ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 29

• 38 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Искрено Ви моля за помощ на лични  Praynig
Търся ЛЛ във Велико Търново, който би проявил истинско разбиране относно НЕспазването на имун.календар. Моля Ви, споделете ми на лични името му Praynig Praynig Praynig

# 466
Има ли някъде тема за най-абсурдна реплика, свързана с ваксините...  Tired

Цитат
Ваксинирано е. Ама според личната било отдавна и в клюновете на кокошките имало много микроорганизми и трябвало ваксина тетанус. Е да ама аз рана не видях. Само една драскотина, която даже не знам дали е от кокошката или си е от преди.

# 467
  • Пловдив
Наистина е...за без коментар Whistling

А аз друго да ви питам.Казаха ми,че едно дете от групата на сина ми е освободено с протокол за 1год. и това е станало като са отишли/или ЛЛ-не разбрах/ директно в ХЕИ,в някаква "стая" не на комисия и т.н.Дали е възможно?

# 468
Искрено Ви моля за помощ на лични  Praynig
Търся ЛЛ във Велико Търново, който би проявил истинско разбиране относно НЕспазването на имун.календар. Моля Ви, споделете ми на лични името му Praynig Praynig Praynig

Моля за същото но за Варна. Много моля за тази помощ Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 15:49 от Flash Dance

# 469
За хеи не знам ,но бележката,която докторката даде за детето на моя приятелка,че не трябва да му се слагат ваксини за 1 година е съвсем обикновенна с подпис и печат.Всяка година ще трябва да взимат такава бележка.Същото ни предстои и на нас,ЛЛ ми каза да и занеса бележка от лекуващ лекар,че е противопоказно да му се слагат ваксини и това е достатъчно.Аз не знам дали в този случай ще имам право на детски,но и изобщо няма да ходя да си хабя нервите за 35-те им лева.

# 470
  • в сърцата на децата <3
А как навихте ЛЛ за такава бележка? С нея могат ли да се записват децата в ДГ? От педиатъра ли се издава такава бележка, че е противопоказно да се слагат на детето ваксини?

# 471
Изобщо не съм я навивала,всичко  си е законно.Знае ,че детето ми е на терапия ,и че не трябва да му се слагат ваксини,но иска бележка.Не знам дали ще я представя някъде.Аз моята я взимам от лекарката    от имунологията ,където се лекуваме( в Германия).Моята приятелка я взе от гастроентеролога,който ги лекува тук .За детска градина не мога да ти кажа,ако ще постъпвате сега.Ние завършваме 3-та група.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 15:53 от *valentina*

# 472
  • Пловдив
Не знам каква е тая бележка... *valentina* сподели,моля! Peace

Иначе ние имаме становище от д-р инфекционист,че поради посредваща реакция от ваксина/ДТК/ ни е противопоказно поставянето на такава с противококлюшна компонента-а именно реимунизацията с ДТК.
Но...това не хвана място пред комисията,но за ЛЛ и беше ок.

# 473
  • Пловдив
Да, такава бележка от съответния специалист е един от най -важните документи за комисията за освобождаване.

# 474
  • Пловдив
А какво точно като бланка представлява тая "беллежка" Rolling Eyes Щото при нас е просто амбулаторен лист-като такъв дето ти издават след преглед.

# 475
[url]http://www.dailymail.co.uk/health/article-2333144/Babies-born-deaf-blind-teenagers-dont-MMR-prevent-rubella-timebomb-warns-leading-scientist.html[/url Поредното сплашване.

# 476
А какво точно като бланка представлява тая "беллежка" Rolling Eyes Щото при нас е просто амбулаторен лист-като такъв дето ти издават след преглед.
На моята приятелка е обикновенна медицинска бележка и до колкото си спомням ,написаното е на ръка.Днес ще се видя с нея и ще я попитам ,какво точно пишеше и има ли нещо по специално,но точно това бяхме коментирали с нея преди 2 месеца,че си е "хвърчаща бележка".Нашата предполагам ще е подобна.Другата седмица ще сме в Германия и като я взема мога да снимам и да покажа.

# 477
хора, моя мн. близка в Англия я агитират д-рите за противогрипна (учителка е, бременна в 3-ти месец), избълвах й всичко което се сещам на прима виста, ако може, помагайте с линкове/инфо (против:)

# 478
  • София и там където не се пуши
Дори всеки лекар, агитиращ за ваксини, казва по време на бременост не.

# 479
В Англия специално на бременните слагат противогрипни. Не за първи път чувам за подобно предложение от страна на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт