Отговори
# 420
  • Gone with the wind
tuitito, стискам ви палчета всичко да е наред.

Kikito86, честит ти рожденник! Да е жив и здрав и мноооооого да те слушка

# 421
Добро утро и от мен сладки пупи   bouquet
ох най-после дойде и петък толкова го чаках ,че тази седмица ми беше много натоварена  Hug
връщам се да ви чета момичета кокичета и ви пожелавам ползотворен ден   bouquet

# 422
Добро утро,честито на разбралите пола на бебчо
Аз днес съм на преглед,и така се надявам да ми кажат пола,силно стискайте палци,мацки.
Дневник на бременната не водя.Тез дни се сетих за дневник на бебето,но на Мартин не съм му правила и затова и на мъничето няма да правя,ама така ме е яд,че не съм се сетила предишния път

# 423
Привет мривет, както казваше Пипи Дългото чорапче  Mr. Green

Много гнусно време, нооо чакаме пролетта да си дойде както трябва!
Вчера не успях да се включа, но четох периодично, защото знам, че иначе няма да смогна  Laughing

Добре дошли на новите мами!   bouquet Петя, ти ме впечатли, страхотна си - не се отказваш!! И аз планирам три деца, ама ще видим докъде ще я докараме!

Туитито, пази леглото и никакво мърдане - примък-отмък играеш и това е!! Стискам палци всичко да е наред  Hug

Кикито, честит рожденник, да ти е жив и здрав! Измисли ли подарък?

Ани, успех на изпита, ама като гледам няма да ти се опре - предишния как го отвя  Grinning

Диана, голям майтап! Развесели ме много с тоя дневник  Joy
На мен нещо не ми се занимава с такова нещо, наистина - какво толкова да пишеш... Виж, миналия път голям пропуск направих, но тоя път няма да изпусна. Да купя вестници от деня, в който се е родило бебето и да му ги пазя, за да знае какво се е случило в деня, в който е дошло на бял свят (стига да не са някакви гнусни новини, разбира се). Имаше също едно много интересно приложение в интернет, където можеш да провериш коя песен е била топ 1 в класациите в седмицата на раждането ти и това също ми се струва много готино като идея.

Ние май се оправихме (тука стискам палци, плюя през рамо, скачам на един крак и каквото там още има), даже вчера излизахме на разходка... Милата, явно много и е липсвало  излизането навън, защото само като я сложих в количката и на десетата секунда беше заспала.  hahaha

Оле, стига, че прекалих за пореден път!

На трудещите се мами - лека работа, на останалите - почивайте активно и се пазете!
 Hug

# 424
Ани успех на изпита  Hug
Браво на госпожицата Heart Eyes
Да пазя ги  Grinning
Петя добре дошла   bouquet Имаш палчета и от мен за  stork-girl
Още от сега седя леко облегната ,а после кран ще трябва  hahaha
Кикито  newsm59 на половинката и да си изкарате мноого весело ! Успех с тортата , аз се изложих  Embarassed но моят си я харесва и почти си я изяде (сам) bowuu  
Уф и тук е гнусно времето ,само за спане Confused

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 09:17 от tuitito

# 425
Добро утро момичета!
Днес едно гадно времето- студено, ветровито... Никак не ми се ходеше на работа. С нетърпение чакам уикенда да се насладя на почивката си.
kotkincho , много ми допадна идеята ти за вестниците от датата на раждане на бебо. Много е оригинално. Дано не пропусна да поръчам на таткото да купи, като настъпи момента Simple Smile
Снощи се вдъхнових от вас и си отворих дневник. Почти съм го попълнила до днешна дата. Пиша само най-важните неща, без много детайли.  Simple Smile

# 426
Добро утро  Tired
Кикито честити рожденик Simple Smile жив и здрав да е Simple Smile Весел празник  ura nbirthday
Ох аз днес не мога да гледам, много ми се спи....  като ме събудиха съседите  в 1:30 та до 5: 00   1countingsheepне можах да заспя и сега съм като ударена с мокър парцал ...
Хубавото на деня, е че днес и ММ има рд,   smile3510 рано рано му подарих подаръка и много се зарадва на книгата, каза че ще прочете. След това мисля и аз да й хвърля едно око.
Аз си водя нещо като  дневник- календара ми в зачатие. Пиша си там, дните на прегледите, резултатите и такива неща.
kotkincho  - радвам се, че вече сте добре Simple Smile
Ени-тка (Милена Ив) - ще те чакаме с новини след прегледа, както се разбра и момичетата не са били толкова срамежливи -  нали dddidka  Wink
tuitito  - стискам палци всичко да отмине бързо и да няма риск Sad пази леглото в това никакво време
Хайде чао от мен. Приятен ден

# 427
  • София
Добро утро, момичета!

И аз да се отчета вече със сигурност чакаме момиченце Simple Smile  stork-girl Вчера му гледахме стъпалата, дупето и какво ли още не. В момента тежи 142 грама, а на мен ми се струва, че е 2 кг, като си нося корема Simple Smile
От днес започвам с боцкането на Фраксипарин заради тромбофилията. Чудех се дали има и други мами с моя проблем в групата?
В събота ще ходим на тур да разглеждаме за кошарки. Искаме да си вземем нещо подобно: http://www.minimod.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0/%D0% … D0%B3%D0%BB%D0%B0

