........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 285
  • 768
  •   1
Отговори
# 60

Да покажа и аз Simple Smile

# 61
  • bulgaria
Само искам да дам един голям положителен глас за АртКор. Петя и Евгени са страхотни татуисти Peace Peace

# 62

Ето и обещаното с не много хубава снимка.  bouquet
Прекрасно, обожавам ръкави, макар, че не ми стиска да се издокарам с такъв.
Носи я със здраве!

# 63
Здравейте.
Миналото лято ви писах относно татуировката на ходилото, но така  не получих отговор.... В крайна сметка се престрших и така на "сляпо" си цоптах това на крака :

Вече повече от половин година  се радвам на руснката , а татусът  изобщо не е мръднал . Тези дни се каня отново да си  нарусивам нещо, преди да е дошло лятото. В момента  доста усърдно  събирам  идей, за мястото.......

# 64
Виждам, че много пишете по темата. Да попитам аз проблем ли е да се татуирам докато съм в цикъл, защото нали знаете когато се боядисваме и сме неразпоожени боята не хваща. Благодаря предварително

# 65
На мен ми хваща по всяко време на МЦ.

Колкото до татуирането, единственото притеснение може да дойде от факта, че малко преди и по време на цикъл, жената е по-чувствителна (поне аз съм така)  Peace

# 66
Да попитам аз проблем ли е да се татуирам докато съм в цикъл, защото нали знаете когато се боядисваме и сме неразпоожени боята не хваща. Благодаря предварително
[/quote] Това са пълни глупости...аз съм се боядисвала сто пъти(при това с руса боя) докато съм била в цикъл и ме е хващала боята....

# 67
  • БГ
Здравейте,
моя приятелка иска да си премахне татуса от крака с лазер. Бихте ли ми препоръчали студио във Варна и ако някой може да сподели от личен опит дали си струва да се захваща (за протокола татуса е черен на глезена около 20 см.)

# 68
Здравейте.
Миналото лято ви писах относно татуировката на ходилото, но така  не получих отговор.... В крайна сметка се престрших и така на "сляпо" си цоптах това на крака :
Скрит текст:

....

Много е красива,много ми харесва.Браво и честито! Hug

# 69
  • Варна
Виждам, че много пишете по темата. Да попитам аз проблем ли е да се татуирам докато съм в цикъл, защото нали знаете когато се боядисваме и сме неразпоожени боята не хваща. Благодаря предварително

аз съм се татуирала по това време и 100% няма никакви проблеми

# 70
И аз да се запиша... С моите само 7 парчета...  Joy

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

На тези имам снимки, другите засега нямат.

# 71

аз съм се татуирала по това време и 100% няма никакви проблеми

и аз си направих на гръбнака като бях неразположена.няма проблем  Peace

# 72
Здравейте! От доста време чета форума, но чак сега се реших да се регистрирам, за да ви помоля за помощ Simple Smile  Имам татуировка надпис от една година, но напоследък много искам нова.  Трудно ми е да се спра на нещо конкретно и искам идеи. Обичам чуждите езици и страни, голямата ми мечта е да обикалям света! Затова ми се иска да си татуирам нещо, свързано с тази тема. Гледах карти, континенти - не ми харесаха. Замислям се за птица или компас. Много ще съм благодарна, ако ми помогнете с идеи  Hug

# 73
Аз съм за компас или просто посоките. Може и нещо такова. Или това  Peace

# 74
Аз съм за компас или просто посоките. Може и нещо такова. Или това  Peace

Ами втората също съм я обмисляла, но като че ли клоня повече към компас, обаче повечето в интернет ми изглеждат някак груби, искам някакъв по-женствен и по-нежен. Може би с преплетени цветя, но ме притеснява дали като го обясня на татуиста, ще успее да ми го нарисува добре. Ако някой има някакви идеи, ще се радвам да чи видя и чуя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт