За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 272
  • 345
  •   1
Отговори
# 180
Ники, личният мейл не е социална мрежа. С това съм напълно съгласна с теб.

# 181
Социалните мрежи ( конкретно фейсбук и бегемама като познати ми) съдържат кутия за лични съобщения и от тази гледна точка за мен са равни на електронна пощенска кутия, що се отнася до предоставянето на достъп до тях.  Wink Публичните им елементи - стена, нюзфийд, постове - са достатъчно видими и без да споделяме общ акаунт.

# 182
  • До морето :)
Аз също не позволявам да се бърка в дамската ми чанта. То не, че сега я ползвам много, но по принцип си хаос в нея, та вече си представям изнервената физиономия на мъжа ми, докато търси нещо.  hahaha Пък и може да има отворен няко фонд "И аз съм човек"  Rolling Eyes

# 183
  • Пловдив
Докато носех чанта тип голям мъжки портфейл, просто нямаше какво да скрия или той да търси там. В голяма моя чанта, мъжът ми би бръкнал само ако живота на детето зависи от това. Не за друго, ами страшно мрази да ровичка и да не намира това, което търси.

# 184
  • Варна
Ние имаме два компютъра - лаптоп и настолен.Обаче предимно се ползва лаптопа, при това от мен.Постоянно си го мъкна из цялата къща Laughing
Всеки си има отделен ФБ, мейл, скайп, но моите профили се отварят директно, запаметила съм си паролите.Никога никъде не ми е ровил, въпреки че спокойно може да го направи, не е такъв човек.
Скайпа напр. си е лично мой, но него го мързи да си пуска неговия и звъни от моя на брат си, баща си / в чужбина/.На мен не ми пречи.Когато някой ми е писал не цъка да гледа, но ми казва "Някой ти е писал".
Паролата му я знам, той навсякъде си ползва една си съща, но и аз не ровя, защото не изпитвам потребност.Ако ме помоли за нещо да му отворя мейла, го правя, иначе не.Във ФБ той има много жени, защото работата му е такава, че работи в голям колектив/ и преди също/, та си има и колежки в "приятели".Някои познавам , други не - не ме бърка никак с кой си пише.Имам му доверие и не се занимавам с глупости.
А съм и ревнива, но пък толкова си ценя личното пространство, че и през ум не ми минава да нарушавам неговото.Но и той пък не ми е давал поводи да ревнувам.
Колкото до телефоните - не ровя, не давам и да ми ровят.Но нямам нищо против ако прим. звъни някой роднина или общ приятел той да вдигне моя, както и аз съм вдигала неговия.Но само това!
Ако го хвана да ми рови из нещата бих се обидила, не защото имам да крия нещо, а защото не е коректно.Но той просто не е такъв човек Peace

# 185
Социалните мрежи ( конкретно фейсбук и бегемама като познати ми) съдържат кутия за лични съобщения и от тази гледна точка за мен са равни на електронна пощенска кутия, що се отнася до предоставянето на достъп до тях.  Wink Публичните им елементи - стена, нюзфийд, постове - са достатъчно видими и без да споделяме общ акаунт.

Ясно. Аз имах предвид друго - личен мейл, а не ЛС по соц. мрежи.
mmilityy  така е. Даже , ако на единият лаптоп не си бях запаметила паролата на пощата/мейла/ каквато съм заспа нямаше да мога да си вляза, защото съм я сменила по искане от съпорт и не съм я запомнила. Добре че винаги му давам да се помни на браузъра.
Pesheck, това с чантата ме разсмя и моят мъж мрази да вади нещо дори и да го помоля от нея. Втриса го.

# 186
Ние явно пак сме СС семейство.Вечната златна среда.По мейлите не си ровим(с 1 изключение),паролите не си знаем.ФБ не ползвам,но Той има.Все му пращат снимки от разни събития,та ми показва 1-2 неща.
Нямаме някакви сериозни правила за лично пространство,но аз предпочитам поне илюзията за това да имаме.Защо да следя кой звъни като обикновено ми казва и говори пред мен.А и мисля,че е знак на уважение да не надзърташ крадливо.Предпочитам да не зная всичко.Има двойки,които така са се впили в личното си пространство,че е чак прекалено.Дори им е приятно да го показват.
  От друга страна чета ви и отмятам-по тази линия опасност няма,по онази точка също.
Просто съм човек вярващ в Безкрайната Вселена.А в една безкрайна Вселена всичко е възможно.
Ако разбера(въпреки слабата възможност да стигне до мен),че има Приятелки ще се изкуша да надзърна за да знам да се притеснявам ли.Обаче като помисля най-добре ще е да го питам.Раз-прас.И край на драмата.Имам чувството,че понякога нарочно си създаваме драми-само и само да си разнообразим ежедневието.
ПП
Не мога да възприема триене на приятелства и подобни.Не ми е работа да пипам там(и обратното).

