Отговори
# 405
Аз моя го изпринтих, подвързах, корици му сложих и стана много добре Hug Така като го имам на хартия май ми е по-интересно и занимателно, но ти щом предпочиташ да го попълваш на компа също става  Crazy

# 406
  • Пловдив
здравейте момичета, искам да Ви питам, дали знаете какви са условията да си сменя лекара, който ми води ЖК???

# 407
Май просто трябва да си вземеш направление за смяна от личния

# 408
здравейте момичета, искам да Ви питам, дали знаете какви са условията да си сменя лекара, който ми води ЖК???

Личният лекар ти дава направление за смяна.

И аз исках много да си водя дневник, но с моите неразположения няма какво да пиша в него. А да си отбелязвам на коя дата съм била на лекар не ми се струва интересно. Може би някакъв сборен след бремеността със съответните снимки и дати за теста, първи преглед, дата на записване на ЖК, първи ритник, първа покупка......Вие какво толкова пишете във вашите?

От вчера ми е много зле и не ми минава още TiredОт седмици не съм се чувствала така зле. За това и по-рядко пиша.

Пристигна книгата Ръковоство за употреба на бебето. Препоръчвам я. Много полезна информация в много приятен хумористичен вариант с много картинки и красиво оформление на книгата.

# 409
Pampers в моя дневник пиша по седмици как се чувствам, какво е казал АГ (на две седмици като ходя на преглед), следя си килограмите, размерите Laughing всичко каквото ме вълнува и каквото ми се е случило през определената седмица. Сега може да не ти е интересно, но живот и здраве при второ бебче ще имаш база за сравнение и няма да е само по спомени. Така ще знаеш кога си разбрала пола, кога си усетила бебчо и още куп неща. Напъни се малко и започвай да пишеш, да си лепиш снимки с твоето коремче и малкото човече Hug В началото и аз си мислех, че няма какво да напиша, но винаги се намира Laughing

# 410
Аз също снимки глупости, да има кво да четем после Mr. Green пък и сега идват интересни моменти  Hug

# 411
Да ви кажа, темите в БГ-мама са си повече от дневник Simple Smile

Коланът и аз си го нося все още нормално и ми се случва нерядко да набия резки спирачки - причини хиляди, като шофираш постоянно няма как да ги избегнеш, но все още не ми се е случвало да изпитам особен дискомфорт. По-скоро когато се возя, понеже малко полягавам и ми идва в по-неудобна позиция коланът, но тогава пък ако нещо ме задразни, го хващам с ръка.

И аз мисля, че тежестта не е свързана със случката с колана. Може би вече почват тежестите и болките от разтягането на матката и костите. Това с костите ми беше много ужасно предната бременност, направо не се седеше, особено накрая.

Моят корем най-големият ми проблем е да го опазя от баткото, който обича да се търкаляме и да се премята върху мен, съответно колкото и да се пазя, винаги намира начин да атакува корема. Милото бебе, от сега брат му се опитва да го тероризира Simple Smile Да видим поне дали ще е юнак да мерят сили или ще е девойка Simple Smile

# 412
Lulu25, и аз така мисля - бетер дневник ни е тук  hahaha

Kikito86, дано от тук нататък да има какво да пиша. Аз ходя веднъж в месеца на преглед. До съвсем скоро по цял ден лежах и се прививах от болки и от  Sick. От прегледите знам само, че всичко е ОК и расте. Нищо повече.  Blush

# 413
здравейте момичета  Hug
идвам с новини от прегледа, запишете ме към розовите гащи  Heart Eyes хич не ни е срамежлива момата веднага се разчепати  hahaha док.каза че е много добре,всичко и е наред само дето изостава с една седмица ,но каза че не е проблем защото и двамата сме дребни и не се очаква нищо голямо. другата седмица ще ми пусне едно изследване на кръвта и ми каза че желязото също ще трябва да го приемам до края на бременността.
е отчетох се  Wink лека вечер   bouquet

# 414
  • София
Привет момичета, мерси за честитките за stork-boy Mr. Green Така като гледам май 16г.с. се вижда пола на бебока, интересното е, че още февруари при мен имаше предположения за момче, та от тогава си го възприемаме за мъж. Даже се бях замислила, че ако е момиче трябва име да мислим, и някак не ми звучеше вече женското име Simple Smile

Виждам, че имаме и нови попълнения, честито и на вас момичета и леко до финал Simple Smile
И разбира се да честитя на всички разконспирирали вече своите госпожици и господа Simple Smile

Лек ден от мен, аз отивам да се трудя...   typeuu mixed037

# 415
Добро утро коремчета   bouquet
Вчера не влизах и  Shocked темата почти изписана  Laughing
За празника на ММ така ни изкараха акъла с лоши резултати,че не знам как издържахме  ноща и вчера по спешност в болница  Sad     Не ме оставиха ,но ще лежа в къщи,защото има риск за бебчовци.
Имаше и смешен момет де ,аз с риза за бременни и видимо коремче(последните два дни порасна) Wink ,а сестрата на регистратурата - вие за ин витро ли идвате? Joy  
Хубав ден на всички ,отивам да четаа..

# 416
Ейде пак на изпит, добро утро, днес пак отивам в свищов #Crazy
Честито за госпожицата, туити ти вкъщи книжката, интернета и да пазиш бебчовците Hug
Аз вчера се стреснах, че не мога да се наведа над компа, изтръпнах, а то корема и пораснал, като го видях на огледалото се е закръглил вече baby_neutral

Целувки и до утре  Simple Smile

# 417
 Добро утро сладурки!

# 418
Добро утро, момичета Hug Днес денят трябва да е много хубав, но като гледам май ще ни се размине Laughing Черпя ви за РД на ММ  party023 днес той помъдрява с още 1 година Laughing трябва да се приготвям, че утре ще имаме доста гости, а и торта ще правя Hug Хайде лек и усмихнат ден от мен  bouquet

# 419
  • Пловдив
Добро утро!  preggo
Аз колкото да си видя какво ми изписва лентичката, че до вчера разправях, че съм трети месец... и така цели девет месеца сигурно ще го карам  Grinning
Преди време се замислих да пиша нещо като дневник - ама какво да пишеш:
ден пореден гади ми се и лежах
ден пореден тази нощ станах за първи път да пишкам, гади ми се и лежах цял ден
ден пореден за сефте в живота ми имам киселини и съм разсеяна, пишках през нощта, гади ми се и лежах цял ден
ден пореден голямата работа не иска да излиза, киселини, разсеяна, нощно пишкане, гадене и лежане цял ден
ден пореден как ме сърби цялото тяло...
ден пореден между гаденето, сърбенето, запека, киселините и разсеяността отбелязвам, че си имам цици, които да показвам - то хубаво, че мъжо опули очи
ден пореден аз си мисля, че съм бременна, хората по улицата, че имам дискова херния
ден пореден.... днес... ще го допиша в края на деня...
Приложения: снимки от доктора
Предстои:
1. среща с доктора на 27 март, след 37 дни
2. изследвания за гадни работи
3. определяне цвят гащи
4. рев от безпокойство по точки 1 и 2
5. да минем безпроблемно точка от 1 до 4.....
6. следва....
 Хубав ветровит ден!

Общи условия

Активация на акаунт