ПЛЕВЕН 153

• 85 975
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Вътрешни обувки?
За какво са те? Да не би да се има предвид нещо за физическо?
Оф, само не пак пантофи като в градините  Stop Crazy
И аз мислих, че съм се отървала от тия вътрешни, ма не  Whistling Те нали са стъпка по стъпка, имат си кът за отдих, търкалят се там и разни такива. Още не съм наясно напълно, на есен ще пиша повече.

# 511
Вътрешни обувки препоръчваха и при нас, защото зимата е по-добре да не стоят с мокри ботуши, но не пантофи, а нещо от типа маратонки.

# 512
На нас не ни споменаха нищо за вътрешни обувчици, но може би септември ще кажат по-подробно.
Ровя се из нета и търся някъде хотелче на плажа, но не голямо, някой да е ходил на нещо подобно. Тази година ми се иска нещо по-спокойно, но на плажа, че с тази трудна подвижност  Cry

# 513
  • Плевен
На нас не ни споменаха нищо за вътрешни обувчици, но може би септември ще кажат по-подробно.
Ровя се из нета и търся някъде хотелче на плажа, но не голямо, някой да е ходил на нещо подобно. Тази година ми се иска нещо по-спокойно, но на плажа, че с тази трудна подвижност  Cry
Китен - хотел "Славини" - на плажа/пясъка Южен плаж

В Албена също - първа линия хотели, всичките са подходящи.

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 13:30 от valка

# 514
  • Плевен
За раниците - ние взехме раница/ чанта от Май тойс преди две години - беше много намалена. Не е мръднала, ще я ползва и тази година в 3-ти клас, не е мръднала.
Прилича на тази, която Дикси е показала.
Вариант за смяна на здрава раница при нас няма. Като станев 5ти клас ще му търсим нещо по-така (модерно за възрастта).
Спортни обувки/гуменки/маратонки ще ви трябват. Те се използват само по физическо, когато се играе вътре в салона. Не се разрешава влизане в час по физическо с външни обувки. Даже нашите стоят в един голям кош в стаята целогодишно (важи за целия клас).

# 515
Аз взех една  раница от Кауфланд с точките  и още една, но не е някаква специална. Като знам, че ние ще я носим  Laughing, не ми се купува скъпа, ще отложа за друга година хубавата раница.
На Ташев казаха, че давали гаранция 3 години май, но нямам представа дали са хубави.

# 516
  • някъде там
Момичета извинявайте,че така нахлувам в темата.Препоръчайте ми добър детски очен лекар в Плевен.

Благодаря предварително  Hug

# 517
Момичета извинявайте,че така нахлувам в темата.Препоръчайте ми добър детски очен лекар в Плевен.

Благодаря предварително  Hug
Аз съм водила децата при д-р Кривошийска. Преглежда в Окръжна болница, но ние ходим в Оптиката на центъра, под Спортно-информационния център, 10 лв. е прегледа и не чакам пред кабинети.
Валка, а в Иван Вазов има ли гардеробчета, където да си оставят нещата? Май не видях такива. Ако трябва да се преобуват или да си оставят якетата, как става?
Аз раници мисля да взема Габол,  4 години изкарахме с такива в градината и още са здрави.
Атракция, вие в Отец Паисий ли сте или има и друго стъпка по стъпка?

# 518
Там,да. Мисля, че няма друго Стъпка по стъпка.

# 519
  • някъде там

Благодаря предварително  Hug
Аз съм водила децата при д-р Кривошийска. Преглежда в Окръжна болница, но ние ходим в Оптиката на центъра, под Спортно-информационния център, 10 лв. е прегледа и не чакам пред кабинети.
Валка, а в Иван Вазов има ли гардеробчета, където да си оставят нещата? Май не видях такива. Ако трябва да се преобуват или да си оставят якетата, как става?
Аз раници мисля да взема Габол,  4 години изкарахме с такива в градината и още са здрави.

Много благодаря  bouquet  Може ли телефон за връзка на тази оптика и адрес.Ако искате на лични да не спамя вече в темата Peace

# 520
Здравейте, момичета Hug МИне се не мине някой месец- и пак нахлуя в темичката ви Simple Smile лятото си е  плевенски сезон за мен и с това и подсещането ми за прекрасната темичка.Хвърлям  ви по едно око от време на време.ВИждам че  и тук кипят първолашки страсти.Доста хлапета стартират тази есен.НИе сме на ваканционна вълна, но с удоволствие ще споделям и аз вълненията по темата .Раницата е купена  преди няколко месеца- комплект Херлиц.Родителската среща предстои семптември месеци все още нямаме списък за купуване на помагала.Затова само се ослушвам и събирам отзиви за отделните артикули.Утре идвам в Плевен да оставя Дария за самостоятелна ваканция при баби дядовци- който какти си я разпредели .До началото на август ще е там сама, а по някое време след това и ние с баща й  ще се присъединим към  плевенските ширини.Ами- това е засега от мен Simple Smile Скоро ще се включа пак  Party

# 521
В Метро има принципно хубави раници за ученици, но не съм сигурна, че още им е почнал сезона, щото в повечето хипермаркети тези стоки барабар с тетрадки и прочие помагала се водят сезонна стока. Мога в сряда да се огледам и да ви снимам ако има избор на модели и цена.
Може би ще има и в Хиполенд, както и в Кауфланд задължително още през август, но техните не са качесто с изключение на моделите от Дисни колекцията, които съм виждала предна година.
Всеки случай Херлиц си е качество, между другото в момента имат лотария във фейсбук на артикул по избор от каталога им, играйте за раница. Laughing

# 522
Ще дадеш ли линк, не мога да ги намеря?

# 523
  • Плевен
Джина, не разчитай на гардероби. В стаята има голяма стенна закачалка (в нашата стая има, в другите не знам) за якетата и голям кош за вътрешните обувки.

# 524
  • София
ИзпуснАх ви края и това си е.
Чета отвреме навреме и сега реших да пиша нашият опит с раниците. Купихме на Мими Херлитц от Метро за около 70лв беше. Сега ще е трети клас детето, раницата е абсолютно като нова. Нещо подобно на тази, дето Дикси е показала. Пера я отвреме навреме и това е. Имаше и комплекти с несесер и чанта за физическо, но ми се сториха тврде скъпи и ги взехме отделно- обикновенна тоба за физическо за 5лв и несесер пак на Херлитц за 15лв. Предоволна съм.
Имайте предвид, че ако мама или тате носят раниците не е удобно да са от тези с ортопедичен гръб, каквато е и нашата, поне така установявам аз.  Така или иначе при нас Мими си я носи и това отпада като проблем.
Хайде приятно лято на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт