Отговори
# 540
  • До морето :)
ku4o, и ние сме 3 сестри и от тази гледна точка ме е страх да имам момче, просто съм израснала все в женско царство. Иначе аз си знам, че е мъж и така се настройвам. Снощи даже го сънувах, че съм на ехо и му виждам "инструмента"  hahaha

# 541
  • Gone with the wind
Лече, май точно за това и аз много искам момиче. В моя род момчетата са изключение  Wink
В родът на мъж ми пък обратното - момичета само за цвят тук, таме, та го майтапех днес, че бебето явно си е на мойта рода  Mr. Green

# 542
  • До морето :)
Сега ако кажеш, че си средната сестра, ще се притесня, че пишеш от някоя паралелна вселена.  Joy

# 543
  • Gone with the wind
Как позна  Mr. Green

# 544
И покрай нас само девойки и всичките луди като за 5 момчета Crazy Аз за това искам от една страна момче- да има малко разнообразие в родата. А и съм мъжко момиче. Ако пък е девойка може да се метне на мен и да я правя кик боксьорка от малка hahaha

Lulu25, няма страшно. Ако й идва от вътре да момее, няма как да го изкорениш. Имам колежка като нас с теб. Щерка й,която е на 2,5г, е страшна кокона. Само сменя рокли, има претенции за прически, не мърда от огледалото....моята дружка въобще не знае какво да я прави. Много й е трудно, но пък и много й се радва, че от малка е толкова женствена.

Ние също сме три деца, но третото е момче. Като беше малък на всички деца казваше "каката". Не можеше да разбере какво е това батко hahaha И докато не се запозна с на сестра ми гаджето(вече мъж) нямаше представа що са това мъжки отношения.  Joy

# 545

Kikito86 благодаря за съвета,виждам,че не е само при мен и това ме успокои Simple Smile  Април месец влизам в 4тия месец,възможно ли е да започна леко да усещам бебко.Почти всеки ден имам някакво странно чувство в корема Simple Smile

# 546
Искам и друго да споделя с вас,което ме притеснява.Преди седмица си направих задължителните изследвания и всичко беше в нормата с изключение на глюкозата,която беше над нормата 7.1 Лекаря ми каза да си направя изследване за Гастационен диабет и след няколко дни ще го направя..но какви неща четох..много ме наплашиха.Има ли някоя от вас със същия проблем и ако може някакво мнение по въпроса... Sad

# 547
мен постоянно ме предупреждават за захарта, ама няма страшно, ще ти направят диета и така може ида е от бременността Peace

# 548
Попринцип не ми е много висока ,защото четох че някой жени имат захар 10,което е страшно висока стойност...но все пак не е в нормата...ще видя други ден резултатите.Иначе ям много сладкки неща ,абсолютно всеки ден и то доста...сиг и аз ще трябва да намаля дозата сладко Simple Smile

# 549
аз не съм на диета ама моята е ж нормите за сега да чукам на дърво, ама не трябжа да ядеш сладко, особено тия бързи захари,но 2 от 3 жени в бременността са с висока захар

# 550
А сигурна ли си, че не си хапнала или пийнала нещо, преди да отидеш да дадеш кръв?
Аз така с предната бременост без изобщо да се замисля, бях изяла нещо преди да отида да дам кръв и след това като ми излезе една висока кръвна захар, от нищото. При повторни изследвания вече беше ОК.
Но иначе - да, като цяло се случва нерядко и не е фатално, само трябва да се спазва диета.

# 551
lovely baby,щом не е много по-висок, защо не опиташ за 1 седмица да ядеш храни с нисък гликемичен индекс или направо си намери в нета диета за гестационен диабет и виж как ще се променят стойностите. Захарта не се влияе от сладкиши само. Може преди изследванята да си яла такива храни-картофи, ориз, тиква, круши.... Ако веднага ти намалее, значи няма страшно. Ако ли не, цяла бременност ще си на диета.

# 552
Не съм хапвала нищо нито пила.Отидох на гладно както ми казаха и горната граница от реф.стойности беше 6.4,а мойта показа 7.1 много се притесних.Вечерта преди изследването ядох кекс и пих фанта ,но едва ли са повлияли.Също така се бях леко притеснила...

# 553
 Добро утро момичета!
 Тази сутрин съм се отдала на почистване.

# 554
Добро утро, днес пак е поредния студен ден
Днес е Боговещение и не се чисти, шие и плете Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт