Отговори
# 300
Daniella, Hug Hug Hug Съжалявам много, ужасно е така от  нищото....  Hug Силни прегръдки да го преживееш бързо и да продължиш напред! Сигурна съм, че скоро ще дойде моментът да се порадваш отново!

# 301
  • Пловдив
@Daniella@  Hug страшно много съжалявам за случилото ти се!!! Искам само да ти кажа, че винаги след лошото идва добро...гледай единствено напред!
Момичета, гледам обсъждате родители...Моя баща е напълно луд!!! Само за бебето говори. Нямало да мога да се спрява, малка съм била (24г), неопитна и т.н. От сега навива всички роднини да си знаят, че те щели да ми помагат. Е, човека не знае че няма да стане тази тяхна работа. Никой не се е родил научен!
Мойте болки си продължават, лежа си, пия си хаповете, но без ефект. Мисля, че имам контракции и то болезнени. 4-ти месец не е ли много рано, защото ми се втвърдява матката и вече съм почти убедена, че са контракции. Явно ще съм с проблемна бременност. Дано всичко мине и да изкарам до финала!!! Praynig Praynig  Praynig  Praynig
много прегръдки от мен за всички мами   bouquet

# 302
Здравейте и от мен кръгли коремчета   bouquet
за гледането от помощници , е хайде нямам нужда само да се прескачаме по цял ден и да не мога спокойно да си накърмя бебчето  Embarassed.С първата ми бременност зор видях да се отърва от "помагачи", който повече ми пречеха от колкото да помагат  Mr. Green направо по едно време   ми идеше да се smile3511 и само съвети който за мен са безполезни повечето и така няколко дни докато не избеснях  newsm61 и всичко си дойде на мястото .
Да ви кажа момичета хич не е страшно , аз бях със секцио и от първия ден от както се прибрах в къщи бебчето ми даваше стимул за по-бързо възстановяване  Embarassed ох много се разписах  Mr. Green
Дани много съжалявам мила  Sad
Пожелавам  ви лек и успешен ден коремчета  bouquet

# 303
  • София
Даниела, толкова съжалявам Cry Cry Cry  Наплачи се хубаво сега, за да може да се пребориш с мъката и да продължиш напред Hug

локресия, според мен отивай в болницата!   Hug

# 304
Даниела, много съжалявам за загубата  Hug Бъди силна и стискам палци за следваща бременност до 9ти месец  Hug Hug Hug

Tanishte, имам спомен,че ходиш на ЖК в Майчин дом? Или греша...  Thinking При кой лекар си?
Мен нищо не ми казва моята....Една мълчалива, все питам това и онова. Само казва бебето е добре.
Не знам нито как ми е плацентата, нито нищо... Предполагам, че ако има нещо смущаващо ще каже, но... И за изследването от БХС не ме потърсиха. Следващия вторник съм на преглед и ще разпитвам повечко.
Лемон, при д-р Георгиев съм и Снежи, май е мъжа на твоята лекарка и засега съм доста доволна, вярно не ме затрупва с информсция, но казва необходимото. И аз като го питам 2-3 неща ми се изяснява картинката. Може да си записваш предварително въпросите, които те вълнуват, и да й ги задаваш при прегледа. За изследванията от БХС - и на мен не са ми се обаждали специално да ми кажат какви са резултатите. Като отидох на следващия преглед Снежи ми каза какви са и ги коментирахме, че са добри. Иначе можеш и ти да се обадиш да питаш как са, ако още не си ходила на преглед.

Аз вече лежа, главата ме боли ужасно, това главоболие ми е голяма мъка, засега се удържам да не взимам парацетамол. Хубав ден момичета   bouquet

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 10:32 от Tanishte

# 305
Даниелка, искрено искрено съжалявам... Не знам как се преживява това, но дерзай. Имаш детенце, любимия до теб - ще издържиш, сигурна съм. Болката е голяма, но трябва да си силна. Силни прегръдки

# 306
Дани, много съжалявам мила, направо останах като попарена. Думите са излишни в този момент, просто искам да ти пожелая бързо възстановяване и следващата бременност да е успешна. Praynig
Локресия и аз мисля, че трябва да идеш на лекар. Звучи точно като контракции - това не е шега работа.

