ПЛЕВЕН 153

• 85 960
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Ще дадеш ли линк, не мога да ги намеря?
Ще дам разбира се, но играта е изтекла - https://www.facebook.com/LumarBG/app_138177086332299
освен това наградата е била несесер. Mr. Green

# 526
Здравейте мами  Hug
Идвам при вас с спешен въпрос.
Моля да ми препоръчате ЯМР за  хипофизата в вашия град.
Кой лекар бихте ми препоръчали?
 Може и на лични  Hug  bouquet Hug

# 527
Момичета, сега стиковахме с мъжът ми  графици работни и отпуски и се оказа финално че за РД на Дария ще се озовем в Плевен на 99 %.Тя в момента е там и няма  кога да я взимаме до тази дата в София.А и с оглед на отпускарския сезон и липсващите приятели, смисъл няма от подобно упражнение.Така че се очертава плевенски празник Simple Smile И тъй като съм в пълна мъгла за местните местенца, ще разчитам на вас за препоръки и  актуално инфо по темата Praynig Та- търсенето е - място за забавление на децата( Дари става на 7 г).Ще сме с братовчедите и още 2-3 приятелски деца евентуално.Приемам всякакви преложения  и идеи.Не целя грандиозно събитие.Просто приятно място, подходящо за възрастта и съответните  съоръжения( ако е детски кът), с подходяща почерпка .  bouquet

# 528
velmar, ако искате на открито....няма нищо подобно. ) поне не и с подходящи детски съоръжения за възрастта. )
В МОЛа да се заврете....и там сякаш е за по-малки деца.
Може да отидете в Кайлъка в Пещерата, или да отскочите до с.Рибен и конната база там и да им направите урок по езда и пикник. ) Аз обмислям тази идея за РД на Калина на 21ви. )

# 529
Мерси , МИра.Нямам претенции за конкретна обстановка.чнещо тривиално по-скоро  , колкото да отчетем денят като празничен.Да поиграят децата и да хапнат торта. Нещо такова.На открито сме правили, езда Дария тренира, но  другите нито са ясни кои ще са точно като деца, нито мисля §е е подходящо.чне ми е комфортно  в тоя район- не се чувствам в свои  води за подобна организация.По-скоро за заведение с детски кът- пицария, клубче с  по-подходящи за възрастта съоръжения... newsm78Знам ли  и аз....ОХ- много ми е сложно с тия рожден ден насред лято...Ама ти  ме разбираш добре Simple SmileЕдни и същи терзания имаме по това време на годината

# 530
velmar, ние 2поредни години правим РДто в Градската градина точно поради липсата на деца. Обикновено само 2-3 от приятелските са тук и изобщо не ми се занимава да организирам нещо. )
Родителите си сядаме на кафенето, децата ги пускаме да играят и това е. ))) Поръчвам си само торта и мъфини. Тортата за в къщи след това, мъфините ги нося там и толкова. )
Тази година ми намирисва, че ще е същото. ) За сега уж почти всички приятелчета ще са тук (5-6деца) но никога не е сигурно.

# 531
Разбирам те, Мира.Ама аз реално " вкъщи" на плевенска  почва нямам Simple Smile И точно домашния елемент искам да пропусна.Абе- просто  празника да си е за детето с колкото  и да са налични деца.Само мястото , където да играят и да се хапне тортичка според традицията търся Simple Smile НО това с градската градина не ми е вариант  според разбиранията ми.....Предложете заведения Praynig

# 532
Velmar, с уговорката, че не съм ходила там, но съм чувала  Mr. Green Става дума за Замъка на Сторгозия. Дано се включи някой, който е правил детски празник там, сигурна съм, че имаше от нашата тема.
 https://www.facebook.com/zamukastorgozia

На морето съм. Днес е ужасно време - мнооооого силен вятър и гъсти черни облаци  Confused
Но пък е красиво на плажа скрит на завет под форселта на караваната. Морето е бурно, та бурно. Само смели сърфисти се мотаят насам-натам между вълните  Simple Smile Добре, че поне интернета върви криво ляво.
Мислим да направим разходка до Ахтопол и Синеморец. В Ахтопол никога не съм ходила, даже нямам идея какво да очаквам, но поне да мине времето днес.

# 533
Дикси, много оплаквания имаше от този Замък преди време. Едва ли са променили нещо.

Иначе става във Воденицата, пак на Сторгозия. Голямо детско съоръжение с пързалки, катерушки и т.н.
Може също да отидете и в боулинг залата, гледам за по-големи деца там организират рождени дни.

# 534
Дикси, хубаво е в Ахтопол. Ние изкарахме няколко почивки там и много ми хареса.

За РД - аз съм правила деветия рожден ден на Митко в Дисни мания и децата си изкараха добре - просторно е и съоръженията могат да се ползват и от по-големи деца. В Замъка не съм ходила от година-две, последно беше доста зле, но сега гледам реклама, май са го обновили.

# 535
Може да пробвате в Дисни мания, май така се казваше едно заведение на китайската стена -има и човек който рисува децата и им измисля забавни игри със състезателен характер. Другото място за детски РД за което съм чувала е в ж.к.Дружба - една пицария по пътя на 9-ката, между втора и трета спирка. Надявам се да съм била полезна. Simple Smile

# 536
И аз съм на вълна РД Simple Smile търся координати на ди- джей за дечурлига. Категорично ми беше заявено,че вече не желае ,,бебешки,, аниматорки и иска детска дискотека.
А и плановете ни за морето претърпяха промяна,та поне това да свърша.

# 537
благодаря ви за предложенията, момичета Hug Имат ли сайтове тези обекти? Какво предлагат, освен детски кът- какви съоръжения,меню....Ще ми се да добия представа.А в Плевен вероятно самата аз ще пристигна предния ден  и няма да имам време за обиколки и избиране... Rolling Eyes

# 538
Аз тази година 8-я РД на Кари ще го правя в Галакси Боулинг клуба, вярно на закрито е, но това й е желанието  Peace Там имат един аниматор, който добре се оправя с децата, били сме на няколко рожденни дни и всички са доволни.

Детския клуб Джуниър в Дружба - там самото детско кътче е доста малко, а клуба си е тип ресторант. Винаги има хора и е доста тъпкано, аз там детски РД нямам желание да правя... Виж, един мой правих, за да има и за децата забавление  Crazy

Замъка - сервират алкохол, и то в големи количества на деца, това ми стига да се откажа. Иначе имат страхотно игрище и голям кът за децата Peace

За Дани и неговия трети РД съм си набелязала Дисни Манията, най-подходящо ми се струва за неговата възрастова група  Simple Smile Май най-много РД на децата съм правила там...

# 539
Тоя замък ме заинтригува... ThinkingВ крайна сметка ми трябва подходящ терен Grinning.В Централ имало промени от времето когато се жених Crazy.Нещо да споделите за там като условия?И за сладкарница с детски кът  до градската градина чух newsm78

Общи условия

Активация на акаунт