ПЛЕВЕН 153

• 85 740
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Момичета препоръчайте ми добър хематолог в Плевен  Rolling Eyes

ЗАвеждащия на отделението по хематология, всеки вторник и петък приема в ДКЦто в Окръжна болница. Има му графика на сайта на окръжна.
Проблеми с хемоглобина ли имаш?

Охх, да и ми изписаха желязо, но ЖСК и Fe са ми в норма, хемоглобина ми е 88. Иска ми се да се консултирам с хематолог.  Peace

И аз бях така, желязото в норма, а хемоглобинът ми падна след 5мл от бременността, не беше драстично, де - май 109 беше най-ниската стойност! Но започнах от 135 и затова на гинекологът ми му се стори странно това съотношение и ме прати директно при доц. Николай Цветков. /Съмняваше се за таласемия, но и преди са ми правени подробни изседвания и се обори тази диагноза/ Ако отидеш при него, трябва задължително да си вземеш номерче от регистратурата предварително! Не е необходимо да ходиш часове преди приемното време, обаждаш се на сестрата, че си бременна и влизаш веднага!  Peace

# 61
     За мамчето с кокошия трън. Аз имах на палеца, след година започна да се оформя и на показалеца ми.  Бабешки цяр, но ми помогна е сок от листата на смокиня или стрити листа от мушкато. Нямам вече дори следичка върху пръстите си.

Аз записах моето момче в Отец Паисий. От близо година разпитвам за училища, но най-накрая /повече на сляпо/ се спряхме на това. Има познати деца там и предполагам ще му е добре.

# 62
Момичета препоръчайте ми добър хематолог в Плевен  Rolling Eyes

ЗАвеждащия на отделението по хематология, всеки вторник и петък приема в ДКЦто в Окръжна болница. Има му графика на сайта на окръжна.
Проблеми с хемоглобина ли имаш?

Охх, да и ми изписаха желязо, но ЖСК и Fe са ми в норма, хемоглобина ми е 88. Иска ми се да се консултирам с хематолог.  Peace

И аз бях така, желязото в норма, а хемоглобинът ми падна след 5мл от бременността, не беше драстично, де - май 109 беше най-ниската стойност! Но започнах от 135 и затова на гинекологът ми му се стори странно това съотношение и ме прати директно при доц. Николай Цветков. /Съмняваше се за таласемия, но и преди са ми правени подробни изседвания и се обори тази диагноза/ Ако отидеш при него, трябва задължително да си вземеш номерче от регистратурата предварително! Не е необходимо да ходиш часове преди приемното време, обаждаш се на сестрата, че си бременна и влизаш веднага!  Peace

Значи във вторник отивам при него. Дано да ми помогне. Нали съм разбрала добре, няма записване на часове, отивам и чакам?  Hug

П.С. Работи с направления нали?  Rolling Eyes

# 63
Да, минаваш през регистратурата, за да ти регистрират направлението и после се качваш пред кабинета. Но по-добре се обади предварително, хем ще питаш дали са актуални приемните дни и часове в ДКЦ-то, както и дали има номера или записване на часове, защото не съм сигурна вече! Водихме малката там на офталмолог и за него имаше записване на номера, може би затова се обърквам! Simple Smile Като отворят кабинета веднага поискай да влезеш да си дадеш направлението на сестрата - тя е много любезна и ако и кажеш, че си бременна, ще те извикат, без да чакаш!
Да знаеш, че доцентът ти пуска задължително кръвни изследвания, които правиш на момента, изчакваш резултата и се качваш отново при него! Peace

А аз да попитам: някой ходил ли е на преглед при д-р Минков в МЦ Окулус?

