Отговори
# 660
Здравейте момичета!
Да ви докладвам и аз. Simple Smile Върнахме се от преглед. Днес съм много доволна от лекарката ми. Беше в настроение и ми разказа всичко от... до. Къде какъв орган е, подробно ми показва, че си има всичко. Огледа го добре. Първоначално беше кръстосало крачета и не дава да го видим какво е. Но после като почна да рита с тия крака, та ги разтвори и... според докторката е момче. Показа ми пишлето, но все пак си оставя малък % за грешка и ме увери,че на 19.04 когато съм на 4Д ще е съвсем ясно. Така, че да не купувам още сини гащи, а после да й се сърдя. Simple Smile Но...каквото е, за мен е важно да е добре. Плацентата ми била предна. Милото така се нахили. като чу че е момче. Беше само за снимка.  Laughing Ох, още съм много развълнувана.
Прегръщам ви всички и се връщам да ви дочета  Hug

# 661
Току-що разбрах,че книгата на д-р Карп вече е налична на български от изд. Сиела.

http://www.booktraffic.bg/book/%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D1%81%D0%B5%D … D0%B5%D0%B1%D0%B5

# 662
Здравейте момичета,
Уж влизам често да ви чета, а все не мога да ви изчета  Laughing На всички,които имат РД да им е честит. Ние ще сме на преглед чак 10.04, дано да видим и пола. Тайничко се надявам да е мома, бащата пък за момченце  Laughing но каквото ни донесе щъркела,да е живо и здраво....

# 663
  • Пловдив
Благодаря ви за пожеланията! Да ви се връща!

При мен бебо нали се позиционира още в началото в ляво и до преди две седмици все усещах, че някой се подпира я с лакътче, я с краче, дупе или главичка. Миналата седмица едни бодежи в дясно май си проправихме път и към дясната страна на коремчето.
И днес да ви кажа цял ден като че ли ме подпира нещо в дясно. Почнах да си гледам корема и той се движи много странно. Изведнъж в едната част хлътва и до нея се образува малка топчица и започва да опъва яко. Първа бременност ми е и досега все си мислех, че са газове.... или днес още някой иска да честити на мама рожденния ден   
Sob Ох, разплаках се....

# 664
Здравейте,кога горе доло трябва да започна да усещам бебко.Първа бременост съм и всичко ми е толкова непознато...Simple Smile

# 665
На мен ми каза лекарката средата - края на 4тия месец ще започна да го усещам а до колко е така не знам.
На мен ми писна однините да ме питат какво ще и секи със неговите усещания, накрая почнах да им отговарям че когато порастне само ще реши какво ще е, та попрестанаха малко Grinning

# 666
 Grinning Аз последния път като бях на преглед лекаря ми каза,че май ще е момче...но не потвърди със сигурност.Мойте родители искат момченце,а пък родителите на мъжа ми искат момиченце...всеки иска това дето не е имал  Grinning И ние с мъжа ми искам момченце...но е без значение важното е да е живо и здраво  Wink А пък за имена съм мислила много....и продължавам да мисля Laughing

# 667
Здравейте,кога горе доло трябва да започна да усещам бебко.Първа бременост съм и всичко ми е толкова непознато...Simple Smile

19та седмица бях сигурна с първата бременност.
Тогава правих и амниоцентеза, бях много притеснена и бебето направо откачи от стрес и то горкото  Crazy Имах чувството че ще ми пробие корема да излезе.

Сега го усетих много по-рано и бях сигурна, че не са газове.

Коренно различна ми е тази бременност - с миналата се тъпчех здраво със сладко, сега не мога изобщо да го погледна. Хапвам по някоя сладка из офиса само като прегладнея следобяд.
За сметка на това пък кисело... дай ми само краставици с оцет и после си изпивам сока от оцета в купичката  ooooh! ooooh! А ненавиждах киселото, ненавиждах туршии, кисело зеле и всякакви такива  ooooh!

Същото е и за лицето - преди ми се изглади тена, изчисти ми се изцяло лицето, цялата сияех. Сега съм пъпчасала като тинейджър и става все по-зле  Crazy
(Това ми дава тайничко надежда, че този път ще е момче, даже вече се улавям, че постоянно мисля за бебо в мъжки род, само да не се разочаровам  Praynig)

Име на девойката измислихме трудно и до последно го мислехме - също искахме да е международно, пък да има и имен ден ... да ви почерпя виртуално с кой каквото има под ръка за именния ден на моята малка бъдеща кака Габриела  Heart Eyes

# 668
В неделя усетих много осезателно на няколко пъти бебчо, днес питах лекаря си  дали може да е било бебче или си въобразявам, той каза, че за втора бременост е напълно нормално, ако беше първа той си казва че около 20г.с. се усеща.  Но от тогава така осезателно не съм усещала. Според  мен също ми се струва рано за усещане и то постоянно, но тогава бях убедена че е фастъка:)
За имената, ние си имаме фаворит женско още от как сме се запознали и ще е Тея или Теяна, но ако пак е момче, не ми се мисли как мислим име, на Борис докато се решим как да е голям зор беше:) За това се надявам и на мома Joy
Дописвам:
Лемончеее супер новини и най-вече, че бебчо е добре, а и ти и тати сте  щастливи и доволни. А за пишлетата няма сбъркване, види ли се веднъж, това ще да е  Hug
kotkincho суперр новини и при теб, когато са добре нещата, няма да им търсим кусури  bouquet
Много харесвам Виктория или Анна /това на Боби любимо име също/:)))

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 14:29 от _Ninka

# 669
Нинка, браво, чудни новини с тази плацента!  Peace

Лимонче, радостта ти е заразна! Супер! И нашия татко се беше нахилил като зеле, щото бил видял топчетата  Joy

Lovely baby, ами твърди се общоприето, че към 20-та седмица започва да се усеща, но то си е индивидуално, както за всяко нещо. Може и по-рано, мисля.

На мен ми излязоха резултатите от БХС-то, че те по-хубави от предната бременност... Явно всичко е иди ми дойди ми... Нали уж риска се увеличавал с възрастта. newsm78

Този д-р Карп звучи много добре, ще го проверя Simple Smile

# 670
Ние сме решили ако е момиченце да е Виктория  Heart Eyes а за момченце сме по-разколебани -Антъни е вариант но не сме на 100% за  Simple Smile

# 671
Лемон, много се радвам, че всичко е минало добре и на ушенце честити ти сини гащета!
Абе, момичета, какви топчета виждате, нашия док каза, че топчетата са още в корема и после слизат Grinning сега би трябвало да се вижда само чурка.
Ние имаме име за момиченце, ама за момченце е мнооого голяма чуденка...

# 672
Абе как така в 13 седмица ви ги видяха какви да бе?  newsm78 Аз като бях при лекаря и дума не стана за пол...

# 673
Ами питай го мъжа ми какви топчета е видял  Joy

Действително се видя нещо, но и докторката ми не се нае да каже със сигурност - все пак е раничко. А иначе става дума за ФМ, която се прави с добър апарат. И миналия път на първата фетална още ми казаха пола и познаха.

# 674
_Ninka , а за момченце не е ли вариант Тео (просто така или съкратено от Теодор).

Ние си имаме имена и за момче и за момиче, но още не ги споделяме с никой (а във форума се подвизават познати  Simple Smile) Пък и не е сигурно дали няма да ги сменим до тогава. Общо взето ни се получи много лесно - аз си казах фаворитите и ММ си хареса мъжкото име, а женското не толкова. При него пък аз отказах мъжкото, но харесах женското  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт