За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 200
  • 345
  •   1
Отговори
# 105
Къде видя "нещо лошо" в поста ми? Дори съм употребила "много яко".  Laughing

# 106
Стигнахме ли вече до "Да не се дебнем, че да не се хванем"?

Сега виждам темата, ама баш така си е. Вземе ли човек да "рови", филмът е готов.  Peace И сега виждам, че на ССФ половинката "дори не знае к'о е т'уй компютУр" Wink.

# 107
  • София - Рим и обратно
Къде видя "нещо лошо" в поста ми? Дори съм употребила "много яко".  Laughing
А, добре тогава, спокойна съм Grinning

# 108
И без да рови, ако реши или е склонен, всеки има за какво да се филмира.

# 109
Аз пък винаги съм се учудвала на общите акаунти, ровенето по профилите и общоизвестните пароли. Нямате ли нужда от собствено пространство?
Ние си имаме отделни скайпове и имейли, но си знаем паролите.
Но за какво точно би ми било  такова лично пространство?
Никъде и на никого не казвам/пиша нещо, което да не мога да кажа и пред мъжа си.
В този ред на мисли, намирам го за безсмислено.

Ами например моя приятелка може да иска да ми сподели нещо на мен, а не на мъжа ми. Или казваш, че аз трябва да изпявам всичко, което чувам от приятелите си на мъжа си, щото инак би било тайна?! И какво ако е тайна?
А относно ровенето в чантата е пълен абсурд и ще приема, че майка му не го е възпитала добре, ако се случи да го направи без да ме попита.
Дори в реда на нещата е и някой от нас да се заключи в стая за известно време поради лични причини и никой да не го безпокои. Изобщо не си представям, че ще живея с някой човек и той няма да се съобразява с личните ми потребности за лично време и пространство, ами постоянно ще иска причина "защо". Ами защото аз съм отделна личност, а не част от обща такава. Не допускам никого напълно в личното си пространство - с различните хора споделям различни части от тях, и всеки опит за навлизане без мое разрешение тълкувам като агресия.

# 110
Според мен за всяка жена, на коятои се иска бившият да мисли за нея независимо....значи не е бивш.Тя е тази, която не го забравя, а той действително може дори на улицата да я срещне и да не я познае.И на мен ми се ще...но уви Sad
Иначе от 10 кладенеца вода може да извади човек само и само да си навие на масрафа, че другия крие нещо

# 111
Не, не казвам, че трябва да докладавш на мъжа си всичко.
Аз не го правя.МЪжът ми не проявява интерес какво си пиша/говоря по скайп с моите познати.Но скайпът ми Не е таен.Ако реши, винаги може да разгледа....там просто няма нищо, което би ме било срам/страх той да прочете.
А това, че двама души не изпитват нужда от собствено тайно лично пространство не ги прави един човек.А просто двама души, които са много близки и си имат безгранично доверие.

# 112

А това, че двама души не изпитват нужда от собствено тайно лично пространство не ги прави един човек.А просто двама души, които са много близки и си имат безгранично доверие.

Това, че двама души имат( нямат) нужда от лично пространство изобщо няма връзка с това колко са близки и дали си имат доверие.

# 113
Знам му всички пароли, той също знае моите, но не си ровим по пощите, форумите и ФБ акаунтите.
По същата логика, когато взимам пощата от пощенската кутия, си отварям моите писма, а неговите трупам на купчинка.
Имам си и няколко шкафа с мои си неща. Няма тайни вътре, но не бих искала да рови и да ми разбута всичко. Ако иска нещо, казва и му го давам.

# 114

Това, че двама души имат( нямат) нужда от лично пространство изобщо няма връзка с това колко са близки и дали си имат доверие.
Няма, до човек си е. Като се замисля, дамите, които нямат тайни от мъжете си, общо взето нямат тайни и от форума  Simple Smile

# 115
Не за първи път ще го напиша в този форум: мъжете основно търсят контакти с жени с надеждата, че все някога нещо може и да се случи; защото се наслаждават на нейното "възхищение" той колко е едищоси; защото са влюбени и искат да са наблизо.

# 116
Не за първи път ще го напиша в този форум: мъжете основно търсят контакти с жени с надеждата, че все някога нещо може и да се случи; защото се наслаждават на нейното "възхищение" той колко е едищоси; защото са влюбени и искат да са наблизо.

... ми те и жените основно заради това търсят мъжете...т.е. взаимно е.

# 117
  • До морето :)
Моят мъж е скаран с компютрите, т.е. няма профили почти никъде. Съответно не рови из моите неща, просто защото не може.  Laughing

# 118
  • Linz
Не ползва социални мрежи и няма "приятелки".

# 119
Къде сте ги намерили? Ако и не пият... Българи ли са?  newsm78 Евала.

Общи условия

Активация на акаунт