Отговори
# 510
denis_d, а кое масло от Крил от сайта е подходящо за деца. Моето е малко, на няма и 3 г.
Мога да ги редувам щом е така хвален този Крил.

И аз да попитам?

# 511
  • София
Денис   bouquet

и още нещо, за което се извинявам предварително.
Искам да намеря поста ти, в който изброяваш списък на разни добавки за повлияване върху пигментни петна /коластра и т.н. - около 10-ина бяха май/, но не мога да го намеря... във темата за Филрга намерих нещо, но не е точно това, което търся.
Може ли пак да ги изброиш, за да прочета повече за всяка една от тях.

Код  при  първа поръчка от iHerb: NDQ642 - 5$ / 10 $ отстъпка

# 512
Denis,

Прегненолона не е типичен стероиден хормон. Синтезира се от холестерол и е прекурсор на истинските стероидни хормони. Много по-безопасен е отколкото описваш за разлика от дирекното внясяне на готови стероиди. Тялото е умно и знае какво да прави.

# 513
  • София
beliz 

Ето добавки, които подпомагат нормалния синтез и равномерното разпределение на меланина  във всички слоеве на кожата  и превенция на кожата от неравномерно разпределени  меланинови депа / т.н. Хиперпигментации/
Те биха помогнали, ако причината за Пигментациите не е заболяване / Хормонален дисбаланс, проблем с ЩЖ и т.н./

Бета-Каторин
вит.Е
вит. Д
вит. гр. В
ФК
Биотин
Цинк
Селен
Йод
Холин
Инозитол
РАВА
Пантотенова к-на
Токотриеноли

L-фенилаланин
L-глутатион   
L-орнитин
L-лизин 
L-цистеин 
L-метионин   

Биофлавоноиди 
Кверцетин
Рутин   
Хесперидин

Lactobacillus ssp.

Omega 3
coQ10
Астаксантин
ALA
Рycnogenol
Коластра
Ликопен
Безцветни каротеноиди - Фитоен, Фитофлуен
Антиоксиданти -  /EGCG и т. н./
Акай
Куркума
Екстракт гинко билоба   
Екстракт Арония бери

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 514
  • София
denis_d, а кое масло от Крил от сайта е подходящо за деца. Моето е малко, на няма и 3 г.
Мога да ги редувам щом е така хвален този Крил.

И аз да попитам?

Масло от Крил може да се дава на деца над 5 год., за по-малки - след консултация с педиатъра
http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Kids-Krill-Oil-60-Licaps-Capsules/46190

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 515
  • София

Така разделени са по някакви групи ли или...
А има ли значение как ще се комбинират? Ако са разделени по групи трябва да има поне едно от всяка група ли?

И може ли да ми препоръчаш хубави АК, че тези които пия сега са  едни големи хапове и трудно ги преглъщам  ooooh!

Код  при  първа поръчка от iHerb: NDQ642 - 5$ / 10 $ отстъпка

# 516
Само да вметна, че  Прегненолонът   може да нанесе повече вреди, отколкото да помогне на девойчето

Това е стероиден хормон и ако за мъжете може да е от полза / визирам спортисти/ - като прекурсор на ДХЕА, Тестостерон и т.н - мъжки хормони - които дават сила, енергия, издържливост и т.н.  при жените ще причини хормонален дисбаланс с всичките му сложни последствия

Дори да метаболизира в Прогестерон / женски полов хормон - жените от него се чувстват гадно - отпаднали, сънливи, раздразнителни, нервни, задържат течности и т.н. ... и  ако се приема във ФФ ще подтисне О.- което води до хормонален дисбаланс.
Ако метаболизира в мъжки полови хормони  / това е идеята на предложението Simple Smile/ - пак се получава хормонален дисбаланс, повлиява нормалния синтез на андрогени в тялото
Има  много теми за високи нива на андрогените при жените / в Проблемно забременяване/  - за последствията може да се прочете там

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

Denis  аз си мислех за товаhttp://www.iherb.com/Now-Foods-DMAE-250-mg-100-Vcaps/537  или пък това http://www.iherb.com/Now-Foods-GABA-500-mg-100-Capsules/605   Едното съдържа Гинко, другото магнезий, т.е мисля си че тук са комбинирани и не е необходимо отделно да се взема Гинко Билоба и магнезий. По-скоро има нужда да стимулира паметта си, защото идат тежки изпити, а времето не стига.Колкото до храненето, направо си е вманиачена по здравословното хранене и не близва fast food.

# 517
Здравейте,

Аз също съм фен на сайта iherb, от както попаднах на този форум. Първата ми поръчка беше следната:
http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Powder-6-3-oz-178-6-g/5457
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-EPS-5-Billio … -Veggie-Caps/7006
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-For-K … l-oz-200-ml/12268
Поръчах всички продукти, т.к. детето ми е почти на три, ходи на ясла и за два месеца изпи три антибиотика. Надявам се,че сега след като започна да му давам тези продукти, няма да боледува толкова тежко.
Моля да ми помогнете с инфо за пробиотика, т.к. не се съобразих да поръчам детски, дали този http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-EPS-5-Billio … -Veggie-Caps/7006 е подходящ за дете на три годинки, или да му поръчам някой, който е специално за деца? И дали мога да давам всичко наведнъж, или е по-добре по отделно?
Благодаря предварително!

Код при първа поръчка от iherb: TNJ085

# 518
  • София
beliz 
Групирах ги за да не пропусна нещо Simple Smile
Изборът на продукти зависи от типа кожа - напр. при мен е достатъчно да пия:
Акай
Омега 3, coQ10 , Астаксантин
Коластра
Инозитол  и  АК- които пия редовно, за друго Simple Smile
Кверцетин и Рутин си набавям от тези продукти - Nutri-Fruit   / не си падам по прием на много добавки и ако мога замествам с т.н. суперхрани/
 Безцветни каротеноиди - Фитоен, Фитофлуен  - пия това:
Антиоксиданти - чай Матча / с мноgо висок ORAC /

АК / пия  Синтрахс с момента, Нектар или Нектар суит/ - от Айхерб съм доволна от тези:
Optimum Nutrition

# 519
  • София
.........Моля да ми помогнете с инфо за пробиотика, т.к. не се съобразих да поръчам детски, дали този http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-EPS-5-Billio … -Veggie-Caps/7006 е подходящ за дете на три годинки, или да му поръчам някой, който е специално за деца? И дали мога да давам всичко наведнъж, или е по-добре по отделно?
Благодаря предварително!

ПроБ става за деца - питали сме производителя.

Съхранявай го в хладилник, за да не намалява потенцията / нищо че е стабилизиран/

Дозата е 1/2 капс. - на гладно / напр. 1-2 часа преди хранене/ с повече вода.
ПроБ действа най-добре на празен СЧТракт / за да може микроорганизмите да се размножават необезпокоявани /

# 520
  • У дома
Здравейте,

искам да питам нещо - поръчвала съм отдавна от този сайт и съм забравила някои неща. Имаше ли някаква стойност на поръчката, под която пратката пристига директно в пощата ? Аз там съм ги получавала преди ? Благодаря   Hug .

# 521
Здравейте,

искам да питам нещо - поръчвала съм отдавна от този сайт и съм забравила някои неща. Имаше ли някаква стойност на поръчката, под която пратката пристига директно в пощата ? Аз там съм ги получавала преди ? Благодаря   Hug .

до 30 лв - т.е. гледай да е до 19 долара, без доставката  Peace

код за отстъпка при първа поръчка в IHERB - SDB331

# 522
  • У дома
Здравейте,

до 30 лв - т.е. гледай да е до 19 долара, без доставката  Peace

код за отстъпка при първа поръчка в IHERB - SDB331

[/quote

Много благодаря!

# 523
Благодаря denis_d!В такъв случай пробиотика излиза още повече на сметка, т.к са 120 таблетки и ще мога да го давам около 8 месеца.

# 524
  • София
Еее, супер...спести ми едни АК... аз помислих, че трябва да приемам отделно още АК...ще си ги набавям със Синтракса...следващия път и аз ще взема Нектара без въглехидрати Simple Smile))

Ще ги разгледам по-подробно и като си избера ще се консултирам с теб за подбора Simple Smile
Сега пия Maxi Hair и в него има доста витамини, цинк, биотин и т.н....Сега чакам омега 3, хром и коластрата... и ще помисля какво още да добавя  Mr. Green

Код  при  първа поръчка от iHerb: NDQ642 - 5$ / 10 $ отстъпка

Общи условия

Активация на акаунт