Отговори
# 720
  • София
Аналог на този продукт:
http://www.aloe-bg.com/product_info.php?product_code=214
попаднах на :
http://www.iherb.com/search?kw=Hydrastis+canadensis+Echinacea&am … ;x=5&y=17#p=1
има доста формули и кое е по-добре течен  или на капсули.
Винаги съм смятала че течния вариант е по-добър,но знае ли човек...Simple Smile

Няма аналог

Добре си се ориентирала - Ехинацеята и Хидрстиса са основните активни в-ва
Може да потърсиш нещо и в секцията:   Echinacea & Goldenseal 
Goldenseal е Хидрастис
Проблема  е, че е патентована смес и не може да се разбере в какви дози са отделните съставки
/поне аз не намирам/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 721
Denis, благодаря за помощта. Но изтриването на кошницата непомогна. Писах им и днесимам отговор. Съветват ме същото. Ако не сработело, ще изтрият акаунта на майкамии ще се регистрира пак. Но ми пишат,че 10$ дискаунт за нов клиент важали само по 1 път в домакинство. Нямало да сработи акосеползва същата карта( майка ми си има нейна карта в случая) или ако сеползват същите  шипинг адреси. Е това няма как да избегна. До сега съм поръчвала многократно на моя и нейния адрес (както за себе си,така и продукти за нея). Не виждам защо това ще е пречка. Решила е вече сама да си поръчва и толкова. Няма за целта да си смени местоживеенето я.

# 722
  • София
Denis, благодаря за помощта. Но изтриването на кошницата непомогна. Писах им и днесимам отговор. Съветват ме същото. Ако не сработело, ще изтрият акаунта на майкамии ще се регистрира пак. Но ми пишат,че 10$ дискаунт за нов клиент важали само по 1 път в домакинство. Нямало да сработи акосеползва същата карта( майка ми си има нейна карта в случая) или ако сеползват същите  шипинг адреси. Е това няма как да избегна. До сега съм поръчвала многократно на моя и нейния адрес (както за себе си,така и продукти за нея). Не виждам защо това ще е пречка. Решила е вече сама да си поръчва и толкова. Няма за целта да си смени местоживеенето я.

Да, така е,  кодът може да се ползва само 1 път в домакинство - според  техните условия.

След като имаш друга карта, наприви нов акаунт / на майка си/

Трябва ти:
друг IP адрес / друг компютър/
нова регистрация / нов акаунт/
данните от новата карта
промени малко адреса /ако е същия като твоя или ако вече си го ползвала за доставка/

Тези неща може да ги изпълниш
Това, че си изпращала продукти на нейния адрес не е проблем – промени го малко, махни или включи нещо, което няма да създаде проблем на служителите от митницата и пощата при доставката

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 723
А само регистрацията ли трябва да е от друго ай пи или винаги трябва да се пазарува от нейния(не моя) лаптоп?
Адреса й е доста кратък - ул.Илинден 3 и еди кое си село. Нямам идея какво да променя?!
Ако изпиша тройката преди улицата вместо след(или обратното,ще видя как е в моята адресна книга), дали ще е достатъчно?
Или да изпиша улица Илинден(без съкращение).

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 09:35 от dora7511

# 724
  • Бургас
Да ви се похваля как все пак успях да си ползвам моя код. Снощи пробвах вариантите, които сте описали и не става и не става. Пробвах и не с моя код, а с такъв от форума - пак не ставаше. Смених компа с този в детската стая, но те са с един IP адрес - тъй като са с рутер, платих с друга карта и взе че стана.

PS И освен това от поръчка 18 и нещо долара ми направи отстъпката 10, а не 5, а има и някаква допълнителна до края на май 5%.

Код за първа поръчка HPP686

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 10:19 от nelyru

# 725
  • В Балкана
Здравейте момичета,

Ще пускам първа поръчка и имам нужда от сверка.
Стойността на поръчката е $23.27.  Вкарах код за отстъпка (смъкна ми $6.16) и сумата стана $17.11.
След като сложих транспорта, излезе $21.11.

Поръчката ми ще пристигне в пощенската станция, ще получа известие на адреса си и ще заплатя само 1.50 лв. при получаване, нали?

# 726
Здравейте момичета,

Ще пускам първа поръчка и имам нужда от сверка.
Стойността на поръчката е $23.27.  Вкарах код за отстъпка (смъкна ми $6.16) и сумата стана $17.11.
След като сложих транспорта, излезе $21.11.

Поръчката ми ще пристигне в пощенската станция, ще получа известие на адреса си и ще заплатя само 1.50 лв. при получаване, нали?

да, сумата отбелязана на пакета ще е $17.11, което е под 30 лв...нищо няма да плащаш при получаване!  Peace

# 727
Фолиева киселина има в големи количества в кефира от т нар тибетска гъба.
Мога да изпратя - имам в излишък , а ми е жал да ги хвърлям.
Към "maria ra" Здравейте, нуждая се спешно от тибетската гъба, ако все още имаш от нея, моля пиши.Благодаря предварително: stoicev_100@abv.bg - Миро

# 728
  • София
А само регистрацията ли трябва да е от друго ай пи или винаги трябва да се пазарува от нейния(не моя) лаптоп?
Адреса й е доста кратък - ул.Илинден 3 и еди кое си село. Нямам идея какво да променя?!
Ако изпиша тройката преди улицата вместо след(или обратното,ще видя как е в моята адресна книга), дали ще е достатъчно?
Или да изпиша улица Илинден(без съкращение).

За предпочитане е да е от нейния лаптоп или от някой друг РС, но не и от този, на който ти си направила своята регистрация и поръчваш постоянно.
Ако имаш тел. може и през него
За адреса - може да напишеш  ул. "Илинден" 3 вх.А, ет.!   / не вярвам това да обърка пощенските служители - ако те попитат защо - трябвало ти е за втори акаунт/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 729
Денис, чудна идея. Могада добавя вход и етаж. Това е селска къща, селото емалко. Няма начин пощалонката да се обърка. Тук се познават всички.
Благодаря ти  bouquet

# 730
  • В Балкана
Bradley Cooper, благодаря!   bouquet

Направих някои заменки, но сумата остана близка - с доставката $21.65.

Поръчката я пуснах преди няколко часа. Стои със статус Ready to Pick .
Получих само един имейл на пощата си. В него пише, че съм щяла да получа втори за потвърждение. Има ли причина да се притеснявам, че нещо не съм направила, както трябва или забавянето няма връзка?
Предполагам, че следваща поръчка, която да мине отделно от тази, мога да пусна веднага, щом първата ми излезе със статус изпратена или там каквото точно излиза.

# 731
  • София
Rain*

Ще получиш втори мейл, когато шипнат  поръчката - може да мине и повече от 24 часа, но за това не се притеснявай.
Веднага след като си пуснала поръчка, може да пуснеш друга  / и колкото още искаш/
Има вероятност да  пристигнат заедно, но може и през повече от седмица Simple Smile - гаранции няма

Ако пристигнат заедно и трябва да ги получиш на Митница - всяка пратка се обработва и освобождава  поотделно 

Надявам се не си забравила да си сложиш безплатна мостра / имаш право на 1 при всяка пратка, като всеки път трябва да е различен вид/ : http://www.iherb.com/Free-Samples

# 732
  • В Балкана
Благодаря denis_d!   bouquet

Правих сметки и заменки, за да остане сумата до $18 и теглото до 1.8 кг. Разбрах, че така трябва да е, за да си получа пратката от пощата. С митници не ми се занимава.
И безплатна мостра си поръчах - чантата.  Laughing
Следващия път - друго.

Благодаря за инфото!   bouquet

Предполагам, че при следващи поръчки, кодове за отстъпка не мога да ползвам!?

# 733
  • София
Rain*

Кодът се ползва само при първа поръчка.
Да, теглото трябва да е до 1,8кг  а сумата на поръчката до около 19$ / или до 30лв/  без доставката - за да пристигне в Пощата

# 734
можеш да ползваш специалната майска отстъпка обаче до края на месеца!

Savings: May Special: Extra 5% off for orders below $60 and 10% off for orders over $60.00! Ends Friday, May 31st, 2013.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт