ПЛЕВЕН 153

• 85 931
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Ани, Замъка е с нов собственик, като забавления има 2 люлки и бебешка пързалка. И голямо футболно игрище. Има и голямо свободно пространство, където преди бяха "атракционите" им. Като терен е ок, ще им измислиш забавления.

# 541
Ааааааа не-нямам никакво намерение да мисля каквото и да е.Трябва ми готов терен със съоръжения ала детски клуб да поиграят,да се почерпят и да отбием номера.Уф-всяка година едни и същи терзания с тоя рожден ден по никое време.Дария чака с нетърпение момент когато ще станела голяма и ще си праи плажно парти с приятели

# 542
Ааааааа не-нямам никакво намерение да мисля каквото и да е.Трябва ми готов терен със съоръжения ала детски клуб да поиграят,да се почерпят и да отбием номера.Уф-всяка година едни и същи терзания с тоя рожден ден по никое време.Дария чака с нетърпение момент когато ще станела голяма и ще си праи плажно парти с приятели

Ако искаш ще ти фотна утре за какво става дума  Sunglasses

# 543
  • Плевен
Според мен на тази възраст (7г.) най-добре би се чувствало детето и гостите в детския кът срещу хотел "Ростов" - на третия или четвъртия етаж. На единия етаж е по-за бебета - пързалка с топки и други такива. На другия етаж е за по-големи и там като, че ли е по-забавно за децата, а е и по-просторно. Виктор ходи там многократно на РД и все не му омръзва.
За боулинга ... не ми харесва. Били сме на РД там и беше интересно първите 10-15 мин. След това на децата им омръзна да играят боулинг и се впуснаха по платените игри. Пригответе много левчета за там. Ако нямате ... какичките ще ви дадат.  Simple Smile

# 544
Миленка,ще ти бъда много благодарна ако онагледиш  с  някоя снимка Heart EyesВалка,какво е това нещо срещу ростов? Добре звучи.Дай малко повече инфо,плийз Praynig

# 545
velmar, според мен най-добре ще ви бъде във Воденицата, пак на Сторгозия.
Голяма пространство със съоръжения за децата, пързалки, за катерене, люлки.
И добро меню и хубави кътчета за родителите.

# 546
velmar, според мен най-добре ще ви бъде във Воденицата, пак на Сторгозия.
Голяма пространство със съоръжения за децата, пързалки, за катерене, люлки.
И добро меню и хубави кътчета за родителите.
Но след 17 ч. е ад - има около 50 деца на тия съоръжения и лично за мен е адски изнервящо.

Ани, врътни им един пикник на каменните животни, можеш да им викнеш и аниматор - да тичат на воля....

# 547
аз ще пристигна в Плевен късно вечерта преди рождения ден...Нямам нито време, нито възможност да се занимавам с аниматори и подобна организация.Затова и търсенията ми са за нещо готово като вариант.Уф...станах досадна и на себе си....КАжете нещо интересно.Как я карате в тая жега в града?

# 548
  • Плевен
Ние миналата година ходихме два пъти на детски рожден ден на басейна в Гривица. Децата останаха толкова доволни, че не им се тръгваше до късно вечерта. Имаха аниматор,играха, къпаха се в детския басейн, много хубаво беше. Едното детенце е поканило Миши пак там другата седмица.
Миналата седмица пък бяхме във Воденицата на Сторгозия. Там обаче има много деца, ако е събота и трудно се проследява какво се случва около детския кът. Иначе децата много играха.

# 549
Здравейте и от мен ПЛЕВЕНски мами!

# 550
Ани, и аз щях да ти предложа басейна на Гривица, стига всички да са с транспорт. Не сме ходили досега на рожден ден там, но съм чувала от други, че става супер купон. Иначе от другите варианти, които не са много - може това заведение до големия Лайф на Сторгозия - има детски кът и мисля, че има торти и сандвичи. Преди време бях питала за там, но се отказах, защото ни е далеко. В Централ не е лошо, но клубчето е малко.
Аз да питам за басейна в ЛВТ - хубав ли е, някой ходи ли там? Има ли вход за децата?

# 551
Мами,не знам дали ще помогне идеята,но-има кафе-сладкарница в началото на парк"Скобелев" с детски кът,по-точно в дясно в началото на стълбите.Не знам обаче цени и работно време.

# 552
Момичета, аз пак се включвам с питане за DJ. Изрових нета и не мога да намеря координати. Или не се рекламират ,защото имат много работа или аз лошо търся Laughing

# 553
Biserka_a, на нашето парти за края на градината имаше един много готин DJ, страшен купон направи и доколкото разбрах е същият, който работи в Глакси боулинг. Може да попиташ там, а аз сега ще опитам да намеря и номера му, но не обещавам, защото всички са по почивки вече.
Между другото и това кафе където бяхме ние става за детско парти за по-големи деца. Намира се срещу градина Чучулига - MOONBOCKS, но е за повече деца и да им се вземе DJ или аниматор и става супер. Има и някакви играчки, но за съжаление затвориха лятната градина, там имаше и трамплин за скачане.

# 554
Djinа,ще см ти безкрайно благодарна ,ако намериш номера му! Аз лесно ще попитам,но дали ще ми дадат координати в боулинга , не е ясно. Важно е д аима DJ ,а пък мястото ще го намерим по- лесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт