Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 67

• 29 154
  • 752
  •   1
Отговори
# 705

Добре де, ако това е посещението на Кузей в затвора, то няма нищо общо с фрагмана - и Джемре е с жилетчица . Сега като се замисля или трейлъра е подвеждащ или Джемрето ще е мнооооого дълго на топло ? newsm78 Как , аджеба тогава е помогнал Гюней ? Thinking

# 706
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Брях... Shocked един тел. разговор проведох, а вие изписахте света. Joy

Госпожа,  Hug аз сама се намерих в поста ти и за тва се изходих по него. Peace

За един телефонен разговор се "изхождаме" Shocked по на 1-2  страници.
Така ли си хортуват докторите вече? Ние, даскалите,  друго му викаме. Добре, че не е онождам.
Не ми се занимава с такова чудо, ама ще го чета, че да не обидя потребителката. ooooh!

Ееее, ама верно се напрегна обстановката. Не мога да повярвам, че отново се изправихме пред това да си забелязваме думичката в постовете си.
Да подчертая...това не е първия път когато използвам този израз. Ползвам го години наред в този форум. Друг път не си ми правила забележка...сега изведнъж се сети.
Съжалявам, че толкова те е подразнило това...трябваше да кажеш по-рано. Peace
Приеми искрените ми извинения , че ти замърсих така зрението. bowuu

П.п. Що се отнася до мен...няма проблем да онождаш...аз не се впечатлявам от такива изрази...ама това сигурно е защото съм проста... hahaha Joy

# 707
Гюней има план как да се предпази от Ебру, тоест човека ще си опича неговата работа, за да не изгърми като Джемре. Това е, което чета аз в анонса. Ще бъде предпазлив.
HugЗа Ебру е друг абзац. Прочети как са свързани изреченията. Г. иска среща с Кузей, има различен план, разговорът променя съдбата
на К. и Дж. Ожених се за Бану, защото разбрах, че обичаш Джемре. Това е разговорът от спойлера. Искаш да кажеш, че Г. дава благословията след разговора. Това не го вярвам. И няма връзка със срещатата с Дж, най-нормалното нещо, което може да иска Кузей. Разговорът от спойлера.Истината. Нищо не си спомня,това е което чува от нея.

# 708

Добре де, ако това е посещението на Кузей в затвора, то няма нищо общо с фрагмана - и Джемре е с жилетчица . Сега като се замисля или трейлъра е подвеждащ или Джемрето ще е мнооооого дълго на топло ? newsm78 Как , аджеба тогава е помогнал Гюней ? Thinking
HugКузейката тук си се чувства във собствени води. Вторият му дом. Не се е разтекал от вълнение.
Джемрето е примряла. Значи няма да се състои разговорът от фрагмана. Обичам те, единствената пречка, страхливец. Госпожата,  Hug права си. Фрагманът ще е от финала. Сън на Джемре. Никакъв Кузей, никакви 5 лева. И Баръшката, при всички случаи ще бъде мъртвец към този момент. Може и да го помъчат някоя серия и за по-голяма драма да се гътне по-късно. И Дж на снимката няма никакви синини или рани по устата. Поне 3 седмици е стояла в затвора.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 18:15 от dafne_1

# 709

На мен Бану ми изглежда автентична в шока си !  Peace Може би няма да е тя, която е извършила това престъпление . Peace

# 710

HugЗа Ебру е друг абзац. Прочети как са свързани изреченията. Г. иска среща с Кузей, има различен план, разговорът променя съдбата
на К. и Дж. Ожених се за Бану, защото разбрах, че обичаш Джемре. Това е разговорът от спойлера. Искаш да кажеш, че Г. дава благословията след разговора. Това не го вярвам. И няма връзка със срещатата с Дж, най-нормалното нещо, което може да иска Кузей. Разговорът от спойлера.Истината. Нищо не си спомня,това е което чува от нея.

Аз пък си мисля нещо друго. Абсолютно възможно е разговора между тях да се проведе в същата насока като споделих за евентуален негов разговор с Джема. Демек..."Аз знам кой е, ама ако искаш да я отървеш ще се разделиш с нея на веки.."
Може би точно това ще е повратната точка...Кузей ще го прати да пали. Laughing
В този ред на мисли...може би заради това Джема му казва : "Аз знам,че вече не си страхливец"

# 711
Зизу,  Peace аз хич не съм сигурна дали на Гюней му стиска да застане срещу Кузей и да поиска нещо подобно ! Mr. Green Иначе, от него го очаквам абсолютно ! Peace

# 712
Уважаеми дами! Има ли някои, който да се съмнява, че Дж е ударила/убила Баръш. Нека да отчитаме този факт, неоспорим според мен, когато си фантазираме кое, как и защо ще се случи. Peace

# 713
Уважаеми дами! Има ли някои, който да се съмнява, че Дж е ударила/убила Баръш. Нека да отчитаме този факт, неоспорим според мен, когато си фантазираме кое, как и защо ще се случи. Peace

Аз !  Peace Не съм убедена, че  е тя, въпреки че не отхвърлям напълно и тази възможност, ако е действала при самозащита ! Peace

# 714
]
Това не е форум, а фен клуб на Джемре.Ойкю. Правиш ли разликата. И няма никаква критика за Дж, а само възтрорг. Пълна скука,
[/quote]

smile3501 smile3501 smile3501

# 715
Зизу,  Peace аз хич не съм сигурна дали на Гюней му стиска да застане срещу Кузей и да поиска нещо подобно ! Mr. Green Иначе, от него го очаквам абсолютно ! Peace
HugЗащо да не му стиска...той вече веднъж каза нещо подобно на годежа на Сами.
Пак имаше някаква ситуация между Кузей и Джема и той каза: "На Демет се сърдиш, а правиш същото..." (Перифразирам). Ми той явно си показа несъгласието с това което става между тях.

# 716
Аз... Peace За мене тва е единствения недоказан факт...освен ако не е било неизбежна самоотбрана...а за тва не се лежи в панделата. Mr. Green

Дафне, Hug Някъде назад в страниците те бях питала..как аджеба Гюней намира третия човек след като той УЖ е бил там и тва са фантасмагории на Джемре?
Хади сойле... Whistling

# 717
Зизу,  Peace аз хич не съм сигурна дали на Гюней му стиска да застане срещу Кузей и да поиска нещо подобно ! Mr. Green Иначе, от него го очаквам абсолютно ! Peace
HugЗащо да не му стиска...

Щото бая бой ще пояде ! Mr. Green

# 718
Зизу,  Peace аз хич не съм сигурна дали на Гюней му стиска да застане срещу Кузей и да поиска нещо подобно ! Mr. Green Иначе, от него го очаквам абсолютно ! Peace
HugЗащо да не му стиска...

Щото бая бой ще пояде ! Mr. Green
Е, той боя ще си го яде по дифолт Joy Joy Joy Joy

# 719

Аз !  Peace Не съм убедена, че  е тя, въпреки че не отхвърлям напълно и тази възможност, ако е действала при самозащита ! Peace
HugСамозащитата я изключвам. Леки рани, няма разкъсани дрехи, дори не беше разрошена, в смисъл скубaна. И ударът на Баръш е в гръб. От левак.Отивал е към масата да си пийне за последно.Абсолютно изненадващ удар. Иначе, ще се отбранява, ще избяга, ще се скрие.Колко му е да пребори Джемрето. Физически по-силен.
И тогава Дж го е фраснала с ръжена. Това е оръжието на престъплението. Пише и в озета. Друго няма.

Общи условия

Активация на акаунт