аз сама се намерих в поста ти и за тва се изходих по него. 

За Ебру е друг абзац. Прочети как са свързани изреченията. Г. иска среща с Кузей, има различен план, разговорът променя съдбата
Как , аджеба тогава е помогнал Гюней ? 
Кузейката тук си се чувства във собствени води. Вторият му дом. Не се е разтекал от вълнение.
права си. Фрагманът ще е от финала. Сън на Джемре. Никакъв Кузей, никакви 5 лева. И Баръшката, при всички случаи ще бъде мъртвец към този момент. Може и да го помъчат някоя серия и за по-голяма драма да се гътне по-късно. И Дж на снимката няма никакви синини или рани по устата. Поне 3 седмици е стояла в затвора.
За Ебру е друг абзац. Прочети как са свързани изреченията. Г. иска среща с Кузей, има различен план, разговорът променя съдбата
Не съм убедена, че е тя, въпреки че не отхвърлям напълно и тази възможност, ако е действала при самозащита !
аз хич не съм сигурна дали на Гюней му стиска да застане срещу Кузей и да поиска нещо подобно ! 
Защо да не му стиска...той вече веднъж каза нещо подобно на годежа на Сами.
За мене тва е единствения недоказан факт...освен ако не е било неизбежна самоотбрана...а за тва не се лежи в панделата.
Някъде назад в страниците те бях питала..как аджеба Гюней намира третия човек след като той УЖ е бил там и тва са фантасмагории на Джемре?
аз хич не съм сигурна дали на Гюней му стиска да застане срещу Кузей и да поиска нещо подобно ! 
Защо да не му стиска...
Защо да не му стиска...

Не съм убедена, че е тя, въпреки че не отхвърлям напълно и тази възможност, ако е действала при самозащита ! 
Самозащитата я изключвам. Леки рани, няма разкъсани дрехи, дори не беше разрошена, в смисъл скубaна. И ударът на Баръш е в гръб. От левак.Отивал е към масата да си пийне за последно.Абсолютно изненадващ удар. Иначе, ще се отбранява, ще избяга, ще се скрие.Колко му е да пребори Джемрето. Физически по-силен.Препоръчани теми