За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 202
  • 345
  •   1
Отговори
# 135
Не приемам за много умно с Иван да флиртувате точно по скайп пък било то и личен ,осебено с мъж разбиращ от компютърни работи .
Иначе не ми проблем ако мъжът ми е пред компа и Пенка напише "какво ще правите утре да излезем "  ,обратното също.
Ако с Пенка има да ми казва нещо лично ,което на не би желала и мъжът ми да става свидетел /дори и да е някаква простотия/ имаме телефони или ще говорим по скайп ако е нещо наистина важно предпочитам прекия контакт.

# 136
  • Linz
Че който иска/има отделен скайп/поща, има какво да крие!   Laughing
Като няма какво да крием, да ползваме и един телефон тогава Laughing

# 137
Не мога да сравня скайпа с телефона .

# 138
  • Пловдив
Не мога да сравня скайпа с телефона .
Аз контактувам повече по скайп през деня отколкото през телефона. И много хора са така.

# 139
  • Linz
Ако нямате общ телефон, кел файда, че скайпа ви е общ. Пак има какво да криете... и къде.
Това е по логиката на Краси.

# 140
Абе ние имаме отделни и пак стават грешки....  Crazy Трябва ли да описвам как една вечер от моя фейсбук (или необръщайки внимание, че не е неговия, или го е мързяло да влиза в сосбтвения си), писа на един от най-добрите си приятели, с който имахме среща, защо закъсняваме, а именно така по мъжки описа тоалетните си занимания... отсрещната страна мълча 5 минути, щото излезе, че аз му пиша  Mr. Green

# 141
Абе ние имаме отделни и пак стават грешки....  Crazy Трябва ли да описвам как една вечер от моя фейсбук (или необръщайки внимание, че не е неговия, или го е мързяло да влиза в сосбтвения си), писа на един от най-добрите си приятели, с който имахме среща, защо закъсняваме, а именно така по мъжки описа тоалетните си занимания... отсрещната страна мълча 5 минути, щото излезе, че аз му пиша  Mr. Green
Joy Joy Joy
Янтра повечето хора на се така ,защото през деня обикновено са на работа .Вие имате два компютъра разбрах ,тъй че е нормално и да симате два скайпа.

# 142
Не, нямам какво да крия. Просто искам да знам кой стои насреща и искам да знаят, че съм аз. Плюс това много време сме онлайн едновременно и двамата. В момента например. Не можем да ползваме един скайп.

Ние сме с 2 еднакви, само с една точка разлика, иначе паролите са едни и същи, но втория го ползваме само като сме на различни места, иначе не виждам как да ги пуснем и двата едновременно, не че нямаме 2 компютъра, но детето си е окупирало единия и си е пуснало собствения скайп  Laughing така че сме на линия, но с единия само, който е с всичките ни познати. Чисто практично.

По твоя въпрос - никога не можеш да си сигурна кой е там Laughing аз редовно се бъзикам с познатите на малката сестра на мъжа ми, когато си забрави скайпа, особено като беше ученичка, разбивах ги от срещи  Joy

# 143
  • Пловдив
Имаме 1 „лафтоп“ според малката. И той е на мама. Покрай бременост и майчинство го позакъсах с реалните социални контакти, та компенсирам в нета. Много отдавна му научих паролите за пощата, че ми е трябвало нещо. Влизала съм в профила му във фейсбук заради игри. Скайпа ни е общ, че е по-лесно така, пък и имаме доста общи познати. Не ми е интересно да ровя из неговите профили или пощи. Той горкия дори не успява своите да прегледа, та за моите ли ще му остане време. Ако случайно се случи на скайп, докато ми пише приятелка, веднага си казва, че е той. Същото правят и мъжете на приятелките ми, които са на общ скайп.
Всъщност единственият път в който той е писал на мои приятелки, беше когато родих. Докладвал как е минало и пращал снимка на беба на чат с 20+ абонати. Не му харесало и след това избрал напосоки една и пращал на нея пък „да се оправя там както ще“. Не му е интересно да ми чете чатовете, той и не обича да чати. Звъни, говори, затваря.
Приятелки .... едва ли има от нета, леко асоциален тип е.

# 144
Извадила си изречението от контекста на целия ми предишен пост, така че иронията ти звучи глупаво.    Laughing

.......може и да заимам тайни, примерно да пиша на Иван "Миличък кога си сам?" Wink
Ами, нали точно за това става дума в темата ,де.....

Сега достатъчно разбираемо ли е?   Mr. Green

# 145
  • Kопенхаген
Аз пък съм против общите скайпове, пощи фейсбуци и т.н.  Всяка Жаба да си знае гьола!

Форумът ми е отворен постоянно със запаметена парола, Фейсбука също, няма проблем да разговаряме през двата скайпа с общи познати или роднини.
Списъците ми не са тайни, но са с лично мои познати или приятели, както и неговите, общите ни такива са по малко.
Не си знаем паролите един на друг.

И както каза Янтра, като реша да си пиша с дружка или други познати да знам, че насреща е тя или те, а не да се обяснявам на поредния седнал пред комп. и да питам кой е.
Както съответно и за мен  Grinning

# 146
Дори и да си имате два скайпа каква ти гаранцията ,че точно в този момент на компа няма да е мъжа на дружката ти ?

# 147
Веднъж в такава интрига щяха да ме вкарат с един такъв общ семеен скайп, че направо не е истина.  ooooh!

# 148
Аз пък съм против общите скайпове, пощи фейсбуци и т.н.  Всяка Жаба да си знае гьола!

Мадам, общият скайп е по скоро като дом. тел./за нас/, а не като лично пространство/него го търсим другаде не в скайп/. Поне при нас е така. Имам личен скайп на телефона си, но грам не го позвам- имам две приятелки и те даже знаят, че на семейният по ще ме намерят или по мобилният телефон, отколкото на този т.нар. личен скайп. Общото не е с цел следене , а с цел някаква нагласа за удобство. Изключвам мейлите и фейса, там всеки има работни моменти и няма място за общо , дори е смешно да имаш общ мейл с някого, освен , ако не е фиремен. Инак всеки човек е нормално да има лично пространство, но него можем да си  го осигурим по много и разчни начини, чак пък да се вглеждаме в профили и акаунти...ми се вижда прекалено.
 п.п. при моят мъж реално , за да има приятелки не е пътят социалните мрежи. Той предпочита фул контакта и ако търси това ще е пътят убедена съм и е логично все пак.

# 149
  • Kопенхаген
Iliana, ами в моя случай конкретно, имам дружки, чиито скайпове са отворени постоянно и не мога да знам в този момент кой е пред комп. и поради това предпочитам да оставя лично съобщение във фейс, защото със сигурност ще стигне до нея.

Форти, имаме познато семейство със семеен скайп така да се каже. В нашия случай това е неприложимо, защото всеки си има комп.
А  сакйпа ми не е отворен ежечасно, напоследък го направиха доста тежък и се отразява на сърфирането в нета колкото и да е добра инт. връзката.
Както казваш ти, основно го ползвам като домашен телефон  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт