Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 81 515
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София - Рим и обратно
Понеже съм добра, ще ви кажа една рецепта, богата на цинк и калций - става и за за вегани, и за месоядни. 200 грама сусам се смила на брашно, смесва се с една чаша чубрица и половин чаша розмарин. Това нещо се сипва в 1 литър зехтин и се оставя 40 дни да престои, като всеки ден бутилктата се обръща, за да се размесят пластовете. После се ползва за овкусяване на салати вместо обикновен зехтин. Полезно е и за черния дроб.
O, супер, мерси, звучи много добре, ще се пробва!

# 2 431
Изследванията на социолога д-р Ейми Фицджералд показват, че колкото повече наети хора в кланици има в даден район, толкова по-голям е броя на  престъпленията в него.

"Наблюдавах 581 окръга в САЩ, които имаха кланици, които нямаха кланици, с големи или  малки, за да видя има ли значителна връзка между броя на работниците в кланицата и различни престъпления.

И какво открихте?

Открих, че нивата на заетост в кланиците са свързани със значително увеличаване на общия брой на арестите. Някои от тези изследователи споменаха, че са забелязали увеличаване на домашното насилие и насилие над деца в частност.
Още инфо:
http://ecovege.org/blog/251-factory-farms-harm-communities-also

# 2 432
  • София
голяма веселба! А от всички умрели, 90 процента са яли краставици, което е много сериозна връзка между консумацията на краставиците и смъртността.

# 2 433
  • София
А десетките жертви от тази нощ са пряко свързани с растениевъдството:

http://www.dnes.bg/world/2013/04/18/desetki-zaginali-pri-eksploz … d-v-teksas.185854

# 2 434
  • гр. София
А стотиците жертви от Чернобил са пряко свързани с желанието си да имат електричество в домовете си  Tired
Ако караха на въглища и свещи, нямаше да имат нужда от АЕЦ...

# 2 435
  • София
Само не разбрах - работещите в кланиците ли упражняват насилие над жените и децата си?

# 2 436
Не, всички упражняват, защото вибрациите на насленото място се развалят от наличието на кланица. А има ли изслседвания за месокомбинат, интересувам се?

# 2 437
Попаднах на статия, в която пише, че се използват антибиотици при отглеждането на някои био зеленчуци: http://www.science20.com/science_20/blog/organic_fruit_should_be … otics_isnt-109416

# 2 438
  • София
Не че има връзка, ама и аз в момента се боря да разбера едно изследване на общата смъртност и хоспитализация и вредата от ваксините. Оттука данни, оттам данни, обаче връзка между двата щата май няма или я правят само коментаторите.

# 2 439
Не че има връзка, ама и аз в момента се боря да разбера едно изследване на общата смъртност и хоспитализация и вредата от ваксините. Оттука данни, оттам данни, обаче връзка между двата щата май няма или я правят само коментаторите.

Да, няма връзка.

В темата се коментира, че месото съдържа антибиотици. Аз попаднах на статия, в която пише, че и в растителната храна има.

# 2 440
Днес на работа попаднах на препоръките на NHS (National Health System -UK) за здравословно хранене и там беше казано, минимум месо и млечни продукти ...

# 2 441
  • София
Днес на работа попаднах на препоръките на NHS (National Health System -UK) за здравословно хранене и там беше казано, минимум месо и млечни продукти ...

Направих си труда да видя за какво става. Ми това е все едно да кажеш какво са казали Cosmo за храненето  Joy

# 2 442

Умерени количества....... (Moderate amounts). За мен, това е разковничето:

there are no 'good' or 'bad' foods - it is how often, how much and how food is cooked or prepared that is important. Foods high in fat, sugar and salt can form part of a healthy diet if eaten occasionally

Тоест, дори и най-не здравословните храни са част от здравословната диета, ако се консумират рядко.

# 2 443

Направих си труда да видя за какво става. Ми това е все едно да кажеш какво са казали Cosmo за храненето  Joy

Е, що за глупаво сравнение?! Да сравняваш най-голямата и утвърдена система на обществено здравеопазване с модно списание.... Нямам думи.

# 2 444
  • София

Е, що за глупаво сравнение?! Да сравняваш най-голямата и утвърдена система на обществено здравеопазване с модно списание.... Нямам думи.

Линка който намерих изглеждаше точно по този начин. Диетки, отслабване, 5 начина за нам си кво. Тя като не е дала линк....

Общи условия

Активация на акаунт