# 307
  • София
Даниела, много съжалявам HugДано намериш сили и бързо превъзмогнеш мъката. Пожелавам ти след някой друг месец да се похвалиш с нова бременност Hug

п.п. Сигурно сте ме забравили, но аз си ви чета редовно, въпреки че не пиша Peace

# 308
Дани  Hug Hug много силно те гушкам, жестоко е ,но по-добре така отколкото бебче с проблеми.
Бързо възстановяване и скоро да се радваш отново,този път до термин  newsm10 !
Честита  първа пролет ,желая на всички безпроблемна бременност и здрави бебоци на термин!!!
Влизам да ви почерпя виртуално ММ е рожденник днес    party023  (без снимки ,да не ви се дояжда  Laughing)
Хубав ден коремчета и сваляйте мартеничките Heart Eyes

# 309
Дани, искрено съжалявам за случилото се! Предполагам,че болката е неописуема! Пожелавам ти скоро да преодолееш всичко и с  нови сили да продължите напред към целта- второ детенце! Пожелавам ти го от сърце! Hug
Кристиша, много романтичен твоя мъж! Страхотно стихотворение! Просълзи ме!
Относно помощта от близките, аз разчитам на нашите баби и дядовци Simple Smile Бабите ще помагат в началото, колкото им позволя разира се, защото и аз не обичам прекалено да се месят и налагат. Но...ще помогнат малко, пък после ще се оправяме сами. Иначе се радвам, че свекър ми и свекърва ми живеят в нашия град, че да има къде да го оставим за няколко часа или ден. Мога да разчитам за това и на сестра ми, която има опит. Племенникът ми е на 1г. 3 м. така,че всичко е много прясно при нея. Simple Smile Но...да стигнем до там....

Честита първа пролет момичета! Нека е много цветна, ухаеща и спокойна за всички ни! Здрави бебчета да цъфтят в коремите, а на есен... да ги посрещнем с песен!   bouquet

# 310
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала, все се опитвам да прочета всичко и все съм с 4-5 страници назад.  Затова реших да ви пиша, пък после ще си дочета последните 5 страници.  Grinning
Снощи имахме фирмено парти и се оказа, че за нула време се е разнесла новината, че съм бременна по всички етажи, та дори и до колегите в чужбина. А аз дори си взех чаша вино за наздравиците и за да избегна въпроси от сорта на ама защо не пиеш и т.н. Но в крайна сметка идваха колегите и казваха на теб няма да ти казваме наздраве. Shocked Grinning Shocked
Така ми се танцуваше, но само се поклащах на място и едно право хорце играх или по-скоро ходиш в ритъм. А дори после като се прибрах и си легнах ме хвана параноята да не стане нещо на бебко от това хоро, почнах да си внушавам, че имам контракции...вкарах се в някакъв филм, добре че заспах и сутринта се събудих по-спокойна. Вие позволявате ли си да танцувате, дали ни е разрешено.  Thinking
В петък съм на преглед, нямам тъпрение да видя бебчо какви ги върши и така се надявам да кажат вече пола с по-голяма сигурност. Засега имаме едно предположие за момиче на ранната ФМ и едно за момче от лекаря по ЗК, така че сме 50/50.  Grinning

# 311
Сутринта не четох докрая, преди да въведа предишния си пост и не съм видяла какво се е случило.

Даниелка, страшно много съжалявам за случилото се.  CryТова е ужасно. Бързо възстановяване ти желая, прегръщам те и не се отчайвай! Няма успокоителни думи за случилото се, знам, но искрено ти желая да си силна и да не се предаваш.   action032

# 312
Даниела  Cry Hug Hug много се разстроих заради случилото се! Бъди силна и се надявам ,че ще го преодолееш  Hug

# 313
Дани, мила, много съжалявам за случилото се. Дано бързо преодолееш болката и скоро да ни зарадваш с добри новини  Hug

Локресия, заминавай на лекар, моля те  Hug

# 314
Дани Cry много съжалявам за болката ти,силно те  Hugбъди силна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт