........за пиърсинга, татуто и още нещо - 19

• 96 275
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте присъединявам се към васс.. и към изкуството на татуировките и пиърсинга Simple Smile Уникааално е Simple Smile

# 751
Ондин, татусът е правен от Людмил? Simple Smile
Моя също е правен от него и познавам стила му, няма как да се обърка.

# 752
  • Street of Dreams
Ондин, татусът е правен от Людмил? Simple Smile
Моя също е правен от него и познавам стила му, няма как да се обърка.

Ъхъ Flutter Flutter smile3502
Твоя показвала ли си го?

# 753
Не. Моят е на глезена. Покрихме една умопомрачително грозна червена розичка  ooooh! Правена, разбира се, в ранните години без много умисъл.
Оревах света лятото в темата, че се беше подул и станал двоен, не можех да стъпвам на крака си поне 4 дни, а вече се бях прибрала тук Simple Smile Правих го два дни преди да се прибера в Норге.

# 754
  • Street of Dreams
Олее, имала съм рана на глезена и се е подувал и знам какво е - 2 седмици куцуках като ранена кошута Tired Tired
Какво пък не й хареса на червената розичка на глезена - това е старата школа Grinning Sunglasses

Аз пък се държах първия ден като супергерой, не ми спираше устата, кафета пих, на телефона си играх, заспах... Обаче на втория ден (кто правихме Катрината) нещо млъкнах  Sick Sick Sick Sick hahaha Ръката ми се поду двойно, бях като Квазимодо, не можех да спя, не можех да се облека, не можех и необлечена да изляза на слънце, беше лято. Взех си един огромен лек шал и с него наметната.  hahaha
Качвахме се на някаква лодка това лято и "помагача" като ме хвана здраво над лакътя, понеже се клатеше, и буквално ми се подкосиха краката от болка Laughing Laughing Идваше ми да я гипсирам...

# 755
И аз от скоро имам нов, правих поправка на стар татус и стана прекрасно. Имам и цветна, която или е избледняла леко или на фона на новата ми изглежда бледа  Laughing

OnDiNe_, за кой точно Людмил става въпрос?

# 756
  • Street of Dreams
Людмил василев magic needle studio

# 757
Людмил василев magic needle studio

И аз посещавам същото студио, и двамата рисуват страхотно. Още като ти видях татуса си помислих, че е правен там  Simple Smile
Иначе и аз издържам на болка, но дойде ли белия цвят и ми се плаче  Laughing

# 758
  • София
Здравейте, писъединявам се и аз към вас. Преди години бях писала, когато ми се беше възпалила една татуировка, оправи се, разбира се, но избледня. Иначе съм вече с шест татуировки, по-късно може да кача снимки. На мене работата на Людмил много ми харесва, гледам какво качва във фейса, та може следващата и при него да е, ама нека се наканя  Grinning

# 759
  • София
Може ли линк към профила на Людмил във Фейсбук?

# 760
Надявам се да не бъркам човека...
https://www.facebook.com/liudmil.vasilev?fref=ts
една близка приятелка скоро се прави при него и е адски доволна Simple Smile

# 761
Хора, ще се възползвам, че се разписахте и ще цитирам себе си от малко по-горе. Не вярвам да няма запознати с въпроса ми  Peace

Здравейте!
Присъединявам се към вас, надявам се скоро и съвсем по темата.  Whistling
Имам въпрос - смятам като се затопли времето да си направя хеликс Simple Smile
Иначе казано - да си пробия хрущяла на ухото.
Искам да попитам момичетата, които знаят нещичко за това, какво да очаквам, освен болка. За нея съм подготвена Simple Smile
Колко време зараства, с какво го третирате и как, откъде си намирате качествени и красиви обици и въобще - всичко би ми било от полза  Peace
Благодаря предварително  Hug

# 762
Нова тема?

# 763
  • Телиш/Плевен
Ехо, здравейте и от мен!  bouquet
"Хващам последния влак" и се записвам в края на темата. Преди седмица си направих първата татуировка и съм много щастлива. Изцяло по моя идея е, татуистът ми съдейства с изпипване на детайлите и се получи страхотна. Много си я харесвам. Heart Eyes Представлява надпис (на лявата ръка) с моето име, това на дъщеря ми и мъжа ми, като са включени и зодиите ни - Риби и Рак. Ще кача снимка по-нататък, може би в новата тема, щом тази е изписана вече. Много се радвам, че ви открих! Hug

# 764
Ако някой е създал Нова тема,моля ,да сложи един линк тук.

Общи условия

Активация на акаунт