Отговори
# 675
Ами питай го мъжа ми какви топчета е видял  Joy
Да, да това привиждане ми е ясно  Mr. Green Моя приятел уж видял топчета и вика: ааа ето ги топките, и док му вика: топки, друг път, те са още в корема, ама май се вижда нещо друго  Mr. Green

Е, в 13та седмица малко трудно, но не е изключено, нашето предположение дойде в 15 седмица 4-5 дни

# 676
Ами питай го мъжа ми какви топчета е видял  Joy

мдаааммм, по-вероятно е видял лабии, още повече ако е нямало стърчащо чепче между тях  Grinning
 според повечето сайтове при наличие на 3Д апарат в 13 г.с. се вижда оформен пенис. За топчета нищо не казват  Mr. Green

# 677
Хахахаа, "оформен пенис" ми хареса  Joy

# 678
Ние също имаме имена още от студенти. Аз имам теория, че децата, които си идват с имената, са по-успешни и щастливи, в сравнение с тези, на които им се мислят в последния момент. Аз обаче съм традиционалистка и ще има за бабите и за дядото. (За жалост само едничък ни остана - да е жив и здрав!)

# 679
Хахахха, топчета. Как няма да ги виждат, та те са им голяма гордост и невероятна ценност. Мъжка им работа Simple Smile Хахахах

# 680
  • До морето :)
Аз сега на 9-10.04 ще ходя на втората ФМ. Надявам се това срамежливото да си отвори вече краката. Иначе сега искам да е момче пък. Смених си мнението.  Laughing

# 681
ХАХАХАХАХ, момичета падам!! Добре се развеселих следобедно  Joy

А иначе нашия татко искаше момиче и то му дойде вече, също бяхме измислили името години преди това. Сегашното още го мислим, но не чак толкова... Горе долу съм се ориентирала, а мъжа ми ми е дал свобода да избера. Дано да е момче все пак, да има разнообразие  Laughing

# 682
Хахахаа, "оформен пенис" ми хареса  Joy

Буквален превод от английски на бремелинска изветрена глава  Embarassed
Може би по-скоро "изразен"

# 683
Amelly , хич не се притеснявай. И моята ги ражда едни такива, особено сега, когато е забранено  luvbed

# 684
Аз търся и мъжко и женско име като моето, международно и същевременно имам имен ден. Ама за сега само го мисля, лошото е че не искам и да се повтаря с никой от ичия рода(аз съм Анна, братовчетка ми Виктория и т.н.) много труден избор ни предстои Embarassed

Радвам се за хубавите новини, които носите Hug   

# 685
Анни, помисли за Мария, Магдалена, Никол и т.н. Имаш мнооооого голям избор. Моята панделка, ако е такава разбира се, пък ще е с българско име - без аналог по света. Така съм го намислила. И пак си има имен ден Simple Smile

# 686
Калиопи, тва е, че не искам да е кръстено детето на никого, не искам някой друг от роднините да има същото. Аз съм била решена как ще се казвам мноого преди майка ми да забременее, пък аз даже не мога да си харесам едно име и да кажа така бих си кръстила детето Mr. Green

# 687
Името, което ние сме избрали е съвкупност от имена. Но пък го имаме в рода. Това малко и мен ме въспираше първоначално, обаче после си го харесах, а за смяна не може да става и дума вече. МъжО ми ще ме убие. Идеята ти ще дойде спонтанно. Пък и с тези наши хормони, дето са полудели сега... нищо не се знае:)

# 688
Здравейте, момичета,
направо нямате спирачки. Много бързо пишете Simple Smile
Аз изплетох на нашето бебче шапчица  и терлички - ще ви ги снимам да ви ги покажа. На първата ФМ казаха, че е момченце. Много сме щастливи. Сега чакаме с нетърпение втората на 23.04 за да го потвърдят и да сме сигурни Simple Smile

# 689
гледам за имена си говорите-ние сме си харесали Енита за момиче,дано не си променим мнението до края,де.А за Мартин-името му го знаех мнооого преди да забременея-убедена бях че един ден ще имам момче и ще се казва Мартин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт