Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за педиатрите в района на Младост?
Какво е запис на тонове и кога започва?
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и възможните контракции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за педиатрите в района на Младост?
-
Какво е запис на тонове и кога започва?
-
Какви са препоръките за справяне с кашлицата и възможните контракции по време на бременност?
-
Какви са мненията за лечението на лишеите по време на бременност?
-
Какво представлява кардиотокографията и какви са препоръките за нея?
дано само с тая пъпка да минеш и да не вдигаш Т.

Другия месец съм решила и аз да се занимая с тази задачка. Ще видя какво мога да ползвам от баткото и какво имам да купувам. Трябва и реорганизации разни да правя, че няма място за бебешорските неща - това май ми е най-трудната задачка.
Няма да се даваш на лоши мисли, всичко ще е наред
За раждане каза, че ако можем да го докараме до 36 седмица ще е добре, та се моля поне дотогава да не излизат. Постоянно им говоря да си стоят на топло в мама
ако си избрала, де.
А всеки ден да се въри по пералня с 2-3 мънички сладички дрешки ми е странно...
Моят мъж е влюбен в града и иска да живее там.
И не знам...хем искам да приеме, хем не... Него го е страх и май не иска, но аз си мисля дали пък не е голяма възможност за него.
И във Виена ни подариха някои нещица. Аз въобще не знам има ли смисъл да купувам повече.