Отговори
# 390
Sealover, това кърмата е просто  ooooh!. Аз бих останала да го гледам изумена!
За присъствието на раждането аз също съм леко против. Даже и да прояви желание, не знам дали бих се съгласила. След всичко, което ще види (не смятам, че е най-приятната гледка) не съм сигурна,че ще гледа по същия начин на мен. Смятам, че тази мисия не случайно е отредена на жените и е прекалено деликатна за да "изкривя" представата на мъжа ми за раждането на  детето му. Нека си остане истински приятен момента за него. Simple Smile
Ох и аз щях да пиша още нещо, но забравих....Явно е заразно!  Mr. Green

# 391
Добре сте си вие забравяте само какво сте тръгнали да пишете, аз онзи ден забравих къде съм си паркирала колата е се лутах 1 час докато я намеря.. чисто перко съм станала.. Grinning

# 392
  • Пловдив
Добре сте си вие забравяте само какво сте тръгнали да пишете, аз онзи ден забравих къде съм си паркирала колата е се лутах 1 час докато я намеря.. чисто перко съм станала.. Grinning
Хубаво, че не си забравила, че си отишла с кола и да вземеш да се прибереш с автобуса  Joy
Че и такива случай има....

Вижте какво открих, може да послужи за успокоение

http://www.dechko.bg/beta/uchilishte_za_bremenni/Marina/

# 393
  • Пловдив
Sleeping Beauty,интересно съвпадение наистина. Мислех да не правя БХС, но докторът каза, че въпреки че всичко е ок,  е хубаво да го направя ,защото съм почти на 35.
За разсеяността- думи нямам. Още ходя на работа и онзи ден се прибирам към 18 часа, влизам в спалнята, сядам на леглото и с най-обигран жест започвам да си обличам пижамата вместо домашните дрехи. ММ се спука от смях. Раничко било за лягане още- рано за него, аз мога да си спя денонощно, стига да не ми се ходи до WC през 3 минути.  Mr. Green

# 394
  • Пловдив
problem. framar. bg /бременност/бременност_седмици_месеци.html

Още едно полезно линкче

Даде ми някаква грешка и не изписа линка правилно, затова оставих шпация между точките... понагласете си го ... Извинете!

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 15:40 от DianaR

# 395
Здравейте момичета отдавна не съм писала.

Онзи ден бяхме на преглед бебчо расте добре иии от 70 % мъй ж началото..станааа 85 % мома:)) Не знам кога със сигурност ще кажат.

Вчера докато шофирах една бабичка ми засече пътя и аз...спирачкии и не бях махнала долната част на колана та ме натисна бая силничко..пих но шпа...после нямаше нищо ,но сега от време на време имам усещане за нкаква тежест много ниско долу...все едно на входа на влагалището..как мислите да се обадя ли на доки..или не е страшно  newsm78

Трябва да не им дават да карат там след някаква определена възраст...

# 396
  • София
За мен най-доброто решение с коланите е да се слага само горната част, която минава пред гърдите, а долната да остава отзад.  Даже е много удобно, коланът си стои закопчан, а като седнете в колата само премятате горната част и готово.
И аз съм на мнение, че трябва да има възраст, след която да е забранено шофирането Crossing Arms

нанинита, не вярвам тази тежест да е свързана със случката с колата.  Ако не мине до ден-два все пак се обади да питаш за твое спокойствие.

П.П.  Исках да добавя, че аз това с колана при предишната си бременност започнах да го правя чак след като ми порасна доста корема...  Може и да е до лично усещане, но не ме е смущавал преди това.  И за момента изобщо не ми пречи.

# 397
  • До морето :)
Оооо, определено трябва като се пенсионират и да им взимат книжките. Много опасни са. По принцип съм от хората, които без колан не могат, дори на задната седалка си го слагам. Все пак ако искаш, вече може да не го ползваш. Други вариант са ти го написали. Взера цял ден пътувах (до София и обратно). Ако го знаех по-рано кто опция това с премятанто, щеше да ми е много по-леко пътуването определено.

# 398
Аз по принцип така го слагам но точно тогава нещо се бях заплеснала и по навик си го бях сложила както преди..дано няма нищо все пак:))

# 399
Аз ходих да занеса резултатите, всичко било добре, нищо че съм отрицателен фактор, нямало страшно на 15 сме на ЖК. Тъй че ще си карам така  Mr. Green

Добре дошла на новата мама  bouquet
Аз колана още го слагам, ама мисля да преустановя долния вече Crossing Arms
Днес е много тъп ден нищо не свърших #2gunfire, само си губя времето #Cussing out

# 400
Момичета, здравейте Simple Smile
Нямах никакво време да ви чета, че имахме гости от чужбина, ходихме малко и на екскурзийка Simple Smile
Беше много хубаво
Лекциите ми свършиха и сега април само изпити Sad
БХС резултатите са добри, вчера доки ги видя, само тая токсоплазмоза излезе висока, каза ми , че са антитела
Сега ще ходя пак да давам кръв, да видим дали сега имам инфекция Sad
Хубав ден на всички Simple Smile
Забравих,    party023  cook
Черпя ви за рожденния ми ден, беше на 19.03
  Grinning

# 401
Ооо, и мойте кръвни излязоха - всичко е ок, даже и желязото!! Хип хип ура  Joy Joy Вдигнало се е пущината и е в норма  Mr. Green

# 402
сетих се един въпрос
Вие водите ли си дневник на бременната? аз мисля да започна, че с това моя забравяне може да забравя и коя седмица съм Mr. Green

# 403
Anni аз си водя дневник (същия, който е на първа страница) и ми е много интересно. Признавам си, че в началото не смеех да започна да пиша и се престраших чак към 14-та седмица. Сестра ми също си водеше когато беше бременна преди 4 години и сега ми го е дала да чета...много е интересно като го отвориш след години. Това е спомен за цял живот! В него има и място за снимки Hug Иначе имам и още един, който ми го подариха, но в него няма никакво място за писане и за снимки Laughing На мамите, които не си водят им препоръчвам да го направят, после няма да съжалявате и ще се смеете след години на писаното, а и деца ни също ще могат да го разгледат Crazy

# 404
Аз също го имам на лаптопа и мсиля да го попълвам, зада мога да си следя бременността, после няма да мога да се сетя много то нещата, които сега ме вълнуват и са ми се случили Mr. Green
Пък и нали сме модерни ще сме в електронен вариант Wink

Общи условия

Активация на акаунт