ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 29

• 38 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
И в Германия...

# 481
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

на мен никой не ми е предложил да ми слага противогрипна по време на бременността Mr. Green
гинеколозите ли препоръчват? моят е циция и нищо не даваше  Joy

# 482
alen mak  ако ще помогне като довод да не слага, й кажи за Дания - тук не предлагат на бременните противогрипна ваксина. С нито една от бременностите ЛЛ не са споменавали даже за такава ваксина, а и двете ми започваха есента. (в офоциална страница, с инфо за ваксината,  за препоръчително пише за лица над 65 г. и с хронични заболявания, под информацията за бременност и кърмене - че бременни могат нормално да се ваксинират против грип при желание)

# 483

на мен никой не ми е предложил да ми слага противогрипна по време на бременността Mr. Green
гинеколозите ли препоръчват? моят е циция и нищо не даваше  Joy

Моя позната съвсем наскоро беше бременна и понеже се опитах да и насоча вниманието към ваксините ми сподели,  че са и предложили (гинеколога) и се е съгласила... Тоест има ги и такива, които слагат.
На мен не знам дали ще ми предложат, но едва ли. Вече ме гледаха с широко отворена уста като разбраха, че нямам никакви ваксини след 8 клас и че не съм си подновявала тетануса на всеки 4 години. Казах им, че в България само малките деца се ваксинират, големите не  Whistling

# 484
  • И аз не знам къде...
Здравейте,

Моля ви да ми припомните дали ваксината МПР е заразна, т.е. дали неваксинирано дете може да се зарази от току що ваксинирано с тази ваксина! Говорим за близък контакт в ДГ. И това ще се случва периодично през цялата година.

Благодаря!

# 485
Здравейте,
сигурно въпроса ми ще ви върне към някоя стара дискусия , но нямам никакво време да търся. Прочетох доста , но отговор на моя въпрос не намерих: След отицателно Манту ако не се бие БЦЖ детето болно ли е ? има ли опасност да се разболее в резултат на Манту? 

Казвам , че нямам време , защото БЦЖ-то "трябвало " да се бие днес Sad до обяд според лекарката

# 486
Многократно е дискутирано, че сигурността на пробата манту е 50% - или да или не Wink
Отделно с пробата се вкарват Господ знае какви мизерии в тялото, както и голямо количество алуминий!

Какви болести, какви 5 лв. Болести има в главите на лекарите, че иначе ще останат без работа!

# 487
При нас се получи същото пробата не се хвана.След това личната ни викна да сложим БЦЖ но ние бяхме болни и не отидохме и накрая като и се обадих да я питам какво става тя рече че му я е вписала и да не се притеснявам.

# 488
Многократно е дискутирано, че сигурността на пробата манту е 50% - или да или не Wink
Отделно с пробата се вкарват Господ знае какви мизерии в тялото, както и голямо количество алуминий!

Какви болести, какви 5 лв. Болести има в главите на лекарите, че иначе ще останат без работа!

Алекс, разбра ли какво има в БЦЖ - то, че нищо не пише в листовката освен  изсушени след предварително замразяване бактерии.

Дали може да се занесе някоя ваксина в лаборатория в бг за изследване за тежки метали и токсични вещества или няма такава лаборатория?

# 489
Алекс, разбра ли какво има в БЦЖ - то, че нищо не пише в листовката освен  изсушени след предварително замразяване бактерии.

Дали може да се занесе някоя ваксина в лаборатория в бг за изследване за тежки метали и токсични вещества или няма такава лаборатория?
Аз не успях...

# 490
Здравейте,
сигурно въпроса ми ще ви върне към някоя стара дискусия , но нямам никакво време да търся. Прочетох доста , но отговор на моя въпрос не намерих: След отицателно Манту ако не се бие БЦЖ детето болно ли е ? има ли опасност да се разболее в резултат на Манту? 

Казвам , че нямам време , защото БЦЖ-то "трябвало " да се бие днес Sad до обяд според лекарката

Защото, ако се бие утре след обяд какво ще стане!?  Laughing  Егати лекарите...

Отрицателно Манту според нашите специалисти, измислили имунизационният календар, означава, че детето не си е изградило имунитет срещу туберкулоза след предшестваща БЦЖ ваксина... Това е причината да се бие повторно БЦЖ, пък дано ваксинираният си изгради защита - ако ли не, процедурата се прави още няколко пъти...  Laughing  Отрицателно Манту в никакъв случай не означава, че детето е болно, а хора без нито една доза БЦЖ спокойно могат да изживеят живота си без да се разболеят от туберкулоза... Не зная останаха ли държави от ЕС, в които Манту да се използва за гадаене кой каква защита си е изградил от БЦЖ - съмнявам се...
От Манту не може да се разболее детето, но може да получи някоя странична реакция...

# 491
Здравейте,
обръщам се към вас с молба - трябва ми педиатър, който е против ваксините, при когото да запиша детето си. Идва ни време за детска, а имаме пропуснати - 3 пъти направи алергична реакция към определена ваксина, а педиатърката ни продължава да настоява за ваксините, дори ми заяви "Ами то  се прави един противо-алергичен курс - и готово, дори на децата с най-тежка форма на епилепсия правим същото..."... да не говорим за бъдещите ваксини. В рамките на 2 години успяхме с хомеопатия да изчистим последствията ... поне засега, надявам се да няма бъдещи такива. А в детска не може без... Та, моля ви, дайте ми насоки - на лични - при кого мога да се запиша (става дума за София). Благодаря предварително!!!  Heart Eyes

# 492
  • Бургас
Същата молба и за Бургас, ако някой е минал по този път Praynig

# 493
Здравейте,
обръщам се към вас с молба - трябва ми педиатър, който е против ваксините, при когото да запиша детето си. Идва ни време за детска, а имаме пропуснати - 3 пъти направи алергична реакция към определена ваксина, а педиатърката ни продължава да настоява за ваксините, дори ми заяви "Ами то  се прави един противо-алергичен курс - и готово, дори на децата с най-тежка форма на епилепсия правим същото..."... да не говорим за бъдещите ваксини. В рамките на 2 години успяхме с хомеопатия да изчистим последствията ... поне засега, надявам се да няма бъдещи такива. А в детска не може без... Та, моля ви, дайте ми насоки - на лични - при кого мога да се запиша (става дума за София). Благодаря предварително!!!  Heart Eyes

И аз търся такъв педиатър. То сега е момента за смяна на ЛЛ.

# 494
  • в сърцата на децата <3
То всички търсим, ама и да има такъв, който да е намерил, не го споделя...

Общи условия

Активация на акаунт