Да се стяга ЮНСКАТА дружина, че навлязохме в последната третина!

• 29 634
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Сhmoksi, Напълно достатъчни ще са ти 2 комплекта чаршафи. С първото дете, което беше зимно ми бяха абсолютно достатъчни, какво остава за летно бебе, където ще съхнат за един ден.

# 571
Fashionmama, страшно много ми хареса отговорът на твоята приятелка! Peace С нея сме от една партия! Heart Eyes

# 572
Home raider, благодаря за отговора  Hug И аз мисля, че 2 комплекта ще са достатъчни - още повече, че нашата пералня има вградена сушилня, по принцип рядко я ползвам, но ако се наложи нещо да се суши набързо ми е първа приятелка Simple Smile
fashionmama, наистина трябва да повдигнеш въпроса пред лекаря ти за по-ранно следене на тоновете. И на мен ми се струва, че 17ти май е доста късничко, както и бебето ти върви по-голямо като нищо ще си родила Simple Smile

# 573
shmoksi, на мен също темите ми се струват интересни и мисля да ходя и на двете лекции, стига да съм оздравяла напълно, може да се видим там.

За чаршафчетата - аз съм взела 2 бели чаршафчета - бяха на намаление в Mothercare, повече не съм вземала. Ще видим колко още са ни нужни след това.

За болните момичета - аз гърлото го оправих с Тантум Верде и лимон с мед по 2 пъти на ден. Не се стигна до Биопарокс.

# 574
  • София
Lily Trifonova, страхотна количка със здраве да си я ползвате  Hug

mgamisheva, честито за хубавите резултати  Hug

fashionmama, аз също много харесах гледната точка на твоята приятелка. Дъщеря ми съм я гледала по тази философия, била ми е най-спокойното и добро бебче на света. Само спеше и ядеше, чак сега на две години започна да проявява характер, но всичко е в нормални граници и засега не е нещо, с което не се справяме с говорене и подкупи  Mr. Green

shmoksi, аз съм имала три комплекта, но не съм се замисляла чак толкова колко ще ми трябват, просто толкова си харесах  Peace Засега имам два, което ме подсеща да ги снимам и да ги сложа в албумчето  Crazy Единият е от Икеа и ми трябва долен за него, bflm мерси за инфото за Mothercare  Hug, а дали имат с ластици или нямаш идея?

# 575
kleche, в момента не виждам промоция на чаршафчета, най-евтините в момента са 12-13 паунда (30-32 лв.), 2 бр., размери за креватче. Моите излязоха към 20 лв. Може да следиш за промоции.

# 576
  • София
А да...prenatal в дъ мол вече не съществува Sad

Аз също ще ида да слушам лекцията за първите 40 дни- вече съм я слушала за сп. 9 мес. и април ще ида и на Моето дете. Та искам да чуя и тази- ако пак е стандартната акушерка, детоси я вземат да говори, много ще искам да я сравня с тази на Моето дете (където говори една много нахакана мацка с много иновативно мислене и споделяне на личен опит и мн.ми допада), защото лично на мен тези възрастни акушерки никак не ми се наравят, и после си правя изводите- ново-старо и ще решавам кое е най-добро за мен.

# 577
  • София
Влизам само да ви кажа да не правите моята грешка и да се замолекувате - ако нещо ви притеснява идете на лекар. Веднага!
Аз така се самолекувам от понеделник - то не беше тантум верде, прополки, хомеожен, лимони с мед, лайка и нищо, ставаше все по-зле. Днес ходих в Токуда да ме види УНГ и каза че вече имам гнойни кисти по сливиците и ако продължавам така ще развия гнойна ангина.
Изписа ми АБ, който каза че е много важно да пия, защото ако останат някакви бацили - стафилококи, стрептококи и т.н в гърлото, като се роди бебето може много лесно да му се прехвърлят на него от гушкане, целувки и т.н и после 3-4 години гледай как няма отърване от болести - ангини, ларингити, бронхити и т.н
Така че да не се правим на специалисти да се доверим на истинските такива  Peace

# 578
  • София
Влизам само да ви кажа да не правите моята грешка и да се замолекувате - ако нещо ви притеснява идете на лекар. Веднага!
Аз така се самолекувам от понеделник - то не беше тантум верде, прополки, хомеожен, лимони с мед, лайка и нищо, ставаше все по-зле. Днес ходих в Токуда да ме види УНГ и каза че вече имам гнойни кисти по сливиците и ако продължавам така ще развия гнойна ангина.
Изписа ми АБ, който каза че е много важно да пия, защото ако останат някакви бацили - стафилококи, стрептококи и т.н в гърлото, като се роди бебето може много лесно да му се прехвърлят на него от гушкане, целувки и т.н и после 3-4 години гледай как няма отърване от болести - ангини, ларингити, бронхити и т.н
Така че да не се правим на специалисти да се доверим на истинските такива  Peace
оле милата  Hug да се оправяш по-бързо,хубаво е че си взела мерки и си била на лекар Naughty
надявам се от антибиотика да имаш подобрение още днес Praynig

# 579
Хайде да се похваля и аз с нашата количка. Взехме на ABC design Cobra. Аз от пръв поглед се влюбих в нея и съм много доволна от придобивката. Ето и линк:

А преди половин час дойдоха и неща, които бях поръчала от Tesco и са много сладки и мекички  Wink

# 580
И да попитам - мами вие откъде ще взимате чаршафчета комплекти за бебетата и по колко бройки
Аз мисля, че повече от 2 няма нужда, евентуално едно долно чаршафче още. Ако има някакъв рефлукс предполагам, че ще трябват повече от 4-5 дори, но за начало аз съм заложила на 2 комплекта. Единия го взех от някаква фирма от Продавалника, които шият за навън. Той е чаршаф, калъфка, олекотена завивка, чувалче за 1 годишно дете горе-долу и обиколник  за 40 лв. и имаха много хубава десени.
Другото е от TAC . Сега са в промоция, чаршафче, плик и 2 калъфки за 40 лв. Също и на Мони текстил ми харесват. Имам от тях и за детската и за спалнята ни.

Софи в момента е с лице към корема ми (гръб в гръб), главата й е леко в ляво и крачетата над пъпа ми.

adelina_bg бързо да оздравяваш. Аз също НЕ подкрепям само лекуването. Според мен винаги е добре да те види доктор.

Честито за покупките, аз слагам сега снимките на Софи Grinning

Пазете се момичета, че има много лош грип май отново   bouquet

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 14:45 от mgamisheva

# 581
Fashionmama, страшно много ми хареса отговорът на твоята приятелка! Peace С нея сме от една партия! Heart Eyes

+1

Гледам обсъждали сте майчинството. 90% от средно-брутното възнаграждение, но не по-голямо от нетното такова. Това ми обясниха на мен в счетоводната тема.

Вирусите вече са станали абсолютно отвратителни. Баткото ми беше с 40градуса 2 дни подред, в Понеделник спадна Т до нормалното. Казах си, добре, изкарахме вируса, държа о още един ден вкъщи и е готов. да, ама  не. Последва кашлица и бистри секрети от носа, без температура. Аз пак спокойна, секретите са бистри, кашлянето е от тях. Докато детето не каза, че го болят гърдите като кашля Crazy. Та сега е на антибиотик, защото не е ясно какво точно е останало от вируса, та го кара да кашля така. Иначе гърдите са чисти, Побъркана работа ooooh!

Чаршафи- имам 5 комплекта подарени заедно с леглото Shocked Определено няма да купувам. С баткото имах 2 и ми стигнаха.

# 582
И аз съм с кашлица от началото на феруари, дори пих 2 антибиотика. Лекарката ми каза, че са останали астматични пристъпи, нозатях нищо не можело да се направи докато родя. Малко ми е притеснено да не си докарам астма, ама нищо не мога да направя. Инъче сме с 3 климатика в къщи. Във всекидневната където съм цял ден го спрях и пуснах радиатор, а в спалнята вече спим на студено и наистина съм доста по-добре

# 583
  • София
Здравейте момичета бях до майсторите и обещаха че до края на деня ще са приключили и ще са со тръгнали, много се радвам, че му се вижда края, въпреки че сега следва най-гандана поне з амен част - чистенето, ама пък после ще ни е гот. Подредихме що годе мебелите в спалнята и оставихме място за легълцето на бебо. И много сладурско се заформи неговото кътче  Heart Eyes искам вече да шриклщчваме и тия разправии и да пазаруваме разни нещаца и за бебко  Heart Eyes

Да кажа на болните мами да се оправят бъзро - повече чайчета, витамин С и лимонки и мед разбира се.  Hug

За чершафите мисля, че 2 комплекта са напълно достатъчни като може да взема само един долен допълнителен и една две допълнителни калъфки, че те нали се плюнчат и да му е чистичко  Hug

Честито на мамите с новите покупки , Да си ги ползвате с много здраве  Hug

Аз ви цункам, желая прекрасен ден и слънчево настроение напук на кофтито време и да се пазите  Hug Hug Hug

# 584
Милите като ви чета се моля по-бързо да ви минават болестите, защото не стига не разположението от бременността и хормони пък и болестите ужас  Praynig, от моята докторка знам и за мен и за детето когато много се закашляте и няма откашляне трябва да отворите прозорец да влезне свеж въздух( студен) за да свие ларингсите и да облекчи дишането и наистина помага!  Peace

На всички, които са си взели колички БРАВО  Hug  много са ви хубави и лилавата и АБС-то са супер

Канари мила май трябва да си разменим скайповете и като не можем да спим да си приказваме поне време да минава  Laughing надявам се скоро и този период да мине  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт