Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 68 142
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте, моля ви да ми помогнете сега си харесах тези
http://www.javari.de/Josef-Seibel-Schuhfabrik-65383-600/dp/B0083 … L=%2FshoppingCart
моля да споделите Josef Seibel дали отговарят като номер, кракът ми е около 26,5 см. тесен, , на тях пише ширина H, какво означава това?Иначе отзивите в амазон са доби за обувките ама нищо не пише за номера дали отговаря или за ширината?
Aз имам 38 номер кожени гуменки  25 см е стелката, отговарят си. "H" значи, че е за широк крак
Според таблицата 25 см. е 39 номер според което не отговарят, и това H ме притеснява

# 856

Снежито, явно никой не ги е получил, за да даде отзив. В немския Амазон има 6 отзива, като 4 от тях са положителни. Казват, че са височки и тесни, иначе си отговаряли на номерацията.

Бижууууу, чакаме да се поФалиш със снимков мат`рЯл  Mr. Green.
Сякаш някой ги имаше , нищо де . Благодарско  Crazy

# 857
За марката MERELL от личен опит мога да споделя следното . Общо в къщи имаме 5 чифта обувки на тази марка , страхотно качество , много удобни , но всеки модел е с различна дължина на стелката , а са един и също номер . Дано съм била полезна .

# 858
  • Бг
http://www.javari.de/Josef-Seibel-Schuhfabrik-65383-600/dp/B0083 … L=%2FshoppingCart
моля да споделите Josef Seibel дали отговарят като номер, кракът ми е около 26,5 см. тесен, , на тях пише ширина H, какво означава това?Иначе отзивите в амазон са доби за обувките ама нищо не пише за номера дали отговаря или за ширината?
Aз имам 38 номер кожени гуменки  25 см е стелката, отговарят си. "H" значи, че е за широк крак
Според таблицата 25 см. е 39 номер според което не отговарят, и това H ме притеснява
Люси, марката си отговаря на номерацията, с отлично качество и изработка са. Буквата "H" както са ти писали значи, че е за широко стъпало. А ти казваш, че си с тясно стъпало, така че може би ще ти хлопкат.

# 859
  • SOFIA
Това е последното което получих след промените:

Wichtige Mitteilung

Die Zahlungsart ist erfolgreich geändert worden für Artikel, die als "Noch nicht versandt" aufgeführt sind. Die neue Zahlungsart wird in rot unten angezeigt.

Нямам обаче по мейла нито от тях че ми приемат и ще ми изпратят поръчката вече , нито от банката че ми блокират парите. Дано е нормално това изчакване.Praynig
Винаги е ставало за минути и това ме.......  Rolling Eyes

# 860
  • Бг
Това е последното което получих след промените:

Wichtige Mitteilung
Die Zahlungsart ist erfolgreich geдndert worden fьr Artikel, die als "Noch nicht versandt" aufgefьhrt sind. Die neue Zahlungsart wird in rot unten angezeigt.

Нямам обаче по мейла нито от тях че ми приемат и ще ми изпратят поръчката вече , нито от банката че ми блокират парите. Дано е нормално това изчакване.Praynig
Винаги е ставало за минути и това ме.......  Rolling Eyes

Казват ти, че промяната в плащането ти е успешна. Все още не ти е обработена за изпращане и за това нямаш мейл, че е изпратена. Понякога има забавяне, така че споко. Провери малко по-късно.

# 861
Aз имам 38 номер кожени гуменки  25 см е стелката, отговарят си. "H" значи, че е за широк крак

Таблиците не винаги са верни и не е ясно  на 100% това размер на крак ли е или на стелка. За 38 - 25 см е обичайния размер за стелка, за 37 - 24см.
Друг е въпроса кой как обича да му са обувките и от тази гледна точка си вади извода, че някоя обувка е уголемена или умалена.
Аз съм с 24 см крак и би трябвало 37 да нося, но уви не ми е  добре в този размер, по широко обичам да ми е , но не и да хлопа. С моя приятелка снощи си мерихме краката и обувките. Нейния крак е с около 3 мм по дълъг от моя.
Нали си купих онези зелени скечарс 37 номер и на мен са ми на косъм да са ми малки и ми подпира пръста отпред. А хем тя е с по-голям крак от мен и каза, че ги чувства леко големи и не и подпирал пръста. А краката ни са много еднакви като ширина и структура на пръстите. Направо съм в шах, и немога да повярвам чак.
Явно хич не търпя на болка. А мой познати дето се изтезават сега петите им са в малки кокалчета от многото травми от убиващи обувки.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 11:11 от dalil

# 862
Люси, марката си отговаря на номерацията, с отлично качество и изработка са. Буквата "H" както са ти писали значи, че е за широко стъпало. А ти казваш, че си с тясно стъпало, така че може би ще ти хлопкат.
Довечара в нас ще си премеря все пак ширината на крака, ама аз знам че съм с тесен крак,  уф много искам някакви такива обувки ама немога да си харесам

# 863
Бижууууу, чакаме да се поФалиш със снимков мат`рЯл  Mr. Green.
Към 17ч. ще е. Пощата е далече, навън се разхождат бели мечки, чакам мъж ми след работа да ме закара до пощата. Crazy

Заговорили сте за туристически обувки. Аз си купих тези. Леки са, стабилни в глезена, достатъчно широки около пръстите. Още не съм ги пробвала в планината, но когато го направя, ще споделя.

И да ви покажа едни маратонки Адидас за ... сериозни мъже! Crazy

# 864

Снежито, явно никой не ги е получил, за да даде отзив. В немския Амазон има 6 отзива, като 4 от тях са положителни. Казват, че са височки и тесни, иначе си отговаряли на номерацията.

Бижууууу, чакаме да се поФалиш със снимков мат`рЯл  Mr. Green.
Сякаш някой ги имаше , нищо де . Благодарско  Crazy
Аз имам боти на марката .Добра изработка,изпипани.Единствено мога да кажа,че са за тесен крак. Peace

# 865

Заговорили сте за туристически обувки. Аз си купих тези. Леки са, стабилни в глезена, достатъчно широки около пръстите. Още не съм ги пробвала в планината, но когато го направя, ще споделя.

Туристическите обувки са като всички останали - има за лято, има и за зиме. Тези са зимни. Ееех, искам и аз такива  Blush
Аз имам за междинен сезон, над глезена. Задължително е туристическите обувки за камънак да поддържат глезена.
Моят съвет към търсещите такива обувки хора да се обърнат към хора-специалисти в магазини за планински джиджавки и там да споделят за какво точно са им обувките. Обикновено продавачите са любезни и консултират на добра воля.

# 866
Да, зимни са. Лятото повече се търкаляме по поляните, отколкото да правим преходи и не ми трябват толкова стабилни обувки. Laughing

# 867
# 868
  • Бг
Въх, Бижу, моят такива си няма  hahaha. Скоро има РД дали да не му поръчам едни такива  newsm78  Mr. Green. Само трябва да ми помогнете с размера  Joy.

# 869
Въх, Бижу, моят такива си няма  hahaha. Скоро има РД дали да не му поръчам едни такива  newsm78  Mr. Green. Само трябва да ми помогнете с размера  Joy.
Хахаха, ще ти помогнем, нали пък сме дружки. Wink Заложи на 43 и 1/3 Joy

Цветът им сериозен, цената и тя...а формата ме оставя без коментар. Ако имаше номер като за Ема бих я зарадвала с едни, на по-поносима цена, разбира се. Crazy
Моите деца обожават животни в частност кучета....всичко ни е на кучета, котки, динозарви и крокодили Joy

Общи условия

Активация на акаунт