За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 231
  • 345
  •   1
Отговори
# 270
  • До морето :)
До колкото разбрах той също си има деца. Предполагам от предишен брак. Идеално им е така според мен. Просто си се радват един на друг.  Grinning

# 271
  • София
супер, значи са се намерили!

# 272
Да , звучи гадно ако ситуацията беше така , както си я възприела . Може би аз не съм се изразила правилно, но той има две деца от предишен брак , които ме познават лично и са наясно с взаимоотношенията ни , както и цялото му семейство. Аз изпращам подаръци на децата му , както и неговата бивша съпруга на моите от името на неговите деца. Малко е гадно , ако започнат бивши съпруги и приятелки да си изпращат подаръци. Още я началото на връзката условията бяха изяснени : децата и на двамата се приемат , деца няма да имаме заедно, респект един към друг , радваме се и борим заедно с живота , но всеки има лично пространство и финансово независим- повярвайте ми и двамата сме направили много един за друг , но финансовата зависимост и прекалено големите славния често са повратна та  точка в една връзка.

# 273
Точно никога не бих живяла с мъж, който очаква да поемам половината разходи по домакинството. Shocked Ако ти това наричаш финансова независимост, аз го наричам мъжка п*ка и скъперник. Мъжът е мъж само когато умее да издържа семейство.
Освен това не виждам за какви чувства може да става дума когато няма желание за деца. Единствено желанието за общо дете може да е показател за сериозни и истински чувства. Ако ще да има сто от предишни бракове, те НЕ СА ОБЩИ.

# 274
Да , звучи гадно ако ситуацията беше така , както си я възприела . Може би аз не съм се изразила правилно, но той има две деца от предишен брак , които ме познават лично и са наясно с взаимоотношенията ни , както и цялото му семейство. Аз изпращам подаръци на децата му , както и неговата бивша съпруга на моите от името на неговите деца. Малко е гадно , ако започнат бивши съпруги и приятелки да си изпращат подаръци. Още я началото на връзката условията бяха изяснени : децата и на двамата се приемат , деца няма да имаме заедно, респект един към друг , радваме се и борим заедно с живота , но всеки има лично пространство и финансово независим- повярвайте ми и двамата сме направили много един за друг , но финансовата зависимост и прекалено големите славния често са повратна та  точка в една връзка.

# 275
Точно никога не бих живяла с мъж, който очаква да поемам половината разходи по домакинството. Shocked Ако ти това наричаш финансова независимост, аз го наричам мъжка п*ка и скъперник. Мъжът е мъж само когато умее да издържа семейство.
Освен това не виждам за какви чувства може да става дума когато няма желание за деца. Единствено желанието за общо дете може да е показател за сериозни и истински чувства. Ако ще да има сто от предишни бракове, те НЕ СА ОБЩИ.

Ти въобще добре ли си и в кой век живееш??? Защо си въобразяваш че си толкова специална да те издържа някой, моля те сподели какви качества притежаваш , за да се чувства някой задължен да те издържа.
Бъди много внимателна с епитетите и езика , който използваш по отношение когото не познаваш и член на форума заявява че го обича и уважава. Има елементарни правила на нормално поведение при общуване, които ти нарушаваш.
По отношение на децата , това е лично наше решение и изцяло считам че мнението ти не меродавно, грешно и закостеняло.

# 276

Ти въобще добре ли си и в кой век живееш??? Защо си въобразяваш че си толкова специална да те издържа някой, моля те сподели какви качества притежаваш , за да се чувства някой задължен да те издържа.

Лично си говори с Йоан Кръстител, така, че няма как да се мериш с нея.  Wink

Супер, че така се обичате без да робувате на клишета! Не приемай за свои чужди страхове.  Simple Smile

# 277
Pasinet, благодаря за подкрепата -ние сме щастливи по тоя начин , децата и на двамата ни са щастливи и не виждам с какво предизвиках тези обиди към човека , с когото живея.

# 278
Аксел Киара, не търси логика у Лизет  Mr. Green Предварително загубена кауза е  Joy

Не намирам нищо странно или ненормално в това жената да е финансово независима и да участва наравно в разходите по домакинството. За себе си не бих приела обратното, зорлем да се поставя в положение на такава, дето не може сама да си изкара хляба и този на децата ми... Да стане една жена домакиня си е личен избор, аз не бих могла, но много жени се чувстват прекрасно в тази роля... Но да работиш и да не участваш в разходите, щото , видиш ли, тези пари, дето си ги изкарала, са специални, женски пари, които за хляб не се ползват (нито за бижута, нито за дрехи, това се купува с мъжки пари), не искайте от мен да го разбера, не мога  Mr. Green

# 279

Бъди много внимателна с епитетите и езика , който използваш по отношение когото не познаваш и член на форума заявява че го обича и уважава. Има елементарни правила на нормално поведение при общуване, които ти нарушаваш.
По отношение на децата , това е лично наше решение и изцяло считам че мнението ти не меродавно, грешно и закостеняло.

Ама моля ти се, всеки говори за себе си и от първо лице. Ти ако смяташ за нормално да си делиш раходите за храната по равно с мъжа с който живееш, аз изобщо не намирам нищо нормално в такъв мъж. Въпрос на самооценка. Лице в лице бих ти казала с далеч по-цветущи епитети какво мисля за такива индивиди от мъжки пол. Това дали се чувства задължен не зависи от факта какви качества аз притежавам, а какви качества той притежава.

# 280
  • по пътя на светлината
Какво толкова ...лошо и обидно е казала -това е нейно мнение не конкретно към този мъж ,а по принцип  към подобни мъже.
Да и аз подкрепям мнението на Лизет ,загубихме се в забързаното време като жени, работим наравно с мъжете ,че и повече от тях,грижим се за всичко.....
Мъжете...заличиха се като пол....с две думи вече всички сме еднополови.
Няма лошо да се делят разходите в един дом,но това не би трябвало да е приоритет в едно семейство.
Дори и в най напредналите държави - икономически,интелектуално....мъжа е този който е отговорен не само за ежедневните разходи ,но и за всички нужди на семейството си.

# 281
  • Kопенхаген
А жената какво, да си събира заплатата в спестовен влог ли?

# 282
........... какви качества притежаваш , за да се чувства някой задължен да те издържа.
Защо трябва да е задължен?
Не може ли просто да обича и да иска да прави най-доброто за любимата жена и семейството си?
Не бих била толкова крайна като Лизет, но аз също не бих определила мъже, които плащат само своите си  разходи и очакват жената да си покрива сама своите, точно като мъже.
Което не значи, че жената трябва да не печели пари или да не участва.Но, само ако тя има желание.Т.е., мъжа трябва да има готовността, желанието и начина да издържа семейството си, а ако жената има принос, о.к.

# 283
Жената печели и има желание какво толкова сте тръгнали да им налагате своите възгледи.

# 284
Защо трябва да е задължен?
Не може ли просто да обича и да иска да прави най-доброто за любимата жена и семейството си?
Не бих била толкова крайна като Лизет, но аз също не бих определила мъже, които плащат само своите си  разходи и очакват жената да си покрива сама своите, точно като мъже.
Което не значи, че жената трябва да не печели пари или да не участва.Но, само ако тя има желание.Т.е., мъжа трябва да има готовността, желанието и начина да издържа семейството си, а ако жената има принос, о.к.

А ако мъжът не изкарва толкова, че да покрива всички семейни разходи, дори да има желание,тогава какво?

Общи условия

Активация на акаунт