Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 590
  • 689
  •   1
Отговори
# 615
  • Талант на 2012,2013 г.
Генерал Марче ли рече?!? hahaha Joy

Значиииииии тЕ тука си е моето място в нашата си темичка. Най-ми е уютно, най-ми е добре... и ми олеквааааааа... Heart Eyes

# 616
Е, не - за малко да ви остави човек, и изписвате по 100 страници  Grinning
За групичката с джоланите, ме пишете и мен. Хем може покрай мен да се чувствате по - слаби  Heart Eyes
Лазаня много обичам, скоро не сме хапвали, ама утре май и аз ще метна една, благодаря за идеята.

# 617
  • София
Тук е весело!
Mrs.L този сос и аз го ползвам. Добър е.
Генерал Марче ли рече?!? hahaha Joy
Значиииииии тЕ тука си е моето място в нашата си темичка. Най-ми е уютно, най-ми е добре... и ми олеквааааааа... Heart Eyes
А, ти къде мислиш да ходиш. Тук!!  Heart Eyes
Малиииий, ще ни отвее в Лозенец!  Кооперацията се тресе. Mr. Green

# 618
  • при късмета
Mrs. L, мерси, ще я запазя и ще ес пробвам някой ден
Марче, аз докато бях 43/44 кг. живеех на пица и баница. Е, сега не съм толкова.
Всъшност качих килограми след диета по изследвания за захар. За три месеца ми спряха всичко тестено, царевица, ориз и т.н. От тази рязка смяна, метаболизма ми реагира и след тоя глад за основното на което беше свикнал преди това, като се върнах към нормалното ми хранене, започна да "складира", че знае ли.Ей тъй стана при мен. При всички е до метаболизъм
Мари, за при нас си разбира се, че закъде другаде Hug Hug Hug

# 619
  • UK
ДЕКОРАТИВНА ЛАМЯ - човек, който яде много, а не дебелее. /фейс/ Такова чудо има ли сред нас? Ако има, да сподели опит.  Heart Eyes
rotfImao rotfImbo rotfImao newsm62 Днеска сме много продуктивни Crazy вадим бисер след бисер Joy Тъййййй аз хапнах, помогнах и на мъжа ( в яденето Mr. Green) със зелената салата и двамата ядем и мълчим и само се пресягаме мълчешком с вилиците и бучиме в купата Joy докато накрая не се засякохме с приборите hahaha направо, кат на дуел hahaha Обаче аз имах и  малко задушени зеленчуци, нарязох си вътре и половин авокадо и така се надумках Blush

# 620
  • София
със зелената салата и двамата ядем и мълчим и само се пресягаме мълчешком с вилиците и бучиме в купата Joy докато накрая не се засякохме с приборите hahaha направо, кат на дуел hahaha
newsm62 newsm62

# 621
marche14  ти на каква диета ще бъдеш ?
Диета.......неядене, това е диетата. Кис. мляко и плодове. Ако съм сама, изобщо не се сещам да отворя хладилника. Но, има един М, който  е все в хладилника и влачи и излачва все неща за ядене. Много ме дразни. Все му се яде на човекОт. Та, какво е решението: да се замине на почивка дружно, например 10 дни и никакво ядене. Само приказки ще си разправяме.  Mr. Green Сега идва пролет, топло и чудесна почивка ни очаква, например.
Марче,стартирах-с-половин-краставица-и-едно-кебапче,останало-от-два-дни,спаружено,но-ми-е-жал-да-го-хвърля.

Сега, какво да ти кажа. То, от съжаление към храната се пълнее...Хвърляй!
После скара, пърленки, бира
Е, сега това разговор ли е или покана за маса!  Naughty Heart Eyes
Продължавам с прахосмука. #Cussing out
[/qu
У нас е същото , ако не е съпругът ми ще съм вегетарианка или суровоядка ,но той не може без готвена храна и не яде сaм ,което е един от поводите за нашите ,,разправии''. Не разбирам защо недоволства,  доста често готвя и винаги му правя кексове които обича ,обаче това не е достатъчно и .........ела и ни гледай сеира

# 622
Моят ако му сложа само салата на вечеря сигур ша ма изфърли!  Mr. Green

Най - обичам като сготвя леща и обикновено остава известно количество. На втория ден питам "Какво ще ядем?" - "Нали има леща, това ще ядем." И вечерта като стане време за ядене се започва "Абе що не направиш по един сандвич?!"  Mr. Green

# 623
  • UK
Леле Куини, аз готвя по много, е много-много (колко да е много) все пак пълня тавата/тенджерата  Mr. Green Обаче аз не го кусвам ама е вкусно (според ММ) съответно има за хапване поне 2-3 дни Crazy  но никога не е помрънкал на тема, пак ли това ще ям, ама и аз съм хитруша менкам ястията и ги допълвам през седмицата по още 1-2 измислени в движение, дето се казва, докато си имам едно сготвено Crazy

# 624
Моят пък хич не е капризен, пу - пу. На младини 8 години е бил вегетарианец (не знам защо се е отказал), и месото хич, ама хич не му липсва, ако го няма на трапезата.

# 625
  • София
При нас е невъзможно да няма месо. Аз ям рядко, но, М.....Това, спанак, лапад, и други подобни избягвам да готвя. Само аз си ги ям. Може , боб, леща но с кренвирши.

# 626
  • Бургас
Ей,отидох-до-магазина-и-тук-сте-се-развихрили. Laughing

ММ-с-дископатия-или-без-ще-понесе-една-Славка. Mr. Green
Въпреки-всичките-му-критики-към-мен,той-също-не-е-хич-слабичък,но-си-пада-явно-по-слаби.
Това-със-сядането-е-супер-идея!!! Grinning
Шъ-гу-уплашъ! Twisted Evil

Мрс.Л,благодаря-за-идеята.Тозисос-ми-го-препоръча-една-приятелка,като-ме-видя-лятото-да-правя-домашна-салца-ими-вика"Що-се-мъчиш?"

Мари,ти-къде,слънце?Да-не-те-връщаме-за-ушите?МноУ-съм-лоша,да-знаеш! Crossing Arms

За-ходенето-до-магазина-Креми-е-виновна!Кой-я-дърпа-за-езика-ад-говори-за-бира?
Купих-биричките-и-разбрах,че-идвайки-към-къщи,ММ-поканил-гости.
Тъй-че-да-се-стягам!Ядене-има,че-оня-ден-свекито-дойде-да-види-студента-и-направо-се-оля... Joy
Ядене-има-аз-един-Китай.

# 627
Моят ако му сложа само салата на вечеря сигур ша ма изфърли!  Mr. Green

И моят тъй.  Mr. Green
Аз преди бях декоративна ламя, ама сега нещо сЪ сбърках, след раждането на стари години. Моичкият и тъй ме харесва, поне така казва. Пък аз ям, ям и казвам: кърмя и затуй ям, после ще отслабвам, ММ нищо не казва, само се подсмихва.  Laughing

# 628
М ще работи до късно, съответно ша ви правя компания.
За какво си пишехме. А....да за манджи(защо ли не учудвам).
Скоро М кара щерката да си опита пържолата, а тя гледа много изтормозено и за пореден път казва, 4е не иска. И аз му думам"Остави я, нека да не я яде! И без това не е полезно да се яде всеки ден месо. Диетолозите са казали: месо- най-много 2 пъти седмично". М седи, мълчи и по ено време пита:"Ами другите дни какво ще ядем?"

# 629
  • Талант на 2012,2013 г.

Общи условия

Активация на акаунт