За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 165
  • 345
  •   1
Отговори
# 75
Единствената парола, която му знам е за отключване на телефона.И я видях случайно, явно го мързи да я сменя, а и не мисли, че има нещо "компрометиращо" на телефона.  Той никъде няма компрометиращи неща всъщност, напълно съм убедена в неговата вярност. За в бъдеще може да се случи нещо из интернет или реално, но за сега съм напълно сигурна.  Но въпреки, това той не споделя пароли, кодове и пинове.Нямам идея пин кода на картата му какъв е, паролите за разни регистрации и той не си ги знае-случайно генерирани са, от 30 знака и си ги копира от едно място.А пък в тази страница се влиза с 3 неща, които трябва да ги има едновременно  hahaha  Малко е маниак на тема сигурност, аз ако трябва да му разгадавам паролите и да ровя, трябва да си наема някой 15 годишен руски хакер. 
В скайп всъщност мога да му вляза-не знам паролата, но като включа програмата автоматично се логва.Но и той влиза като мен на високосна, та няма нищо интересно.
Последно една мацка си го беше харесала.Излизаха няколко пъти като приятели(аз нямам нищо против), но явно у нея покълнаха някакви чувства.Чак досада изпитваше от нея, аз му мрънках да и пише, че е невъзпитан, поне да и обясни. Но той така и не я отрази повече и мен ме беше много яд  Joy   
Обаче, той на мен ми ровичка навдякъде, точно с онази "порочна" цел. Чете ми кореспонденция отпреди 4-5 години с бившия ми и после се сърди за някакви неща.  Чете ми форумите, бърника ми из скайпа, фейсбук.Последно на НГ беше бъркал из фейсбук и намерил, че съм си казала 3 думи, с един от който ревнува.  Голяма драма беше.  Явно"Здрасти, какво правиш", "Ми нищо", " Ще идваш ли на НГ?" е голям грях.
Но конкретния не е интернет приятел, а е негов приятел  Laughing   
Ако имах да крия нещо, щях да го трия на минутата.Та ровичкането е безмислено.

# 76
Точно там е тънката разлика - личното пространство не е задължително да е забулено в тайни, просто е лично и само за конкретния човек ... май не го обяснявам достатъчно добре, нищо, не е толкова важно  Simple Smile

Разбирам те. Просто аз не мога да го приема като подобно пространство, виждам по-опростено нещата - средство за комуникация, все едно си говоря по телефона, докато той седи до мен. А и редовно той слага нещо в някой мейл, без да помни точно къде и звъни по телефона, че е навън и му трябва, аз влизам, обикалям навсякъде и го намирам. Ползваме чисто практическата страна на тези форми на общуване, въобще не се замисляме за друго, просто така ни е удобно  Peace
Няма значение всъщност какво мислят отделните хора, важното е двойката да е на едно мнение  Simple Smile
По същия модел сме. Ето вчера ми звънна да му прегледам мейла и изпратя наново мейла с работните часове в офиса ,защото не са го получили. Никакъв проблем .
Аз също нямам проблем да ми влезе във ФБ  и да разгледа,но лично той няма интерес към подобни прояви на проверки. Важното е модела да работи за даденото семекство.

# 77
Вашата определено не е лесна  *Belle* ти нямаш никакъв проблем да излиза с друга ,той пък  има проблем за неща отпреди връзката ви и съвсем елементарни разговори като посочения от теб .

# 78
Аз пък винаги съм се учудвала на общите акаунти, ровенето по профилите и общоизвестните пароли. Нямате ли нужда от собствено пространство?
Ние си имаме отделни скайпове и имейли, но си знаем паролите.
Но за какво точно би ми било  такова лично пространство?
Никъде и на никого не казвам/пиша нещо, което да не мога да кажа и пред мъжа си.
В този ред на мисли, намирам го за безсмислено.

# 79
Хахах, да  Simple Smile Ами странно ми е, на мен не ми е приятно да ми ровят и в чантата, и в шкафовете и прочее... Не защото имам да крия нещо, просто не ми е приятно, това са си моите територии. Може аз да съм бъгната нещо, не знам.
Ами, така или иначе мъжът ми също готви, яде, прибира изпрани дрехи по шкафовете, та така или иначе, ги ползва.
И ако е останал без дребни, взима от моята чанта, да даде на сина за училище, защото все още не му се дават по 20 лв и нагоре за деня....
Или , викаш, ключ на шкафовете и чантата , да не би да види нещо тайно?   Mr. Green

# 80
Сега като знам, че тя има чувства към него, не бих била съгласна да излизат сами.Освен в ситуации, в които примерно работят заедно.Не мисля, че той би направил нещо.По-скоро тя би го налегнала.Но истинската ревност някак не я усещам в този случай.  Нямам нищо против да има жени приятели, излизал е сам с някоя на кафе, на клуб, ходил е на море даже с една позната  Laughing  Но и аз си имам своите начини да проучвам има ли нещо, излизам с тях двамата, усещам дали няма някаква химия.  Докато нещо явно не ми се покаже и не усетя-съм най-неревнивата.  
Но пък залитам в истински крайности ако наистина съм разбрала нещо.
Аз също си излизам с един от бившите самичка.Ходим си насам натам, няма нищо повече между нас.Мъжът ми няма нищо против, но ревнува безумно от приятелите си, които са ми много близки.   То реално си е негов личен проблем, явно що се отнася до бившите ми има самочувствие, но за приятелите му-мисли, че от някои е по-долу.  
Но това са разни отделни случаи, като ни удари съчмата.Иначе си живеем спокойно и се караме за наши си неща.  
Аз също държа да си имам лично пространство.След като живея с този човек, виждам го всеки божи ден и съм го избрала, нужно ми е да имам някъде малко пространство без него.  Някъде, където да си говоря по женски, да се пооплача от него, да си споделим разни неща с приятелка.  Не желая да ме обсеби изцяло и да си нямам място за мен. И без това скоро ще се пръкне същество, на което ще трябва да се отдам едва ли не изцяло следващите години.  

# 81
Аз пък винаги съм се учудвала на общите акаунти, ровенето по профилите и общоизвестните пароли. Нямате ли нужда от собствено пространство?
Ние си имаме отделни скайпове и имейли, но си знаем паролите.
Но за какво точно би ми било  такова лично пространство?
Никъде и на никого не казвам/пиша нещо, което да не мога да кажа и пред мъжа си.
В този ред на мисли, намирам го за безсмислено.

За удобство-да не ровя из неговите имейли, търсейки моите.
Инак  е ясно, че сме изговорили преди това екскурзията на детето до еди си къде, само че бчсната кореспонденцич с десетина майки по въпроса на него ще му дойдат свръх, докато чака имейл по нещо важно за него..А не, че не мога да го кажа пред мъжа ми нещото, което пиша на имейла.

# 82
А и самата мисъл, че някой ми рови в нещата ми е страшно гадна и обидна ... и ако се стигне до там, не говори никак добре ...
Ами точно защото не си ровим из нещата, не виждам смисъл от криене.

# 83
Защо по подразбиране се приема, че имащите повече от един акаунт общ някъде се крият?
Аз самата имам няколко пощи-използвам ги в работата си при тестване. Получава се яко спам там от служебни неща-едни нотификации като завалят през секунди.....

# 84
Всеки има нужда от лично пространство и то не е задължително да е свързано с някакво следене или ровене.

# 85
Защо по подразбиране се приема, че имащите повече от един акаунт общ някъде се крият?
Не се приема.Или поне аз не го приемам точно така, за другите не знам....
На мен ми беше чудно тези, които писаха, че държат на личното си пространство в Нет-а, какви толкова тайни имат от половинките си, че допускат външни хора като приятели, но не допускат най-близкия си човек?

За удобството, спор няма.Точно затова и ние имаме отделни скайпове и имейли.Но си знаем паролите.И може би точно заради лесния достъп никой не проявява интерес да навлиза в "личното пространство" на другия.Не е интересно така....    Laughing   друго си е да ти е забранено.

# 86
Напротив-приемаш го, чудиш се и се маеш. Личното пространство по-често няма общо с криене.
Удобство за мен е да не Помня още десетина пароли мна мъжа ми, да не говорим, че при него поверителността и осигуряване на сигурността са на много високо ниво не случайно.

# 87
  • София
Моят мъж не присъства в социални мрежи, ако не броим игрите му в нета - там има разни девойки чат-пат. Но те за мен са незнайни, така че не се притеснявам. Пък и идея нямам общува ли с тях или не.

Говори често по скайп с 2-3 момчета от играта. Определено не са момичета.  Peace

# 88
  • Пловдив
От моето обкръжение пък никой не е срещнал половинката си в онлайн общуване. От форума разбрах, че имало такива и то щастливо женени.
Аз например.

# 89
От моето обкръжение пък никой не е срещнал половинката си в онлайн общуване. От форума разбрах, че имало такива и то щастливо женени.
Аз например.

Ето! Пу първа!

Обичам и уважавам съпруга си, децата си, майка си. Не мога без тях. Но не мога и без личното си пространство, което е за това е лично, за да е само за мое.

Общи условия

Активация на акаунт