........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 328
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Самсара, все едно чета за себе си. Simple Smile Само че аз миналата година, за 27-мия си РД, си направих първите две. От 16 годишна мрънкам за тату, ама нашите не и не. Същата работа - предразсъдъци и категоричен отказ да приемат това, което другите харесват. Обаче... аз отидох при татуиста, разбрахме се какво ще ми татуира, записах си час и после отидох при нашите: "Мамо, тате, след една седмица отивам да си правя татус." Реакцията беше предвидима... Само дето не получиха инфакт и двамата: "Ааа, НЕ! Никакви татуйровки!" А аз само казах: "Ама аз не съм дошла за разрешение. Просто ви казвам предварително, че след седмица се татуирам" Mr. Green В началото им беше малко трудно, но май вече свикнаха. Поне не ми поглеждат ръката и врата скришом Simple Smile

# 616
  • София
 Joy
Не сте поднасяли на родителите си по-големи изненади, затова така се цупят за един татус hahaha Моите предвид нещата които са видели, нито забелязват татусите, нито ги коментират Mr. Green Малко за висенето на куки беше против майка ми, но преди няколко дни като започнах да и разказвам за новия ми интерес към аяуаска и разни шамански отвари, където душата излизала от тялото, и тя вика - я по-добре си виси на куките Joy

# 617
  • Street of Dreams
Е аз съм съвсем друг тип дъщеря - отличничката на класа, самостоятелна и отговорна, от 18 годишна живея в чужбина сама и си вадя хляба.  Rolling Eyes Не че не съм правила глупости като всеки тийн, но никога не са разбирали. Mr. Green
С татуировките започнах много късно - на 28. Възраст, в която съм убедена в решенията си, почти средна възраст, хаха.  hahaha
Искам да кажа, че не смятам татуировките си за нещо лудо, "ребелистично" или кой знае какво. Просто в моето съзнание аз бях с татуировки много преди да ги направя, също както по душа съм брюнетка, макар по природа блондинка и ползвам боя за коса Whistling

# 618
Самсара  Heart Eyes Hug!

И тук, и тук... Че и косата изсветлявам, сърцето ми трепери... Знаеш, четеш ме...

Ще прегледам и твоите предложения, и на другите дами.
Снощи на моя РД се запознах с един плувец, много красиво нарисуван. Препоръча ми неговия, някъде в Драгалевци работел...

# 619
Самсара  Heart Eyes Hug!

И тук, и тук... Че и косата изсветлявам, сърцето ми трепери... Знаеш, четеш ме...

Снощи на моя РД се запознах с един плувец, много красиво нарисуван. Препоръча ми неговия, някъде в Драгалевци работел...

Сърчи, изпуснала съм..т.е. май хванах само началото, напоследък никакво време нямам за форума.

I walk alone, я разкажи за това висене на куки. Видях една снимка във фейса на една девойка - норвежка, и щях да припадна от ужас. Тя на профилна си я беше сложила, де Simple Smile

# 620
  • София
Самсара  Heart Eyes Hug!

Сърчи, изпуснала съм..т.е. май хванах само началото, напоследък никакво време нямам за форума.

I walk alone, я разкажи за това висене на куки. Видях една снимка във фейса на една девойка - норвежка, и щях да припадна от ужас. Тя на профилна си я беше сложила, де Simple Smile
Във форума не е разрешено да се говори за това, ще ти пиша на лични  Peace

# 621
Не знаех  Peace

# 622
Моята първа татуировка я направих на 15, само мястото си бях избрала - на плешката, сега съжалявам, защото мястото вече е заето, а в момента се сещам за толкова по - сполучливи варианти, които бих могла да си направя. Grinning Даже не знаех какво искам, попринцип решавам всичко спонтанно, така че татуиста ми предложи, понеже съм била "малка и крехка" да ми направи нещо нежно. Избрах си типичната момичешка пеперудка, но много красива и нестандартна, не от обичайния тип пеперудки, не съм виждала друга подобна. Другата ми грешка беше, че си я направих точно преди лятото, та си останах почти беличка. За сметка на това втората си я направих в най - тежката зима, преди 2 години, сняг до коленете. Simple Smile Не ме е боляло и при двете, но при последната много ме гъделичкаше, избиваше ме на смях. Grinning Намира се странично от външната част на ръката и е доста по - смислена, дълго време я мислех. В друго студио я направих, личи си че са от различен татуист, много по - прецизно направена. Понеже е на видимо място, все пак доста се притеснявам, нямам професия още и кой знае дали няма да съжалявам...

# 623
Моята първа татуировка я направих на 15, само мястото си бях избрала - на плешката, сега съжалявам, защото мястото вече е заето, а в момента се сещам за толкова по - сполучливи варианти, които бих могла да си направя. Grinning Даже не знаех какво искам, попринцип решавам всичко спонтанно, така че татуиста ми предложи, понеже съм била "малка и крехка" да ми направи нещо нежно. Избрах си типичната момичешка пеперудка, но много красива и нестандартна, не от обичайния тип пеперудки, не съм виждала друга подобна. Другата ми грешка беше, че си я направих точно преди лятото, та си останах почти беличка. За сметка на това втората си я направих в най - тежката зима, преди 2 години, сняг до коленете. Simple Smile Не ме е боляло и при двете, но при последната много ме гъделичкаше, избиваше ме на смях. Grinning Намира се странично от външната част на ръката и е доста по - смислена, дълго време я мислех. В друго студио я направих, личи си че са от различен татуист, много по - прецизно направена. Понеже е на видимо място, все пак доста се притеснявам, нямам професия още и кой знае дали няма да съжалявам...
Пеперудката не можеш ли да я покриеш с нещо? След като не ти харесва... Ако решиш какво искаш и го обсъдиш с татуиста, той ще ти каже дали ще стане или не и да ти предложи нещо друго, съответно.

# 624
  • София
Аз напред в темите май съм казвала.Имам си една татуировка, направих я мисля преди 3 години...или 4  newsm78 надпис е, на ребрата.
Все още много си я харесвам, въпреки, че може би не е идеална.Болката беше огромна и не успявах понякога да си удържа тялото неподвижно. Понякога забравям, че я има  Crazy
Някой, който е бил бременен-мазали ли сте я по-специално по време на бременността?
Аз май не съм качила много килограми, поне на вид всички казват, че само на гърди раста.нямам още стрии. Но има време де  Laughing
Слагам повечко от крема за стрии върху нея, но друго трябва ли  Rolling Eyes

# 625
По ребрата стрии няма как да получиш, споко.
Мажи всичко, дано ти се разминат по коремчето и дупето.

# 626
  • София
Абе то и аз уж така си мисля.От дясно е някъде точно под мишницата.прмеинава леко под гърдата и към корема. Та си мисля, че към края на надписа може и да се разтегне като ми порасне корема(засега всички казват, че съм изглеждала в 5-и месец  Laughing) .  Но мои познати ми казват, че имали стрии на невероятни места, кой знае. 

# 627
  • Street of Dreams
А ти в кой месец си?
Според мен мажи превантивно, преди да са се получили стрии където и да е.
До сега не съм виждала нацепена от стрии татуировка, но сигурно няма да е приятно... newsm78 Confused

# 628
  • София
След няколко дни влизам в 7-ия. И аз не съм виждала нацепена татуировка, но никой не ми е показвал  Laughing
Убедена съм, че ще се нацепя  Laughing Но май повече по гърдите. Майка ми и сестра ми имат доста, а и ми предстоят още 2-3 месеца, в които мисля,че  ще наваксам от към килограми и размери.

# 629
Не бъди толкова черногледа. Познавам жени, които освен на корем и гърди, изобщо не качиха. Щом до сега не си качила много ми се струва по-вероятно да няма драстични промени. Но си се мажи с кремове против стрии - за всеки случай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт