Отговори
# 225
Сийловър, никаква жажда нямам. Трябвва да пия по 3 л вода, щото от никаквата жажда 4 дена нищо не пих и си докарах лоша урина. Пих и един антибиотик за еднократно взимане, за да махнем инфекцията от пикочния мехур и сега трябва да пия, а не искам.

За ГД правилно си запомнила, и отсега ме е страх дали няма пак да се сдобия с тази гад. Уж внимавам какво ям, а и не налитам на сладко, ама човек не знае. Доки твърди, че се правели вече 2 изследвания - в 15-16 седмица и после към 20-та. Може би това е, защото вече съм го имала това чудо. Ама само като си помисля за таз глЮкоза и зле ми става  Mr. Green

# 226
 Добро утро! Едва ви изчетох.
 Снощи цяла вечер имах спазми в корема, пих но шпа и лежах. Отдадох го на това, че целият ден ми мина в обикаляне. Тази сутрин се сетих, че следобяд хапнах леща и може и от това да е било.
 Да ви се похваля- поръчах бодита с дълъг ръкав и чакам да пристигнат утре. Ще ги снимам и ще ги кача.
 Минах и през АГ, за да дам едни резултати и тя каза, че всички изследвания, заедно с микробиология и ЦМ са добре. Много се радвам. На преглед съм чак на 15.04.
 Количката, която съм харесала за съжаление е на една цена навсякъде. Ще я купувам от БГ, защото не ми се рискува с чуждестранни сайтове. Остава вариянтът като отидем да я купим, предполагам, че ще вземем и столче за кола и други работи и да поискаме отстъпка някаква или подарък, защото сумата ще е наистина доста голяма.
 И друго щях да пиша, но забравих  Laughing

# 227
Добро утро !
Шамс, сега си спомних, че беше споделила , че трябва нарочно да пиеш повечко вода . Доста коремчета се събрахме и понякога информацията доста ми се меши  Crazy
А това за ранното изследване е хубаво да се направи , ще видя дали на мен ще ми предложат. А за глюкозата не ми говори -няма такава отврат! Иначе съм си подготвена психически , че лятото ще си карам на салатки и месце .
Гледам вече купувате бебешки работи , аз сигурно докато не вляза поне в седми месец нищо няма да купувам . Някак си това сега ми е напоследно място да го мисля а и има толкова много време още .
Хубав ден   bouquet

# 228
добро утро  Hug
ейййй много пишете ,нямаше ме 3 дена и доста имам да наваксвам,така че се връщам да ви чета   bouquet

# 229
Здравейте и от мен мамчета,

Това, че кивито предизвиква контракции ме втрещи. Аз ям толкова малко неща в момента, та искам да кажа, че изядох толкова киви през последните 2 месеца, колкото в целия си съзнателен живот до момента Simple Smile Нали е супер плод с огромно съдържание на витамин С??? Никъде из книгите за бременни не съм прочела такова чудо

Имам две питанки към вас:
- Тези, които движат напред със седмиците и са имали стабилно гадене с екстри през първите три месеца -кога отшумя напълно това състояние при вас, така че да не го усещате ни сутрин, ни вечер, накратко кога се почувствахте като хора пак?
- Вомитусхил - принудена от вечерните си (а и не само) кризи на постоянно гадене си го купих, сега обаче ме е страх да го пия. Някой пил ли го е? Док ми каза деган, но конкретно за повръщането, а то сега примена и имам гадене, но то е по отвратително? Ако някой има опит с хомеопатичното Вомитус, моля да ми пише

Относно водата - аз обожавах да пия вода, пиех по 2 литра на ден. Сега обаче...изпитвам едва ли не отвращение и само като я погледна и  Sick но се насилвам. Не пия необходимото за мен количество, но колкото пъти се присетя пиивам по малко. Сега преоткрих и банановия сок на Гранини, много добре ми понася
Желая ви един усмихнат и слънчев ден!
Аз утре съм на преглед - ФМ, после на 2 април БХС та пак ще ми точат кръвчица! Стискам палци на всички и болните да оздравяват супер бързо!!! Hug

# 230
  • До морето :)
Тази разлика в цените ми изглежда нереална - 300 лв. Сигурно по-скъпата е била 3в1 с още някакви екстри. Иначе абсурд. За цените се ориентирайте в интернет. Аз от интернет и по магазините съм виждала разлика най-много 20-30 лв.
Та, добро утро! Денят ПАК започна в 4:30  Crazy

Diadra,
- Гаденето ми спря около 12-13 седмица. Сега се повява като се натъпча с кисело.