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 21:27 от farfallina

# 64
Ако някой иска да се записва на танци, има намаление в сайтовете за групово пазаруване на карта за клуб Веселяци.

# 65
Мами кажети ми добър ухи нос гърло защо в Ловеч нещо не ми вдъхват доверие и изкам да направя още един консулт.

# 66
Да, минаваш през регистратурата, за да ти регистрират направлението и после се качваш пред кабинета. Но по-добре се обади предварително, хем ще питаш дали са актуални приемните дни и часове в ДКЦ-то, както и дали има номера или записване на часове, защото не съм сигурна вече! Водихме малката там на офталмолог и за него имаше записване на номера, може би затова се обърквам! Simple Smile Като отворят кабинета веднага поискай да влезеш да си дадеш направлението на сестрата - тя е много любезна и ако и кажеш, че си бременна, ще те извикат, без да чакаш!
Да знаеш, че доцентът ти пуска задължително кръвни изследвания, които правиш на момента, изчакваш резултата и се качваш отново при него! Peace

Страшно много ти благодаря за изчерпателния отговор! Ще се обадя в понеделник.   bouquet

# 67

Страшно много ти благодаря за изчерпателния отговор! Ще се обадя в понеделник.   bouquet

Моля!  Hug Кажи после какво е станало!
При мен тогава се оказа съвсем нормално "падане" на Хб от бременността и си пиех желязо дори 1м след като родих. После си се беше нормализирал.

# 68
Момичета, кажете ми какви документи са нужни за детските и какъв е прага на дохода, моля.
Имам спомен за бележките с доходите, копия от актовете за раждане ,ама само на детето ли бяха? Копия от личните карти и бележка за имунизациите, друго,какво е необходимо?
Другото,което идскам да Ви питам е да ми препоръчате невролог в Плевен-става въпрос за проблеми с дискова херния, че седми месец мече се влача с болки.

# 69
  • Плевен
Еви,аз миналата седмица подавах,та ми е прясно. Трябват: Бележки за дохода на двамата родители /оригинали/,че аз занесох разпечатани по мейл и ме върнаха, бележка за профилактичен преглед от личния лекар, бележка от училище ако е ученик, акта за раждане и личните карти на родителите.
Невролог не знам.

# 70
Ева,за дискова херния аз ходих в Панталеймон - пет дни на системи и инжекции,като не спиш там.Отиваш само за системите и си тръгваш, водят те че  си в болница.Правят изследвания,снимки,ЕМГ и т.н.Беше ми удобно, че е близо до нас.После си взимаш едно направление от личния за физиотерапия  7 или 10 дни - много добре ми се отрази.

За детските и аз щях да питам,че вече година и половина не получавам и сега мислех да опитам пак - 350лв. беше прага преди  newsm78 и се взимаше брутото нали ?

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 09:35 от Тони.

# 71
Абе и на системи бях и на нестероидни и на иглотерапия и на Поморие и на мануалотерапия и сега последно физиотерапия и всичкото това от септември миналата година няма спиране болката.
Дали прага е 350 лв, че си мислех, че е по-малко.

# 72
Прага за детските е 350лв. на член от семейството, миналата седмица ходих да подавам документи за еднократната помощ за 2то дете.
Голямо учудване ги подгони служителките като ми обясних, че не отивам за детски и че нямам доход, за да получавам такива.
Иначе и 2те ме убеждаваха как трябва да си подам документи.
Докато прага е такъв и децата се делят на не знам какви...ще ме извиняват...

# 73
Да, те докато смятат всички брутни доходи, много ясно, че така ще те гледат! И аз не взимам, нали сме супер богаташи с мъжа ми!!! Но никой не те пита какви разходи имаш, и то ИЗВЪН тези за отглеждане на детето / децата ти!  Twisted Evil  И не смятат, че от тези брутни доходи ти си плащаш данъци на самата държава, защо поне тях не ги извадят от сметката? Извинете ме, но направо се нервя като се подхване тази тема! #2gunfire Laughing
Ето тук можете да прочетете повече: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=686588.0

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 14:39 от farfallina

# 74
Да, много е яко това с осигурителния праг  #Cussing out Вчера гледах за един човек, възползвал се от "висяща закуска"  - бил на пенсия от 280 лв., която не му стига. Ами как ще му стига... Мисълта ми беше, че моята заплата като се спаднат данъците е с 20-30 лв. по-голяма Sad  А по разни предавания като ги чуя как се учудват на някой как можел да работи за 600 лв. - а, да, вчера за този изгонения учител заради Харлем шейк ставаше въпрос... не знам какво да си мисля... тези софиянци ли живеят в друга страна, ние ли не живеем изобщо??? Че то за Плевен 600 лв. си е направо висока заплата. Или само моите познати работят за по-ниски от тази заплата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт