........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 335
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
  • bad@ss
Благодаря ви  Hug
Вълнувам се, защото ми е хоби и съм правила на доста близки. И ето, доживях да направя и на детето си. С любов   Heart Eyes

# 601
Бях пускала тема преди време, тази я нямаше или поне аз не я открих...

Ще си рисувам ръката - от вътрешната страна, от лакът до китка. Ще бъде надпис, харесах си готикшрифт, умувам дали да не вмъкна и един символ в главната буква.
Надписът ще е оформен идеално с компютърна програма, ще бъде изкаран на специално фолио, което да мога да наложа на ръката си и да видя как почти реално би изглеждал, същото ще дам и на този, който ще ме рисува.
Напълно възможно е, ако реша да има символ, той да е цветен, предвид естеството му.

Дайде ми препоръка за добър татуист, моля ви.
Препоръчаха ми Инкбрадърс, и Момчил Генов, но пък като му разгледах рисунките и нещо не ме впечатли, ама никак. Та - събирам препоръки, защото съм решила октомври най-късно да отида.
Благодаря предварително!

# 602
При такъв замисъл единственото, което има смисъл да гледаш по портфолиото е кой, как и какви надписи прави. Доколкото разбирам няма да има нещо за създаване от страна на татуиста, трябва да има само стабилна ръка, за да си работи по шаблона. В този ред на мисли, всеки в едно по-известно студио ще ти свърши работа.
Иначе трябва сама да си разгледаш и намериш, чий стил ти харесва лично на теб. Аз имам любим татуист, чието портфолио пасва на моя стил, но не е гаранция, че ще пасне на твоя. Един от най-големите пък не може да ме грабне с нищо. Това е много личен избор.  Simple Smile

# 603
Да, абсолютно правилно. Благодаря!

Стилът е готик, шрифтът е завъртян, с много елементи и е нужна страхотно прецизна ръка, която да улови и пресъздаде всичко. Елементът, който евентуално ще вложа в заглавната буква, ще го рисува човекът, който ще ми направи фолиото.
Ще разгледам надписи по галериите, пък ще го мисля...имам още малко време.

# 604
  • София
Препоръчаха ми Инкбрадърс, и Момчил Генов, но пък като му разгледах рисунките и нещо не ме впечатли, ама никак.
Само ще ти кажа, че Гената от Инк Брадърс не е твоя човек... Той е всичко друго но не и прецизна ръка Joy Ето този кръг той го сътвори, колкото и невероятно да звучи...Говоря за външните очертания на кръга, това вътре е скарификация, сътворена от друга "прецизна ръка" hahaha

# 605
Баси, че то дори и на кръг не го докарва...

Той рисува преди месец моя позната, на глезена. Видях - справил се е, фигурата кръгличка, с разни прости елементи. Ма не беше в Инкбрадърс той май... или аз не съм в час. Изключвам, абсурдно е, хах.

Страхотно прецизна съм и ще умра от ужас дали ще бъде нарисувано хубаво. Няма да усетя болка, просто ще умирам от притеснение дали се получава така, както аз желая...
Затова търся някакъв шедьоврист, ама тотален.

# 606
  • София
Той и брат му са, ако държиш да ходиш там, гледай да попаднеш на брат му Mr. Green "Шедьоврист тотален" познавам аз, но в по-друг стил работи, не е по надписите.

# 607
Хвърли едно око на Людмил Василев, Ивелин Стефанов и Butterfly Tattoo. Не мога да давам оценка за качеството на работа, но това са личните ми фаворити.

# 608
Ааааа, там не отивам, след като видях "кръгът" Laughing.

Яд ме е, щото на морето видях студио и момчето работеше перфектно, що не му взех координатите значи...

evenfall, ще ги погледна и тях. Наистина трябва прецизна ръка, много прецизна. Мястото е такова, че ще се върти надписът при движение и трябва да е наистина хубаво. Благодаря!
Отделно, че този шрифт е капризен, с неговите си фърфолици, но поне е идеално четлив.

# 609
Сърчиии  Hug, тук ли доживях да те видя Simple Smile

Моят таутист в Людмил Василев. Разгледай страницата му във ФБ.

Ако знаеш аз как искам тату, точно на ръката между китката и лакътя - отстрани. Но не мога да се престраша. Харесала съм си стрели.

Няма да Ви казвам на колко съм години, но ме е страх, че  майка ми ще получи сърдечен удар, ако ме види с татуировка на толкова видно място. Тя ненавижда татуировки и разбира се страда от предразсъдъци.
Лудна соната, какво ще кажеш, а?

Не, че моята е много скрита Simple Smile

# 610
  • bad@ss

За кое? Rolling Eyes
Моята майка много харесва татуировки и не страда от предразсъдъци  Simple Smile

# 611
За кое? Rolling Eyes
Моята майка много харесва татуировки и не страда от предразсъдъци  Simple Smile

Неуспешен опит да се пошегувам  Hug

Имах предвид, че ти сама си татуирала сина си, а аз на 30 и малко Simple Smile се притеснявам какво ще каже моята майка и дали наистина няма да и прилошее Simple Smile

# 612
  • bad@ss
А, когато се татуирах за пръв път, майка ми беше с около 17 години по-млада. Тя е артистична натура, та това може би обяснява донякъде приемането й.
Пък и аз тогава бях толкова, ама толкова палава, че сигурно си е викала "Дано следващия път да е татуировка"  Laughing

# 613
  • Street of Dreams
 Joy Joy Joy
На мен баща ми не ми говори няколко месеца и беше болен направо, но сега дума не отронва по въпроса, само понякога с периферното си зрение го виждам как ме разглежда тайно Mr. Green Crazy

# 614
Аз моята татуировка я направих по ''медицински'' причини и дори майка ми я одобри, която ненавижда дори дупчене на уши и нарича всички тези мероприятия по разкрасяване туземски Simple Smile Сапаревски прави доста готик неща, той ме рисува, но за надписи не знам, студиото мú е Ink Dragon.

Общи условия

Активация на акаунт