........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 355
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Направи каквото ти харесва и както ти харесва... аз си направих перо на гърба след няколко месеца всички почнаха да ми обясняват, че имало пера на всякъде вече.....и било комерс. В крайна сметка това ми харесва и това искам да нося... това е татус ненова блуза. Не се съобразявай.

# 586
Надписите в безкрайност са много рисковани според мен. Дали с твоят текст ще се получи, дали татуиста ще го направи симетрично и красиво ..  прекалено много въпроси са. Снимката, която си сложила е първата, която ми харесва на такъв тип. Повечето са откровени издънки.
За комерсиалното - зависи ти как си го чувстваш и колко те разстройва мнението на околните. За мен връзката с  родител е от малкото неща, които заслужават този знак.
По отношение на мястото, по-добре ми звучи да е на/под вратът. Ти няма да я виждаш и в двата случая, но поне майка ти ще може по-често да й се радва.  Зависи колко голяма стане също. Това и шрифта бих си обсъдила с татуиста. За моя надпис си бях избрала един шрифт след сумати ровене, принтирам, нося иии после 1 час рисуване и адаптиране на ново, защото след години нямало да прилича на нищо Sad

# 587
Какво значение има какво мислят другите? Ти така ли чувстваш нещата? Ако това е татуса, който искаш, значи това е татуса, който ще си направиш. Flutter
Между другото, има много татусти, които не рисуват на око, а по шаблони и това, поне според мен, изключва варианта да са несиметрични татусите.

# 588
Kira, момичето говори за татус с конкретен нейн текст и нейн шрифт. Какъв точно е шанса да оцели такъв готов шаблон? Сигурна съм, че по каталозите има сума модели на симетрични безкрайности, но тук говорим за надпис, който ще трябва да се огъне в безкрайността специално за нея. Дано попадне на точния човек!

# 589
Да, това е татуса който искам да си направя и съм го решила, много не ме грее мнението на хората, и все пак исках да чуя вашите мнения. Относно това кой ще може да го направи симетрично с моя текст и шрифта който си избера, приемам предложения, за Варна става въпрос.
 Hug

# 590
  • София

Ето ме тук как дремя докато ме татуират Mr. Green Така че за припадане не знам, но да заспи човек е напълно възможно. Обаче аз в тази поза нямаше как, а машинката като забръмчи ми действа така приспивно Sleeping

# 591
  • Lost in a fairytale ...

Ето ме тук как дремя докато ме татуират Mr. Green Така че за припадане не знам, но да заспи човек е напълно възможно. Обаче аз в тази поза нямаше как, а машинката като забръмчи ми действа така приспивно Sleeping

Джеймс Хетфийлд? Найс Simple Smile

Беше ми много интересно как изглеждаш. Като чета за татусите ти си представям съвсем различен човек, но евала - отиват ти и лично мен много ме радваш Simple Smile

# 592

Много смело Simple Smile))) евала   bouquet

# 593
Kira, момичето говори за татус с конкретен нейн текст и нейн шрифт. Какъв точно е шанса да оцели такъв готов шаблон? Сигурна съм, че по каталозите има сума модели на симетрични безкрайности, но тук говорим за надпис, който ще трябва да се огъне в безкрайността специално за нея. Дано попадне на точния човек!
Аз не съм си избирала татусите от каталози. И все пак момичето ми нарисува "шаблони" - ваденки, които залепи на мен и ползваше, за да нарисува върху тях татусите, точно каквито ги исках.  Peace

# 594
  • bad@ss
С трепет споделям с вас първото тату на сина си  Heart Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:

След дни навършва 16 и се бяхме разбрали това да е подаръкът  Flutter
Искаше да си рисува емблемата на Ботев Пловдив, та аха-аха да ме докара до нервен срив. Ами, не ми се иска да се шари с хулигански простотии. Не че ако реши, няма да намери къде да го направи...
Ей тва е компромисният вариант. Пък и той е китарист

Обаче се държа мъжката  Peace Е, почти. Три часа го гоних из апартамента, докато я довърша. Всъщност не е съвсем завършена. Трябва да измислим какво ще напишем в знаменцето, което ми се струва, че дълго ще си виси празно, щото скоро едва ли ще се навие пак  Mr. Green

# 595
  • Street of Dreams
Този пост ми направи деня  Laughing Joy
Аз съм наред на 16 и 17 този месец и се надявам да се похваля с нещо красиво.  Crazy

# 596
Лудна соната,ама ти ли му я татуира?

# 597
  • bad@ss
Аз, да  Simple Smile

# 598
# 599

Nice, nice, nice newsm10
Много е яка! Браво на татуиста Hug

Общи условия

Активация на акаунт