Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 87 471
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 600
Айде пак- сушито хубаво, таратора лош.

# 601
Най-елементарният - не признавате, че някой може да има различни вкусове от вашия.
Какво общо имат вкусовите предпочитания с полезността на месото или на вегетарианската храна?
Те и децата имат вкусови предпочитания най-вече към шоколади, пасти, вафли и чипсове, но едва ли им позволявате да си угаждат винаги на вкусовите предпочитания.   Laughing

Абсолютно същото е - ти си си навила на пръста от 2 месеца, че месото е ужасно вредно.
И моят син яде месо.Има свободната воля да избира какво да яде.

Но пак питам, какво общо има полезността или вредата на дадена храна с вкусовите й качества?
Дюнерите са вредна храна, а пък масово хората набиват от най-големите.

# 602
Тъй де, но ние все пак не сме деца.

Като изключим сосовете в дюнерите, защо са вредна храна?

# 603
  • София - Рим и обратно

Напротив, ти (или някой, на когото пригласяше, не ми се рови да търся) ги противопостави нагоре - нямало човек какво да си сложи в чинията, тоест, аз го разбирам така - нямаше с какво да се натъпчем, че да усетим, че сме яли.
Иначе тараторът си е много добър, само спорът взе да става махленски и скучен.

# 604
Дюнерите са си много яка храна, изобщо не са вредни, стига да знаеш как да си ги приготвиш.

# 605
Дюнерите са си много яка храна, изобщо не са вредни, стига да знаеш как да си ги приготвиш.
Кое точно му е полезното на 1 чаша мазнина, хормонално пилешко месо, картофи, пържени в поне 10-кратно използвана мазнина и увехнали разкашкани домати?   Laughing
Хората навън не си хапват домашно приготвени, а купени....   Simple Smile

# 606

Напротив, ти (или някой, на когото пригласяше, не ми се рови да търся) ги противопостави нагоре - нямало човек какво да си сложи в чинията, тоест, аз го разбирам така - нямаше с какво да се натъпчем, че да усетим, че сме яли.
Иначе тараторът си е много добър, само спорът взе да става махленски и скучен.

Ако си запозната с етикета за коктейл трябва да знаеш, че няма как да ми бъдат празни чинията и чашата, докато разговарям с околните. Ясно е, че не ям съдържимото в чинията и не ми е проблем това, просто наистина намирам за модно присъствието на определени храни в определено време. Просто си разсъждавам.

# 607
  • София - Рим и обратно

Кое точно му е полезното на 1 чаша мазнина, хормонално пилешко месо, картофи, пържени в поне 10-кратно използвана мазнина и увехнали разкашкани домати?   Laughing
Хората навън не си хапват домашно приготвени, а купени....   Simple Smile

Тези, които се продават вече на всеки ъгъл са гадни, да. Но на дюнерите на Мимас съм им голям фен Simple Smile

# 608
Кое точно му е полезното на 1 чаша мазнина, хормонално пилешко месо, картофи, пържени в поне 10-кратно използвана мазнина и увехнали разкашкани домати?   Laughing

Забрави генномодифицираната царевица и замразените питки.

От дюнер до дюнер има голяма разлика, точно както се видя и от суши до суши.  Sunglasses

# 609
Като сте трьгнали с това суши...препорьките са да не се изяждат повече от 12 парченца на ден,за да не се натоварва щит.жлеза.

# 610
  • София - Рим и обратно
Елиас, чудно ми какви са коктейлите, които посещаваш, и на които се разхождаш и разговаряш с чаша и чиния едновременно newsm78.
И каква връзка има със снобарията? Да, естествено е на такъв тип мероприятия да присъства храна тип фингърфууд в чинията ти, а не боб с кюфтета. По-естетично е, а и не мирише.

# 611
Вьзможно ли е и месото да е станало модна тенденция преди хиляди години?

# 612
12 парченца суши не мога да изям, мога 6, най-много 7, броила съм си ги. Кристиян, извинявай ако греша, обаче ти не беше ли проял пак месо?
Краси, не откачай - на дюнера гледам така: хляб, пиле, сос с тахан и зеле. Какво му е вредното. Не е казано, че ще си ги взема от мърльото на ъгъла. Има и вегетариански - с нахут, моите родители такива си правят.

# 613
12 парченца суши не мога да изям, мога 6, най-много 7, броила съм си ги.

Зависи от вида на сушито, съответно и от големината на парченцата.

Тези са най-тежки като че ли, а и в тях има разни измислени продукти, като прословутите хапки.

# 614
Като сте трьгнали с това суши...препорьките са да не се изяждат повече от 12 парченца на ден,за да не се натоварва щит.жлеза.

Тъй като единственото общо е оризът, явно не трябва да се яде много ориз.

Общи условия

Активация на акаунт