Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 68 002
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 110

Червените[/url] ще са днес  Mr. Green Хем искам да почакам още малко, може да им падне цената, хем пък искам да идват ид а ги обувам  ooooh!

Аник,за колко метна 36-цата?

# 1 111
  • Бг
Някой може ли да ми помогне за този код за проследяване 052902202276, поръчката е направена на 20. 03 ?
Elia, още не е влязла в Бг. Може би днес по някое време ще се появи. Провери следобед пак.

Аз харесах тези мокасини , но марката нищо не ми говори. Някой случайно да е купувал нещо тяхно?

dea76, в немския Амазон има едно негативно мнение за зелените, но те са същите като черните. Казват, че са умалени, и че подметката е твърда.

# 1 112
  • Варна
Благодаря Alexa_a   bouquet

# 1 113
  • Sofia

Червените[/url] ще са днес  Mr. Green Хем искам да почакам още малко, може да им падне цената, хем пък искам да идват ид а ги обувам  ooooh!

Аник,за колко метна 36-цата?

Няма 36 от тях, 37ца на тази цена 37.27Е Sad Разчитам на коментарите в Амазон, че са много тесни. Петзвездния едва се набутал в тях, пък другият била 35-36 и не могла да ги обуе, върнала ги  Rolling Eyes

# 1 114
Alexa_a, благодаря ти!  Hug

# 1 115
За колко дни ви връщат парите франсетата?
На 21.03 са получили върнатите обувки,пуснаха ги дори в продажба,разбрахме се за сумата и пощенските,и дотук нищо по сметката  newsm78

# 1 116
  • Sofia
На 21.03 са получили върнатите обувки,пуснаха ги дори в продажба,разбрахме се за сумата и пощенските,и дотук нищо по сметката  newsm78

Писмо за реимбурсмънт получи ли? Ако да - останалото зависи от банката. В ПИБ ми влизат за 4-5 дни, в ОББ се бавят повече.

# 1 117
При мен, още на следващия ден вече са в банката. Peace Имаш ли мейл за потвърждение за връщане на дадена сума? Пиши им пак.

# 1 118
Моля за мнение  Praynig  Според вас Candice Cooper отговарят ли си на номера и струват ли си парите? Става въпрос за този модел
http://www.javari.de/Candice%20Cooper%20203%20suri%20Fashion/dp/ … RL=%2Fmythings%2F
Предварително благодаря  Hug

# 1 119
Нещо пак намазах аз филията от двете страни с немците newsm78 Трябваше с пощенските да ми върнат 156 лв, а аз получих 197. Не се оплаквам! Twisted Evil Mr. Green По две карти връщаха, кво правиха и как го сметнаха, не знам.

# 1 120
  • София
Аз вчера писах за неполучените сандалки на детето на французите.Снощи имах имейл,че се задейства процедура по връщане на парите.Днес имам имейл с кредитно известие и писмо,че ми ги възстановяват в картата.Пише 2-3 работни дни след получаване на имейла.
Не им искам парите, искам сандалите Tired

Момичета, споделете нещо за тази марка Citygate - отговарят ли си, за нормално стъпало като ширина стават ли?
Миналата година през април,дори може би беше към края си напазарувах ботуши на Хьогел на 45 евро от 150, обаче тази пролет всичко от моя номер свърши и то на много висока цена (спрямо миналата съдя) и сега съм отчаяна.Искам хубави кожени боти  с ток не по-висок от 5.5 или 6 см.За Хьогел мога да кажа,че са толкова удобни че дори и цял ден да съм пешеходец краката ми са в отлична форма, та сега се чудя за друга марка.

# 1 121
  • Sofia
Моля за мнение  Praynig  Според вас Candice Cooper отговарят ли си на номера и струват ли си парите? Става въпрос за този модел
http://www.javari.de/Candice%20Cooper%20203%20suri%20Fashion/dp/ … RL=%2Fmythings%2F
Предварително благодаря  Hug

ММММММММММММ, супер - тесни в прасеца пише  Peace Кафявото е убийствено!!!

# 1 122
Моля за мнение  Praynig  Според вас Candice Cooper отговарят ли си на номера и струват ли си парите? Става въпрос за този модел
Предварително благодаря  Hug

ММММММММММММ, супер - тесни в прасеца пише  Peace Кафявото е убийствено!!!
Да aniK, кафявото то ми е фаворит  Peace А и определящо  в търсенето ми е да са за тънък прасец. Доста ласкави отзиви четох в Амазон и се чудя дали има вероятност още да ги намалят  Embarassed

# 1 123
  • Sofia
Ти кой размер гледаш?

# 1 124
Ами имам две  confirmons avoir procédé à un remboursement съответно за сумата(65) и за пощенските(15).
Както и votre note de credit само за сумата все още.За пощенските няма.
Като се има предвид,че бяха съботи-недели,смятам да изчакам до четвъртък,т.е. една седмица и ще си кореспондираме пак(аман).Не се съмнявам в тяхната коректност,обаче ми писна да се обяснявам.Та дано пристигнат дотогава,де.Искам да си ги ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт