За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 172
  • 345
  •   1
Отговори
  • Kопенхаген
Как реагирате, отнасяте към ,,приятелките,, знайни и незнайни на любимия мъж до вас в списъците му в скайп или в социалните мрежи?

За мен лично, с безразличие. До сега не ми е даван повод за негативни емоции в това отношение.

Всъщност не си падам по ровичкане в списъци  Grinning

# 1
Сега разбирам предимството на това, съпругът ти да не присъства в социалните мрежи. Спестяваш си едно чудене и куп въпроси.
Но аз така и така съм толерантна и неревнива. Хора, които търсят под вола теле, винаги ще има за какво и за кого да се захванат и да фантазират.

# 2
О, въобще не съм се замисляла за тях...Рядко комуникира с тях така или иначе.
Аз имам много повече приятели в скайп и фб от мъжки пол, от колкото той от женски. И аз вися много повече в интернет от него, така че ако някой трябва да се опасява и ревнува, трябва да е той. Но не съм давала и нямам намерение да давам поводи Simple Smile

# 3
  • BG
Преди няколко години имаше такъв момент. Приятел на мъжа ми го нахъса да се регистрират в Елмаз. Без да искам (наистина без да искам!) попаднах след време на една флиртаджийска кореспонденция там, която беше тръгнала да излиза от благоприличния тон. За пръв и единствен път се намесих и прекратих нещата овреме. Не се заблуждавам, че ми е верен до гроб, но не и да се случва под носа ми, в дома ми, докато аз шетам наоколо. Вече в 19-тата година от брака ми е през дедовия кой къде и с кого си чати!  Mr. Green

# 4
Никак не реагирам. Докато любовта му към мен се вижда с невъоръжено око от самолет  Mr. Green, ми е все едно дали има 1001 плейбой зайчета във friend list-а си. Когато любовта между двамата свърши - все тая какво точно друго има.

# 5
Моя мъж е върл противник на всякакви соц. мрежи, виртуални общуване и пр. Направо до степен, че биха го определили като страомоден в този толкова луднал по виртуалното свят.
Няма никакви и никога не е имал регистрации в каквито и да е сайтове. Никога не си е помислил дори да го прави. Както и аз всъщност. Ако не бях станала родител и тук нямаше да ме има.
Ние живеем в реала, както се казва. От голям град сме, хора колкото щеш около нас. Simple Smile
Няма повод да ги търсим в мониторите на компютрите. Те са по улицата, милиони - излизаш и общуваш, просто е Peace

# 6
За какво е темата?
За ревнивите?
Или за идеалните ССФ?

# 7
Моя няма нито SKYPE, нито е регистриран в някоя социална мрежа.Не е по мое настояване-той така си е решил.
Много теми има за половинчовци, които си общуват с разни "приятелки" и жени, ровещи в кореспонденцията им.Аз лично не бих го направила.Всеки има право на глътка свеж въздух стига да си поставя /сам/ разумни граници и да ги спазва.
Това си е мое мнение Peace

# 8
  • София
В на моя мъж скайпа,фейса и т.н всичките жени ги познавам.Той и не е активен много ,много.Ако иска да контактува с някоя "приятелка" със сигурност няма да е в нета.

# 9
Моя мъж е върл противник на всякакви соц. мрежи, виртуални общуване и пр. Направо до степен, че биха го определили като страомоден в този толкова луднал по виртуалното свят.
Същото.
Нет-а го ползва май само да си сваля музика....в такова количество, че и 100 живота няма да му стигнат да я изслуша.    Laughing

# 10
Как реагирате, отнасяте към ,,приятелките,, знайни и незнайни на любимия мъж до вас в списъците му в скайп или в социалните мрежи?

За мен лично, с безразличие. До сега не ми е даван повод за негативни емоции в това отношение.

Всъщност не си падам по ровичкане в списъци  Grinning

Няма такива явни. Скайпа е семеен. Фейсбук...ми то аз му направих профил там. В рибарски форум, ако има...може, не ми дреме особено/въпреки, че винаги мога да го проверя , ако реша/ Twisted Evil. Инак по принцип не съм толерантна към такъв вид лични"приятелки" и той го знае.
п.п. по принцип, ако реши да има лични приятелки 100%  съм сигурна , че те няма да са виртуални. Напълно ми е ясен като тип човек и съответно мъж.

# 11
Имаше фейсбук изтри го ,скайпа е мой /един вид общ/  ,има регистрация и в някакъв форум за техника .ТолкоЗ.Не му е интересно явно.
Ако някъде си пише с някоя е дълбоко законспирирано така  и да си остане искам  Laughing

# 12
  • Kопенхаген
За какво е темата?
За ревнивите?
Или за идеалните ССФ?

Всъщност за нито едно от двете  Grinning

Когато преди време чух за фейс не му обърнах особено внимание, поредната интернет новост която запознава хора.

Но когато съпругът ми каза, че си е направил профил там го погледнах така  Shocked И го попитах: Как може да си прави профили в типичен сайт за запознанства, в който нещата се случват по явно от останалите такива?

Сега имаме профили там почти цялата рода, която ползва компютри  Grinning

Единствените плюсове, които отчитам на скайп и фейс са, че са връзката ми с близни роднини и приятели които са в БГ.

# 13
При нашето поколение не е много разпространено чатенето и фейсбука, за разлика от по-младите. Младите имат по-друга култура, те и по скайпа са готови да се свалят и да си чукват срещи. Което аз не мога да си представя да направя, най-вече заради загубата на време, вместо да действам ще седя и ще чатя, да бе ама друг път.
Че и мъжът ми и той разсъждава долу-горе по този начин, така че нямам никакви притеснения от виртуални познанства. А за реалните, там е друга бира.

# 14
Нека темата е и за ССФ. Аз съм идеалната такава в частта ревност- оперирана съм от това чувство.

Общи условия

Активация на акаунт