........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 314
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Как се прави сега пиърсинг - с питолет? Или има някаква нова технология, с която не съм в течение Simple Smile

От една година го мисля. И го мисля, не защото ме е страх или не съм сигурна, а защото ужасно ме е страх от някаква евентуална инфекция. Все пак е над устната, на лицето и ще откача, ако се възпали или инфектира, или стане нещо, което вместо да ме разкраси, ме загрози  Crazy

Така де, знам си аз късмета, а и фантазията ми граници няма Simple Smile

# 631
  • София
С абокат се прави, пистолети не се използват вече и при дупчене на уши. Самото слагане не е нито страшно, нито сложно, но първите дни са малко неприятни. Лабрета който се слага първоначално е по-дълъг и доста пречи. (Особено ако  си сложш няколко наведнъж, като мен Laughing) За да не се получи възпаление не трябва да консумираш храни и напитки които се получават с ферментация и закваска (бира, вино, кисело мляко, сирена разни.) Правят се промивки с кислородна вода отвън и ксандрин отвътре. Ако се спазят тези условия не би трябвало да има проблеми Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 19:56 от I walk alone

# 632
Много, много ти благодаря, I walk alone  Hug
Колко време не трябва да се консумират тези храни?

# 633
  • София
Доколкото помня към 2 - 3 седмици беше. Този който те пробива ще ти обясни по-подробно Peace

# 634
  • Street of Dreams
Мацки, много е тихо в нашата тема Hug
Здравейте отново с новата ми гордост, два поредни дни, по 6 часа. Горната половина ще снимам тези дни.  Peace

Скрит текст:

# 635
Ondine, много е красива. Да ти е честита Simple Smile

Я да ви питам, във Варна при кой мога да отида, за да ми направи тату. Искам дракон и ми трябва човек, който да ми направи дизайна, така че да ме грабне (ще е трудно, 'щото даже аз не знам какво точно искам Embarassed). И после да ме нарисува разбира се. Имам вариант да отида при девойката, която ми прави предните татуси (Black Temple), но все пак сондирам мнения за нещо по-добро Mr. Green

# 636
  • Русе
Kira, във Варна бих ти препоръчала студиото, в което аз ходих. Татуистите са двама братя.  Peace По- назад в темата съм пускала снимка на моя последен татус. Прави ми го по-малкия брат /първия линк/
Може да разгледаш снимки на нещата им тук:
https://www.facebook.com/aydantattoo
https://www.facebook.com/vezhdintattoo
OnDiNe_, честита да ти е! Simple Smile Много е хубава

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 10:25 от ~Magi_TM~

# 637
Аууу, невероятна красота Heart Eyes! Честито!

# 638
Kira, във Варна бих ти препоръчала студиото, в което аз ходих. Татуистите са двама братя.  Peace По- назад в темата съм пускала снимка на моя последен татус. Прави ми го по-малкия брат /първия линк/
Може да разгледаш снимки на нещата им тук:
https://www.facebook.com/aydantattoo
https://www.facebook.com/vezhdintattoo
OnDiNe_, честита да ти е! Simple Smile Много е хубава
Благодаря bouquet
Успях да ги поразгледам - много хубави неща имат... Ще взема да ги посетя да видя какво ще кажат Mr. Green

# 639
OnDiNe, честито, много ми харесва! Прекрасна!

Сърчи, какво става с твоята/те? Simple Smile

# 640
Самсара, нищо не стана с моите.... чакам да постъпя на работа в държавно звено, на ръководна длъжност и....... медицинско трябва, ако имам тату, ще ме пишат "негодна" и съм аут.
Обмислям да си нашаря коремчето, върху белегът от секциото, там ще е скрито и е ок май.
Друг вариант е да си нашаря ръцете и да търся дебели връзки в МВР болница Laughing.

Ужасно ме е яд, но ми е важно.

# 641
  • Street of Dreams
Благодаря ви много, радвам се че и на вас ви харесва така Heart Eyes Heart Eyes
Дело съм на таланта на Людмил Василев - един великолепен тату артист. Ако си спомняте, до скоро имах само тъмната роза с "драките", които минават напречно и се въртят около ръката до рамото. Сега ръкавът е готов (на първо време), сдобих се с невероятно красива, чернокоса dama de la muerte от вътрешната страна над лакътя. Общо взето, направи всичко, което някога съм искала и за което други са ми казвали, че няма как да стане на ръка. И го направи добре.
Вишничка, много съжалявам, че трябва да се простиш с тази мечта. Но в полицията е особено трудно да те вземат така татуирана, то не че другаде не е. В Германия например беше станал скандал с едно момиче, което не искаха да назначат ако не премахне 30 сантимертовия надпис от лакътя до китката, цитат от Малкия принц. Тя започна да ги съди. Нейната гледна точка беше, че се застъпва за идеята и полицаите да са шарени като обществото на Германия, индивидуалност, земност (и ние не сме по-различни от хората) и т.н. Ответната страна се изправи за унификацията на полицията, за репрезентативната функция на полицая към държавата, за това, че той защитава интересите и законите в държавата и оттам следва, че външният му вид трябва да остане напълно неутрален. Тъй като повечето татуировки имат символика, която демонстрира индивидуалния им начин на мислене/религия и т.н., с това се нарушава неутралността на полицая (все пак затова са с униформи). В крайна сметка, позволени са само малки татуировки, които нямат особено значение (секс, насилие, религия, омраза, дискриминация). Някои градове са по-либерални, други по-консервативни. Въпросът все още е отворен и е на дневен ред в нашето общество.  Peace

+1 за варненските братя Peace Peace Peace

# 642
Ето вижте тези уникални спиращи дъха изпълнения.
Направо оставам без коментар.. без думи съм.
Направо мисля, че всеки направил си татуировка може да съжелява, че не е от този майстор.
Уникална е. www.dnes.bg/slideshow.php?id=12184

# 643
  • Street of Dreams
Аз никак не съжалявам - първо мотивите са ужасни и второ аз никак не си падам по реализма - една татуировка трябва да има характер и да прилича на изкуство, а не на снимка или маслено платно. Wink

# 644
Дам, те са хубави като изпълнение, но и аз не харесвам подобрен тип снимки....

Общи условия

Активация на акаунт