........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 357
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • Somewhere far away
а аха. ясно, обаче мен дори и  самия саттус ми седи изкуствено. ок е ,обаче в ежедневието не го виждам. И ако не са всички тези ефекти на снимката, не съм сигурна дали щеше да е красиво.

# 571
  • София
Аз за лицето не съм имала мераци до сега, но това, което не посмях, въпреки страхотно желание, са пръстите... Heart Eyes

Ооо, аз и там си направих, обаче избеля доста само за няколко месеца и ще трябва да се повтаря явно. Ето го току що направен Simple Smile А уж не бях фен на надписите Laughing

# 572
I walk alone може ли снимки на всичките ти татуси и на импланта?  Heart Eyes

# 573
  • София
I walk alone може ли снимки на всичките ти татуси и на импланта?  Heart Eyes

За съжаление импланта не просъществува дълго, след няколко месеца се наложи да го махна, това е единствената модификация за която съжалявам, защото ми донесе само проблеми. Извода е - не си правете модификации при хирурзи, а само при модификатори. Хирурзите не разбират от тази материя, а в същото време са прекалено самоуверени, и резултата накрая е катастрофален.. Когато проблемите се задълбочиха писах в една фейс група за модификации и помолих за помощ, хората там се хванаха за главата като разбраха как е поставен импланта, и дълго ме даваха за пример защо не се ходи при хирурзи за подобни процедури.. ooooh!
Ето го точно преди да го махна, трудно решение беше, но нямаше накъде повече да се чака Sad

# 574
Някоя от вас има ли опит с дупченето на ушна мида/хрущял? Болезнено ли е и по-различно ли е от дупченето на меката част?

# 575
 Heart Eyes
Май само на снимки ще си го гледам,не мога да се навия напълно Grinning

Julia_21 По-различно е,мен не ме боля докато ме пробиваха, а след това. Зараства по-бавно.

# 576
  • Street of Dreams
I walk alone, може ли да ти задам личния въпрос дали и какво работиш? От чисто любопитство и да си сверя часовника. Peace Simple Smile Смятам че всички, които сме татуирани на видими места, имаме притеснения относно работодатели.

# 577
  • София
Може разбира се, работя сама за себе си, затова и така смело експериментирам Laughing Първия си татус направих на на 33 и имам да наваксвам доста Grinning

# 578
Относно това:
Някоя от вас има ли опит с дупченето на ушна мида/хрущял? Болезнено ли е и по-различно ли е от дупченето на меката част?
Имам да кажа само това:
... Извода е - не си правете модификации при хирурзи, а само при модификатори. Хирурзите не разбират от тази материя, а в същото време са прекалено самоуверени, и резултата накрая е катастрофален.. Когато проблемите се задълбочиха писах в една фейс група за модификации и помолих за помощ, хората там се хванаха за главата като разбраха как е поставен импланта, и дълго ме даваха за пример защо не се ходи при хирурзи за подобни процедури.. ooooh!

Писала съм и преди- имам пиърсинг на хрущяла, но поради невежеството си и аз си го направих при хирург и съжалявам изключително много. Много трудно и бавно зарасна и винаги ми е създавал проблеми. Имам много познати с пробита мида на същото място и тях не ги е боляло толкова продължително като мен Simple Smile Иначе още си я имам де- цели 10 години Simple Smile

# 579
Най-после успях да отделя пари да си направя татус и сега ме е страх Simple Smile татуиста ми каза, че не било някаква страшна болка, а една приятелка ми каза, че ще щяла да припадне и не знам кой казва истината и кой лъже... Искам да си направя едно много сладко лъвче малко под рамото, избрах си го в каталога обаче днес стигнах до студиото и го подминах...

Не знам вие вероятно сте дискутирали този върпос тук, но ако може някой да ми кажа може ли наистина да припадна и чак толкова силно ли боли?

# 580
Моята е на корема и боля като при епилация. Но знам, че на костта боли повече. Но щом е малка татуировката, колко пък ще те боли? Simple Smile

Трай бабо за юбост, все пак Wink

# 581
  • София
..но ако може някой да ми кажа може ли наистина да припадна и чак толкова силно ли боли?

Да припаднеш от болка е изключено, обаче от страх е напълно възможно Laughing Има случаи на припаднали още преди татуиста да започне с машинката, само от мисълта какво ги чака, всичко е в главата в крайна сметка Simple Smile

# 582
Да припаднеш от болка е изключено, обаче от страх е напълно възможно Laughing Има случаи на припаднали още преди татуиста да започне с машинката, само от мисълта какво ги чака, всичко е в главата в крайна сметка Simple Smile

Grinning Подкрепям. Всеки има различен толеранс към болката, но при тези, които се оплакват най-много проблемът обикновено е в точно това пренавиване и самовнушение.
Мисли си за готиния татус, за сладките приказки с татуиста и няма да обърнеш внимание кога е минало и колко е боляло.

А защо се спря точно на картинка от каталог? Не предпочиташ ли да ти нарисуват уникално лично твое лъвче? Знам, че нямам право да съдя и оспорвам чужд избор, но никога не съм разбирала това с каталозите  Rolling Eyes

# 583
  • Street of Dreams
И аз мисля, че си тръгнала да припадаш от страх.. Grinning Няма страшно, това е най-безболезненото място изобщо. Спомням си как първият път ми се вдигна адреналина от звука на машинката, но после се спогледахме и аз повдигнах рамене с усмивка. Wink
Относно каталозите, нещата са двустранни. Аз също не исках татус от каталог, а нещо импровизирано и индивидуално, родено и недоузряло в главата ми. Това е кошмар за татуиста и за вас самите. Той не вижда нещата в главата ви и ги рисува през неговата призма. Започна едно голямо рисуване върху кожата и триене, докато кажа - ето това искам да е. И естествено, пак не беше като в главата ми - то иначе сама трябва да си го нарисувам. Вторият ми татуист предварително беше разработил картинката (две рози) в два варианта и аз трябваше да си избера единия. Избрах другия, не този, който той ми препоръча и беше навит да прави. Mr. Green
Така че с каталога е чиста работа - той знае какво да прави и ти знаеш какво да очакваш. Лошото при мен е, че никога не си харесвам нищо от там, не и за себе си. Naughty Tired

# 584
Здравейте! В някоя от миналите теми съм показвала първата ми татуировка - водно конче. Това е втората:

Искам да си татуирам надпис свързан с майка ми. Знам какво ще пише, мислех да е направен като знака за безкрайност, нещо такова, но с по-нежен шрифт. Обаче се чудя дали не е прекалено комерсиално вече това със знака на безкрайността.. Някой да има идеи за нещо по-различно? Също се чудя и за мястото, мисля между плешките или малко по-нагоре под врата.

Общи условия

Активация на акаунт