- Вимитусхил - с предната бременност ядох едни морски дарове и на другия ден през 5 минути бях в тоалетната. ЛЛ ми го изписа (капки), пих го 2 часа през 15 минути (нещо такова ми се върти е главата). Мина ми всичко и не е имало последици

# 231
добро утро,мацки
аз днес смятам да си сменя звета на косата,от руса на светло кестенява,купила съм си боята още на 1 март,ама все ме домързява ,та мисля днес вече да я свърша тази работа.За водата-обожавам да пия вода,изпивам повече от 1,5л вода на ден-ей-така пие ми се-ама много,и преди да забременея пак бях така.
за цените на детските стоки гледам си говорите...Леглото на Марти като го купувахме преди около 4 год и половина,това,което бях харесала във Варна беше на цена около 315лв.Свекърва ми живее  в Шумен и като разглеждахме и там го намерих същото,само че в по-светъл цвят на цена от 230лв.Така че има разлика в цените в големите градове и в по-малките.
За Бхс,май немисля да го правя...мислих,мислих и това измислих.Ще направя ФМ и след това ако има нещо притеснително(дано няма) чак тогава ще пусна БХС.
Да ви кажа нямам търпение да дойде септември месец,а като си представя колко месеци има още... Rolling Eyes С първата ми бременост пак беше така,нямах търпение да дойде 1 декември(това беше финала тогава).
Diadra356 ,Дегана помага и при гадене,не е само при повръщане

# 232
Вомитусхил давам на малкия, бяха му го изписали още като беше на 2 месеца, така че предполагам, че е доста щадящ. Но доколкото знам, спира повръщането, за гаденето не знам.
И аз страдам най-вече от гаденето. Повръщала съм само веднъж тази бременност, но пък гаденето ме съсипва. С първата бременност повръщах всяка сутрин, но после беше доста по-добре, така до към 12-13 седмица. Сега от гаденето още не съм се отървала.

# 233
Добро утро, мамчета  bouquet времето изглежда страхотно, но това е гледката от леглото, сега ще се надигам и ще ходя малко на пазар, но за мен и ММ...за бебчо още ми е рано Laughing Като си помисля, че после всичко ще е за бебока, по-добре да се поглезя сега докато мога Joy
Гаденето при мен също премина още в първия триместър, но и сега понякога се случва, като ми замирише на някой манджурляк Sick но е само гадене и е много рядко. Laughing Вода си пия доста...стигам до към 3 литра, чак се притеснявам сега като гледам, че го коментирате, но да си призная не съм питала доки дали не е много. Постоянно съм жадна и 5 минути не мога без вода Joy Дири нощем си имам 1 шише до леглото и си пия, но другото, което сега се замислям е, че през нощта не ставам до тоалетна Crazy Сутрин като стана чак коремчето ще се пукне Laughing

# 234
Kikito86,късметлийка си с това НЕставане до тоалетната,елате да ме видите мен 545982 пъти ставам буквално през 15-20 мин и на сутринта пак корема ще ми се пръсне,ужас направо.
Аз съм си запазила най-най-най хубавите дрешки от Марти,които е носил по 1-2 пъти ,а има някой които само са изпрани и въобще не ги е носил.И съм много доволна че ще ми влязат в употреба. Heart Eyes

# 235
Добро утро  morning
Аз не ходя ощем ама сутринта седя 10 минути в тоалетната Joy
Сутринта се събудих ужасно гладна иходихда си взема нещо за закуска и сега набивам Whistling
Аз с гаденето само като съм гладна го имам вече Embarassed

# 236
Здравейте мацоранки   bouquet
аз днес от нова съм затрупана с работа и по-късно ще ви чета,но влязох да се заредя малко с положителна енергия от вас че напоследък хич я нямам  Hug

# 237
Аз пък пак пощурях с тези калкулатори за определяне на пола.В нета намерих 6 вида и на всичките ми излиза момиче  Laughing Heart Eyes

# 238
За Бон Джоуви аз още съм в чуденка, едно че ще е блъсканица, а по-притеснително ми е ходенето до тоалетната, знаете ли какви са опашки до химическите  Crazy аз ще трябва в някоя тоалетна да си стоя  Laughing, та аз от тази гледна точка май ще пропусна  Tired
Лек ден  Hug
За подарък, аз на милото му подарих много готин часовник, който той искаше  Peace, но с почивка за два дни си е супер

# 239
  • Gone with the wind
Гледам за Бон Джоуви си говорите - някой друг с билети за Депеш?

Общи условия

Активация на акаунт