Чудя се какви са тези жени ,които без покана се лигавят по някой мъж?По-скоро и мъжът се заиграва,сериозно или не.Хубаво,че съм си взела сериозен мъж,че едно мислене щеше да пада...

# 187
  • Tам през Атлантическия океан

Чудя се какви са тези жени ,които без покана се лигавят по някой мъж?По-скоро и мъжът се заиграва,сериозно или не.

Соц. мрежи 'предлазполагат' към зиграване  Crazy
Пуснеш нещо у ФБ и понякога се случва някой да направи закачка волно или неволно , целенасочено или не  Mr. Green Whistling
Процеса е двупосочен  Sunglasses
Колко от жените тук имащи мъже у 'приятели' са го правили  Laughing , същото и ипри мъжете  Whistling

Ползвам ФБ, за някои неща ми допада за други не  Laughing
Могат да те изнамерят , ученици , бивши , любпитковци  Laughing същото е и за мъжете ни  Mr. Green
В интерес на истината аз също съм ровичкала ей така , присетила се , изровила някой от миналото  Joy ooooh! и този някой може да и има другарче и да не му стане приятно  Rolling Eyes че ей така присетила  съм се и го извадила там от небитието  Laughing и не , не е задълже да е бивш , просто познат , съученик , някаква обща компания и т.н. 

Ей така , джаста праста си расъждавам  Laughing

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 05:17 от Desss

# 188
Много съм назад значи с тези СМ.Обаче пък желание никакво нямам.Така като гледам/слушам това е добър начин съседи и познати да подхранят Клюката.

# 189
Моят мъж не контактува в социалните мрежи. Не си пада по виртуалното бръщолевене като мен Mr. Green

# 190
  • Tам през Атлантическия океан
От една друга тема попаднах на този пост и се сетих за тази тема на Мадам Hug

Това Елмаза от доста време е най-жакият сайт за запознанства, много рядко да попадне човек там на нормална личност, ако има те бързо избягват от това виртуално пространство, защото е пълно с убити от живота люде...
Аз предпочитам фейса, въпреки, че имам мъж до себе си понякога си пофлиртувам с мои обожатели там, готино е, тръпка.... Но нищо повече, е има няколко разбити сърца като разберат, че съм ангаже, ама не е чак толкова страшно  Joy

Мн. ми е интересно ако с нейния мъж така си флиртрува някоя па било то и ей така както мацката описва  Wink дали би било и приятно  Grinning

Даммм  ...горния  цитат ми  затвърждава по-горното мнение/пост  Wink

# 191
  • София - Рим и обратно
Проверката е майка на доверието Grinning

# 192
Кафе, тук/форума/ проверката е синоним на патология и дива ревност. Няма средни положения при ССФ. Laughing

# 193
Чудно ми е как пък точно Фейса ще избереш за свалки, при положение, че там на балкона са наредени всичките ти настоящи и бивши колеги и примерно най-големите клюкари.

Една колежка навремето съвсем открито флиртуваше с друг колега там и всички ги разбраха, че си бъркат по гащите. После, що жена му правела сцени. Ами поне малко по-потайно да го правеха, щом чак на мен ми писна да им виждам лиготиите, дето си ги пишат.

Един мой бивш напоследък започва да ми досажда във фейсбук с разни от неговите "метафорични" въдички от едно време и ужасно много ми лази по нервите. Писна ми от не можещи да губят лузъри, тръгнали да се правят на професори на маймуница с правопис на ниво 3-ти клас.

Аз още преди 5 години разбрах, че тия сайтове стават най-вече за чесане по езиците. Та ако видя, че примерно си е писал прекалено дълго с някоя, значи твърде вероятно е никога да не се видят.

# 194
  • София - Рим и обратно
Кафе, тук/форума/ проверката е синоним на патология и дива ревност. Няма средни положения при ССФ. Laughing
А, нищо, не ми пречи. Аз нали съм си проверила доверието. ССФ го е получила свише, това го знаем Laughing

Общи условия

Активация на акаунт