Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 155
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Шани,  Hug нормално е да обвинява Гюней. Тя му прави реверанси, заради дъщеря си, но сега синът й е мъртъв, а човекът, за който се предполага, че го е убил, влезе в семейството именно чрез Гюней. Иначе кой щеше да знае за Джемре, за Кузей и т.н., Peace а и Баръш нямаше да има с кого да се състезава, освен с Бану.
Hug И аз така мисля.

Слънчогледка   bouquet
Като всяка страдаща майка и Ебру действа спонтанно. Но и е много объркана. Вече съм сигурна, че убиецът според Ебру е само Дж, ама никак не ми е правдоподобно, както и Гюней. За мен си остава друг, макар и все още неизвестен.  ooooh!

ПС: Не се отмятам, за мен е Венюс, до доказване на противното! С каква котешка стъпка само влезе в къщата на Бурак!  ooooh!

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 18:53 от shaane

# 586
Кузейки,Джемрейки,Зейнепки-Простете ми!  bouquet, но се радвам,4е ви има вси4ки Heart Eyes
Киво и той да ме прощава, 4е го харесвам txtloves-съжалявам приятелю,но толкова си талантлив и красив,4е не мога да откъсна поглед от тебе newsm76

Ето и нещо специално,за отбора на оби4ащите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.с.-Извинявам се ако съм изпуснала някоя мацка Peace

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 587
В р.форум пише, че
изречението за Зейнеп било интерпретация на автора на спойлера.

# 588
Нерде сте, къзларки? Голямо затишие тук...нов фрагман йок?

# 589
Кузейки,Джемрейки,Зейнепки-Простете ми!  bouquet, но се радвам,4е ви има вси4ки Heart Eyes
Киво и той да ме прощава, 4е го харесвам txtloves-съжалявам приятелю,но толкова си талантлив и красив,4е не мога да откъсна поглед от тебе newsm76

Диди, благодаря   bouquet Определено се водя обичаща Джемре  Heart Eyes И Кузей, естествено  Heart Eyes
Ето едно клипче и от мен, поздрав за всички в темата, без изключение  smile3525

# 590
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Скрит текст:

Скрит текст:
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Готино    bouquet  Heart Eyes

# 591
В този хубав български празник искам прошка от всички, особено от тези, които може да съм засегнала волно или неволно!  Hug

Момичета, снощи изобщо не можах да отворя сайта, даваше някаква грешка и препращаше в друг сайт  Cry Направо се изплаших да не са го закрили   Shocked Днес, слава богу, са го оправили   bouquet

А мен в кой отбор ще зачислите??  Crossing Arms

# 592
Ромина, към отбора на Кузей, естествено... Ако искаш де Wink

# 593
Хелен  newsm51 newsm51 newsm51
Роминка  Heart Eyes ти нали си неутрална, ти си си Кузейка! Hug Ама ако искаш, присъедини се към които повече ти харесват, към разбиращите филма или към простите Джемрейки Joy Joy Joy Решението е само твое!

# 594
Ааа, няма да правя такива квалификации  Peace Mr. Green Кузейка си е най-добре.. Е самичка ли ще съм си??  Whistling

# 595
Хелен  newsm51 newsm51 newsm51
Роминка  Heart Eyes ти нали си неутрална, ти си си Кузейка! Hug Ама ако искаш, присъедини се към които повече ти харесват, към разбиращите филма или към простите Джемрейки Joy Joy Joy Решението е само твое!

Фенче, Hug не мога да те позная с тези квалификации!  Cry

# 596
И аз да поискам прошка защото сигурно някого съм обидила и засегнала

# 597
Слънчогледка благодаря за превода   bouquet  bouquet

Още една Кузейка по - точно фен на Къванч защото като свърши сериала се надявам пак да се интересувам от него

# 598
Слънчогледка благодаря за превода   bouquet  bouquet

Още една Кузейка по - точно фен на Къванч защото като свърши сериала се надявам пак да се интересувам от него

newsm10 Вече не се чувствам самотна!  Laughing

# 599
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Общи условия

Активация на акаунт