За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 162
  • 345
  •   1
Отговори
# 60
В Туитър не е нужно да си добавял някого лично за да си пише каквито си иска глупости. Стотици хиляди читатели и половината женско население може съвсем безпрепятствено да ти се обяснява в любов без изобщо да им пука женен ли си или не. Четеш и се хващаш за главата колко ТП има по белия свят. Sick

# 61
Добре че няма профил в социалните мрежи,иначе сигурно щях да се вкарам в някой филм  Embarassed

# 62
Аз пък винаги съм се учудвала на общите акаунти, ровенето по профилите и общоизвестните пароли. Нямате ли нужда от собствено пространство?

# 63
Сега ще дойде НСЧ да ти обясни, че личното пространство=нещо имаш да криеш.

# 64
Хахах, да  Simple Smile Ами странно ми е, на мен не ми е приятно да ми ровят и в чантата, и в шкафовете и прочее... Не защото имам да крия нещо, просто не ми е приятно, това са си моите територии. Може аз да съм бъгната нещо, не знам.

# 65
Не си бъгната, и аз не го приемам това с общите акаунти и знаенето на чужди пароли.  Rolling Eyes

# 66
Хахах, да  Simple Smile Ами странно ми е, на мен не ми е приятно да ми ровят и в чантата, и в шкафовете и прочее... Не защото имам да крия нещо, просто не ми е приятно, това са си моите територии. Може аз да съм бъгната нещо, не знам.
Хаха, бъгнати сме,че как.
Ползваме общ компютър и лаптоп ,на който паролите са запомнени,а сайтовете,в които влизаме най-често ,като мейли, ФБ и форуми за мен, Е-бей и ПЕй-пал за него и негов/общ Скайп,са на буукмаркс и са с директен бърз достъп.
 Wink

# 67
С един скайп сме не намирам причина да имаме два при условие ,че рядко го ползваме .Иначе навсякъде са ни запаметени паролите ,на който му е любопитно  може да рови .

# 68
Имате общи приятели. Ние, например, не.

# 69
  • Бургас
Преди време се водеше подобен разговор в една друга тема, чието име не помня ...
Мъжът ми не знае дори всички места, където имам регистрация, а какво остава да ми знае паролите или пък да имаме общ скайп/фейсбук/поща и т.н.
Същото се отнася и за него.
Това са лични неща и толкова.
Тогава обаче като го казах, повечето реакции към такива като мен бяха или че крием нещо или че не ни пука изобщо един за друг и затова не се интересуваме от тези неща... Даже съм запомнила едно изказване, че както семейството имало обща пощенска кутия, така трябвало и мейл и т.н. да са общи  Crazy Да, тя пощенската кутия е обща, но писмата в нея идват адресирани до конкретния човек, нали, не винаги са за цялото семейство  Simple Smile?

А и самата мисъл, че някой ми рови в нещата ми е страшно гадна и обидна ... и ако се стигне до там, не говори никак добре ...

Но светът е шарен и хората са различни, който има време и нерви за губене, нека да рови и да трови себе си и човека до себе си... Който иска, нека си има и общи акаунти и пароли ...

Аз си имам нужда от лично мои неща и пространство / не защото са тайни или лоши, а просто защото са си само мои ...  Mr. Green/.

# 70
Не съм засичала такива, но едва ли ще реагирам положително.

Всъщност аз фейсбук нямам, но понеже няма как да виждам някои снимки, които пускат тук, в темата за детските стаи, например, той ми запамети неговите име и парола и така влизам.
Не ровя целенасочено, но и не мисля, че щеше да ми даде пълен достъп, ако имаше какво да крие.

Но ползваме Фейсбук, скайп и мейли единствено на принципа на стационарния телефон, т.е. няма значение дали ще вдигна аз или той. Ако някой ги приема за лично пространство, което трябва да е забулено в тайни и там да имат място само приятелите, но не и най-близкия човек, тогава би било неприятно той да влиза.

# 71
  • Бургас
Точно там е тънката разлика - личното пространство не е задължително да е забулено в тайни, просто е лично и само за конкретния човек ... май не го обяснявам достатъчно добре, нищо, не е толкова важно  Simple Smile

# 72
Точно там е тънката разлика - личното пространство не е задължително да е забулено в тайни, просто е лично и само за конкретния човек ... май не го обяснявам достатъчно добре, нищо, не е толкова важно  Simple Smile

Разбирам те. Просто аз не мога да го приема като подобно пространство, виждам по-опростено нещата - средство за комуникация, все едно си говоря по телефона, докато той седи до мен. А и редовно той слага нещо в някой мейл, без да помни точно къде и звъни по телефона, че е навън и му трябва, аз влизам, обикалям навсякъде и го намирам. Ползваме чисто практическата страна на тези форми на общуване, въобще не се замисляме за друго, просто така ни е удобно  Peace
Няма значение всъщност какво мислят отделните хора, важното е двойката да е на едно мнение  Simple Smile

# 73
  • Бургас

Няма значение всъщност какво мислят отделните хора, важното е двойката да е на едно мнение  Simple Smile

Да, точно така  Grinning Peace

# 74

Разбирам те. Просто аз не мога да го приема като подобно пространство, виждам по-опростено нещата - средство за комуникация, все едно си говоря по телефона, докато той седи до мен. А и редовно той слага нещо в някой мейл, без да помни точно къде и звъни по телефона, че е навън и му трябва, аз влизам, обикалям навсякъде и го намирам. Ползваме чисто практическата страна на тези форми на общуване, въобще не се замисляме за друго, просто така ни е удобно  Peace

У нас тази практика би довела  до маркиране на неговата поща като спам. Не ме касаят имейлите му за разните му там добавки, протеини, нито служебните му-биха ме затормозили ужасно, да отсявам, да маркирам папки и т.н. Него съответно моите-относно лагера на Марийка от "в" клас и относно събираните пари за букет на госпожата, ако трябва да филтрира. Чисто практически при нас това не сработва, напротив, клони към абсурда. Отделно, че мъжът ми има слонска памет и никога не забравя кое къде си е сложил, ако аз се намеся в неговата поща би настанал хаос.

По темата-дори не знам къде е регистриран....

Общи условия

Активация на акаунт