Хубав ден от мен!  bouquet

# 428
Добро утро, момичета! В събота и ние мислим да пътувам, а мен ме е страх. Вие носите ли си някакви лекарства за всеки случай? Днес е гнусно време, но се надявам в сърцата да ни е слънчевко! Ще бягам на работа след малко!
На момичетата, които днес имат празник -   bouquet
Тутито, стискам палци, но знам, че всичко ще е наред! Много ме разсмя с това "Вие за инвитро ли?"
Но пък знаеш ли на колко нетърпеливи жени са се нагледали и на регистратурата... Simple Smile

# 429
Добро утро   bouquet
dddidka честито ви розови гащи, и аз искам такива новини  Joy
malka maimunka и на теб честито Мъж:)))

tuitito какви са тези аварийни ситуаций и стрес, ейййй !!! Разкажи ако ти  се разказва разбира се, но наистина сега ляжане е истината.
Амели и тя с нейното лежане в болницата и с толкова много болести след това, само и теб те мисля. Тук ли сте още или заминахте в провинцията, пиши как си? Малката буба размина ли и се лошото и болките в главата?
Кикито Да ти е жив и здрав мъжа! Да се обичате, разбирате и много да те обгрижва, а септември да се радвате на едно сладко пухкаво бебче!!! И малко по-спокойно с приготовленията, че аз толкова да обичам да посрещам гости, но установих, че ми идва в повече и двата пъти, в които имахме, след това бях с много болки, та внимавай, по-малко и спокойно и да ти помагат  Hug Ако звуча назидателно, извини ме, но те мисля, защото и ти като мен си имаш проблемите   bouquet
Ени-тка стискаме палчета, и те чакаме да се похвалиш с цвят  Hug
Ани палчета и на теб  baby_neutral чакамете пак с 6-ца:)
kotkincho радвам се, че малката сладурана се е закрепила  Hug
 Ейййй Pukanka_ честито ти рожденик и на теб! Много любов, разбирателство и септември да се радвате на малко вързопче:)
Сега вече и аз да се оплача Simple Smile)) Нали тази седмица съм на работа и първи два дни всичко добре, почти не ме боля долу корема, и като се започна от сряда боли, вчера боли пия хапчета става ми лошо ама трая но пак ме наболява. Вечерта като се пребрах лежах час и половина и веднага мина болката /та лежането наистина си трябва/. Преместих си часа при лекаря за 26-ти вместо за 2-ри та ще видим как вървят нещата и дали се залепила плацентата и какво се случва. Но установих че болките ми се от седенето, и това че като превивам ми обива, макар че ми е широк панталона, та днеска съм с бременния панталон , изглеждам като меца, защото ми е малко голям, но реших да видя дали наистина това е проблема, че мн се претеснявам като ме боли.
Айде фермана си написах, и сега да поработя Simple Smile
Хубав ден от мен макар и мрачен и ще чакаме хубави новини денс   bouquet
Андреа честито ви момиченче:) Супер новини за бебка  Hug За съжаление не знам каква е тази болест дори, дано не ти създава проблеми   bouquet
Ушана  аз си нося Папаверин, че той ми е предписан, но мисля, че задължително Нош па трябва да има в теб, ако нещо те стегне. Все пак за твое успокоение, може да се чуеш с лекаря си  Hug

# 430
И при нас времето е отвратително,един гаден силен вятър-ужас,а като си представя че трябва да мъкна малкия по автобуси-да го водя при майка ми,че докато съм на лекар няма кой да го гледа  Rolling Eyes Rolling Eyes.Поне,че не вали,дано и до обед да не завали.Кога най-накрая ще се стопли това време....Ние довечера също ще пътуваме,не е кой знае колко 70 км,не си нося никакви хапчета,като пътувам,само вода,ама аз и по принцип без вода немога...

# 431
Нинка, благодаря! Ще си го взема, да си го имам. Иначе пия магнезий. И мен ме присвива коремът долу ниско, когато се заседя. Работата ми е такава, че по цял ден съм пред компютър. И щом се прибера и аз лежа. Иначе ме отпуска от магнезия. На моменти тази болка ме притеснява, но явно е нещо нормално - чета, че не съм единствената.

# 432
  • София
Ushana, на мен веднъж ми се наложи да пътувам и тогава ми казаха да пия но - шпа, против евентуални контракции. Но аз тогава все още имах проблеми, по-добре се консултирай с доктора. Лек и безавариен път!

# 433
Благодаря, Сохо дол! Писах й, отговори да пия магнезий. Аз това си и пия де. Дано всичко да е наред. Според нея няма проблем да се пътува.

# 434
Привет,

За 70 км няма никакъв проблем - аз правя сутрин 60 и вечер още толкова  Mr. Green Задръстванията ме изнервят, ама съм си свикнала и бива.

Нинка, за работата, аз да си кажа, че установих отдавна, че с нормален панталон не става. Сутрин е ок, не ме и стяга даже, обаче от обед нататък не мога да го понасям. Та си ходя с бременните гащи и толкоз. Гледам и да се пораздвижвам малко из коридорите  Mr. Green

Туитито, какво се случи? Почивай си сега повечко, че при теб са и два броя  Hug

честити рожденници на който си има (Кикито я запомних, ама останалите да ми прощавате, никакъв мозък не ми остана вече)

Общи условия

Активация на акаунт