За ,,приятелките,, на любимия мъж в социалните мрежи.

• 22 235
  • 345
  •   1
Отговори
# 330
Ай ся , цял форум се изреди да и казва какъв мухльо е нейния, но тя реши да се заяде точно с моите коментари , които дефакто бяха абсолютно безобидни. Сори но не си е подбрала ''жертвата'' правилно Simple Smile
Алекс преориентирай се към някой друг  Winkи дай малко по спокойно, като си вадиш кирливите ризи в общественото пространство недей очаква че никой няма да го види Wink

# 331
Пръкването си е проблем на майка ми и баща ми , както и твойто е проблем на твоите , но явно някъде по пътя на пръкването до тази тема се е изгубила голяма част ит речников запас и памет , както и възпитание . Определено не мога да бъда спокойна , когато се опитват да обиждат мен и семейство ми, което може би успяваш да правиш без проблем. Определянето на твоята личност е базирано на предположения , които правя въз основа на твоето поведение - не правя категорични заявления , тъй като има много приятни текстове в НК.
Темата е за мъжете , с които сме -авторката / моя респект към нея/ не е уточнила , тъй като така е преценила .
Та докъде стигна с географията и определянето на националности и с кого по точно разговаряш? Simple Smile)

# 332
Казах ти и пак ти го повтарям, не си си подбрала ''жертвата'' правилно Wink
И вземи се върни назад и прочети кой какви определения е правил и тогава ми подскачай като ощипана мома Wink
Ай в лево  Mr. Green

п/с следващия път не си вади н.асраните гащи за да няма и коментари Wink

# 333
Ти определено имаш нужда от имодиум

# 334
хахаххаа пак се обърка Wink по скоро се препоръчвана тези които са с н.асрани гащи Wink
май и с лекарствата не си на ясно  Joy

# 335
Хех, Трой, май ти не си дочела... Я се върни, виж кой какво е писал, попреговори и пак ела  Mr. Green Никакви гащи не е имало, Алекс сподели своя начин на живот, който се счете за ужасно неподходящ от Лизет и ко. Дотук нужда от имодиум никой няма  Mr. Green Може би някои потребителки имат нужда от кукумицин или поне някакво успокоително, че много агресивни нещо  Joy

А за мъжките жестове и плащането на сметка  Joy Значи по-мъжко е нищо да не попипваш вкъщи, да си чакаш да ти сервират ракийцата и салатката, но редовно да доставяш диаманти, да плащаш всички сметки и най най-вече, да не забравяш да платиш сметката в ресторанта... Думи нямам  Joy

# 336
Мила Трой, ти посети доста често тоалетната с всяко твое изказване и доста смърди.
С лекарствата ще ти трябва доста време да се запознаваш , но преди това се научи да говориш с малко по-развита лексика , поне малко....

# 337
Мила Трой, ти посети доста често тоалетната с всяко твое изказване и доста смърди.
С лекарствата ще ти трябва доста време да се запознаваш , но преди това се научи да говориш с малко по-развита лексика , поне малко....
Хайде да не интимничим, защото определено не си падам по жени Simple Smile
Лексиката ми е според аудиторията Wink и чувала ли си за индипендънт прискрайбър ?
Ако не си мога да те светна  Mr. Green

# 338
Трой , чувала съм Simple Smile , обаче от цялото това общуване ти започна да ми ставаш много симпатична / съвсем сериозно и без сарказъм ) , така че давай обясни ми . Наистина ми е много гот да си говоря с теб и дай да поддържаме същия дух , за да видим докъде ще го изкараме.
Няма и нотка на сарказъм , определено си интересна личност!
Айде сега много знаеш ме светни , че аз мрънкам като не ми светнат крушката / аналогия с твой пост от друга тема " като ми е тъмно , ставам и си светвам крушката сама" Hug

# 339
Не разбрах, искаш да те светна или искаш да ви светя ?  Mr. Green

# 340
А за мъжките жестове и плащането на сметка  Joy Значи по-мъжко е нищо да не попипваш вкъщи, да си чакаш да ти сервират ракийцата и салатката, но редовно да доставяш диаманти, да плащаш всички сметки и най най-вече, да не забравяш да платиш сметката в ресторанта... Думи нямам  Joy
Всъщност, моите наблюдения са точно обратни.
Обикновено мъже, които държат да платят сметката, и в домакинството не се "спестяват".
А тези, които чакат/държат жената да си плати нейната част, и в домакинството чакат наготово.  Laughing

# 341
Ако мъжът  по цял ден изкарва за диаманти и сметки ,а жената си е в къщи някак си не ми се струва нормално да се прибере и да започни да приготвя вечерята.

# 342
Извинете, но с един диамант ще се изплати заплата на чистачка и готвачка за доста години напред, та какво толкова ги мислите работещият за диаманти мъж и неработещата му жена?  Laughing

# 343
О, така е вярно  Laughing

# 344
То ставаше дума за спестовните работещи съпруги, дето не приемат, че могат да платят някоя сметка...

Общи условия

Активация на акаунт