупка и я слагам в друга кофи4ка(вместо 4инийка). Е поникнаха. Сега какво да ги правя. Такива палми не обичам.

# 507
  • Талант на 2012,2013 г.
С химиотерапевта не, но личната е казала, че това няма да попречи. Praynig

Химиотерапевта ще го видим другата седмица...

# 508
  • София
Доброютро, дама и мадами!  Hug
Събудиха ме. Някой звъня по домофона...досадник. От сутринта сте започнали да си говорите за еклери, а после диетка.?!?! Кой ги направи, на кого не са му станали, нали ви пуснах рецепта, бре. Винаги стават. Няма по - лесно нещо от това.
Мар4е, с подобна рецепта правих тортата за прошка на кумовете. Оба4е сложих 1 мле4ен шоколд и 1 натурален. И не добавях захар, защото добавих те4на сладкарска сметана(предварително разбита).
Не, не и слагам сметана, освен отгоре за украса. Слагам вътре леко смачкани целувки. Шоколада може и да е с ядки. Перфектна е!

марчееее14 Hug ако знаеш, откога я търся тази рецепта за този крем- шоколадов мус  bouquet
Душа, тя е за слабеещи.  Mr. Green
Полито, пуснала кафе. Добре! Mrs L   bouquet
polito_87, фугите ги чистя точно с четка за зъби.  
Аз си ги трия точно с четка ама твърда. Пръскам с препарат и жуля. Това приспособление, дето го е пуснала  Mrs L ами ще им разкаже играта, бре девойки. Ще остана без фуги. То не е ли за изкъртване?[/quote]
Малко студ искате ли да ви изпратя, а? Не се пререждайте, моля, за всички ще има  cold
Joy Нееее, не искам. Ау, как духа... Емо климата, позна.!
Люси, няма страшно. Само първия път. Като след операция. Не ти ли изписаха едно лекарство, вид мазнина на ампули , та да е по - леко? На мен а ми го давали. Гадно, не можеш да го глътнеш, гнусно е, ама върши огромна работа.
Мари, на "Марешки" не е ли най-евтино?
Ай, до по - късно! Сънена съм!  Hug
докато пишехте, в темата са публикувани четири нови отговора. Активни сме!!  Heart Eyes

# 509
  • при късмета
Е сега, някой ще каже какво се оплакваш, ама на мен циците си ми останаха от след раждането. Свалих около 7 кг. от 13 качени през бременността, но сутиена си остана 2 номера +.Ми пречи ми
Ох, от корем и аз имам да свалям  Embarassed ама кога  newsm78
Имам още 5 килца да сваля, ама не си давам зор. След цял живот опити да стигна 50кг. да приличам на човек
Мари, дано химиотерапевта е на същото мнение  Praynig
не мога да публикувам бре

Общи условия

Активация на акаунт