ПЛЕВЕН 153

• 85 877
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Biserka_a, имаме му номера, но понеже е в телефона на мъжа ми, пък той шофира в момента, ще ти го напиша малко по-късно.

# 556
Мун, ти си моето спасение Laughing  благодаря ти!  bouquet

# 557
 Laughing
Пращам номера на ЛС.

# 558
Мун, спазарихме се с ,,дисководещия,, Grinning благодаря ти сърдечно! Няма да описвам ,каква еуфория е в момента при нас Laughing

# 559
Е, браво, радвам се, че сте се свързали!  Party
Що в кавички, бре? Twisted Evil

# 560
Е, браво, радвам се, че сте се свързали!  Party
Що в кавички, бре? Twisted Evil

Щото съм била старомодна ,щом използвам дисководещ ,а не DJ, някой нямало да ме разбере Grinning  иначе момчето ми се стори много сериозно и най-важното ,че беше свободен за 22 август,което си е чист късмет.и благодарение на теб ,вече партито е уредено Hug

# 561
Ако е същия дисководещ  Wink ще останете много доволни  Peace Пожелавам весело парти!
А къде щяхте да го правите?

# 562
Ако е същия дисководещ  Wink ще останете много доволни  Peace Пожелавам весело парти!
А къде щяхте да го правите?

Djina, спряхме се на ,,Siver,,,защото собствениците са ни познати и има лятна градина.досега сме празнували в Диснито и в Шапката ,но с аниматори. Тази година решихме да разнообразим с DJ.

# 563
  • Плевен
Здравейте!
Днес пазарувах в ДМ и има отстъпка 4 от 20лв.  Важи днес и утре.

# 564
Здравейте, бебенцето ми е на 25 дни и от две седмици има обрив по личицето, главичката и вратлето. Можете ли да ми препоръчате добър дерматолог?  Hug

# 565
Не съм лекар, но опит предполагам, че е от жегите.
Ние ходим при д-р Недушева, работи във Второ ДКЦ.

# 566
Не съм лекар, но опит предполагам, че е от жегите.
Ние ходим при д-р Недушева, работи във Второ ДКЦ.

И аз така си мисля, гледам да не го обличам, стои по боди с къс ръкав, но и понякога ме е страх да не настине и му завивам крачетата, дано не се е прегрял...

Много ти благодаря, ще взема направление и ще я посетя  Hug

# 567
Здравейте мами, имам питане :терминът ми е на 21 септември а още съм сравнително неориентирана за раждането. Искам да е във втора база ,защото в св. Марина е 1200.00 лв.  обаче не знам към кой лекар да се ориентирам.Искам да е секцио защото съм на 38 г. и ми е първо дете. Моля пишете ми отзиви за лекарите във втора база.

# 568
Здравейте мами, имам питане :терминът ми е на 21 септември а още съм сравнително неориентирана за раждането. Искам да е във втора база ,защото в св. Марина е 1200.00 лв.  обаче не знам към кой лекар да се ориентирам.Искам да е секцио защото съм на 38 г. и ми е първо дете. Моля пишете ми отзиви за лекарите във втора база.

Аз съм раждала при доц. Маркова във Втора база. Избрах я още в началото на бременността ми , тя ми водеше  консултацията и при нея родих със секцио по мое желание/ настояване. Проблеми не имало. Аз лично не бих се ангажирала да препоръчвам лекар, защото преценката ми би била субективна. Един е доволен от един лекар, друг не е. Просто споделям лично мнение за определен лекар Peace
Леко раждане  от мен  bouquet

# 569
Sweet butterfly, може да се обадите и на д-р Максим Йонов, преглежда в Св.Марина.
За да е от 2седмици този обрив едва ли е точно от претопляне и жегите само.

Ние сме от 2дни на море, идеално си е. Борис по 15-20мин. стои в топлия минерален басейн и му се отразява супер. ) След това спи по 1час, хапва, разходка и пак сън. )И горе-долу това му е режима. )

Общи условия

Активация на акаунт